ZOMERACTIE - Bij aankoop van een waterbed ontvangt u GRATIS WATERBEDTEXTIEL Meer informatie »

En dat is duizend...

YES!!! Wij hebben zojuist onze duizendste positieve beoordeling op eKomi ontvangen. De kers op onze taart, door onze harde inzet voor al onze klanten, is een feit. Laten we beginnen met al onze klanten te bedanken die vertrouwen in ons product tonen en hebben getoond. Het is ons een waar genoegen om uw slaapgenot te mogen verzorgen en hopen dat u de mening deelt van iedereen die de loftrompet steekt over Waterbed Kampioen.

Anderhalf jaar na de eerste beoordeling, niet geheel toevallig een maximale score van 10/10, zijn we ruim duizend stemmen verder. En deze stemmen zijn ons gunstig gestemd! Met een gemiddelde van 9,2 zijn wij niet ontevreden, maar wij zien voortdurend ruimte om ons aanbod en onze service nog beter af te stemmen op wat u en al onze andere klanten willen.

eKomi is een onafhankelijke website waarop klanten met hun ervaringen met een online bedrijf kunnen delen met de rest van de wereld. Zo heeft iedereen een transparant overzicht over ieder bedrijf dat bij eKomi is aangesloten.

Een greep uit de lovende woorden die wij ontvingen:

  • Ik vind de klantvriendelijkheid en de kennis echt helemaal geweldig. De manier waarop er niet alleen uit eigenbelang met je meegedacht wordt vind ik super! Kwaliteit van het waterbed een 10! Levering toppie! Het lijkt nu of ik hier aandelen in hebt maar dat is niet zo, haha. Het is gewoon een super bedrijf! 10/10
  • Bestelling netjes op tijd afgeleverd. Verder ben ik zeer te spreken over de hulp die ik telefonisch heb gekregen. Kortom ben dik tevreden. 10/10
  • Aardige mensen aan de telefoon en zeer snel geleverd. Zeer tevreden! 8/10
  • Wij zijn zeer tevreden over de service en kwaliteit van waterbed kampioen. Het was super goed zaken doen met hun! Bedankt! 10/10

Heel netjes dat ik na mijn bestelling ben gebeld om de bestelling nog een keer door te nemen 8/10

  • Vriendelijk personeel, goed advies, snelle levering en professionele installateurs. 10/10
  • Mijn bestelling is perfect afgehandeld. Ik heb al eens eerder wat gekocht en het wordt steeds goed en op tijd bezorgd en afgehandeld 10/10

Wij houden van waterbedden. Allen zijn wij ervan overtuigd dat er niets boven het slapen op water gaat. Wij zijn gepassioneerd over onze producten. Wij streven naar perfectie en dat vertaalt zich naar een luisterend oor voor al onze klanten. Nee bestaat niet in ons woordenboek en wij hebben een broertje dood aan ‘Weet ik niet’. Wij zijn specialisten in ons vakgebied en u kunt altijd bij ons terecht voor informatie of advies.

Wij willen het waterbed voor iedereen toegankelijk maken. Een eerste klas waterbed hoeft volgens ons geen duizenden euro’s te kosten. Dankzij ons uniek concept kunnen wij de beste waterbedden voor de beste prijs aanbieden. Wij noemen ons de Waterbed Kampioen en zo gedragen wij ons dan ook. Het beste product tegen de beste prijs voorzien van de beste service; Welkom bij de Waterbed Kampioen!

Iedere positieve reactie doet ons goed en wij danken u voor al uw steun. Door onze honger naar perfectie, staan wij altijd open voor een kritische noot. Heeft u tips hoe wij u als klant nog beter tevreden kunnen stellen, dan horen wij dit graag van u.

Waterbed Kampioenen…Bedankt en tot ziens!

Geef een reactie
Post your comment

Waterbed Kampioen