Meer informatie

Bent u op zoek naar nog meer informatie en niet alleen over waterbedden? Maar bijvoorbeeld ook over het inrichten van uw slaapkamer, de meubels of het restylen van uw huis. Lees dan gauw verder want onze tips gaan namelijk veel breder dan de waterbedden.

woonkamer

Inhoud:

  1. Uw interieur
  2. De leukste dromen
  3. Sporten
  4. Fysieke klachten
  5. Gezondheid en voeding
  6. Verhuizen

1. Welke meubels passen bij u?

Smaken verschillen, helemaal op het gebied van interieur. Maar welke meubels passen nu bij u. Er zijn veel verschillende stijlen waar u eerst kennis mee moet maken. Denk aan landelijk, modern, industrieel, Scandinavisch, vintage, u kunt het zo gek niet bedenken. Het nadeel van deze stijlen is dat bepaalde meubels in hokjes wordt geplaatst. Maak eens een moodboard om uw voorkeuren te visualiseren. En voila u heeft uw eigen stijl!

Uw slaapkamer inrichten

U bent toe aan verandering? Dan kunt u uw slaapkamer opnieuw inrichten. Wilt u de slaapkamer een frisse look geven. Geef dan de muren een nieuw likje verf. Denk ook aan behang of een tapijt om uw slaapkamer een frisse uitstraling te geven. Zo zorgt u ervoor dat uw bed of waterbed volledig passen bij de muren en de accessoires in de slaapkamer.

2. De leukste dromen

Dromen, de een droomt vaker dan de ander. Wat we in ieder geval weten is dat dromen gezond zijn. Dromen kunnen ook iets vertellen over uw dagelijks leven. Er zijn zelfs mensen die hun eigen dromen kunnen beïnvloeden.

3. Sporten

Blijft u wel genoeg bewegen? Tegenwoordig zijn er veel verschillende mogelijkheden om in beweging te blijven. Denkt u bijvoorbeeld eens aan bootcampen. Met meerdere mensen in een groepje in de buitenlucht bewegen onder leiding van een instructeur. Dat is niet voor iedereen weggelegd, maar zorg ervoor dat u in ieder geval genoeg beweging krijgt.

4. Last van fysieke klachten?

Heeft u veel last van fysieke klachten. Er zijn diverse middeltjes, methodes, technieken, tips om te helpen. Het belangrijkste is dat u weer lekker in uw vel zit.

voeding

5. Gezondheid en voeding voor een goede nachtrust

U kunt op meerdere manieren uw nachtrust beinvloeden. Er zijn zelfs gerechten die invloed hebben op uw slaap. Deze gerechten bestaan uit diverse ingrediënten om ervoor te zorgen dat u 's ochtends met een fijn gevoel wakker wordt.

6. U gaat verhuizen

De kogel is door de kerk. U gaat verhuizen. Dit is een ideaal moment om even stil te staan bij alle spullen die u heeft. Wat moet mee en wat kan weg. Uw bed gaat natuurlijk ook mee. Een bed verhuizen is meestal een zware klus. Dit kunt u beter door ervaren verhuizers laten doen. Gaat u uw waterbed verhuizen dan moet het water uit het watermatras worden gepompt. Tevens mag de watermatras maar maximaal 3x worden gevouwen om het vinyl te beschermen. Hiervoor geldt: des te minder vouwen hoe beter. Wanneer het watermatras niet draagbaar is door 1 of 2 personen is het matras niet op de juiste manier leeggemaakt en zit er nog water in. Heeft u hierbij hulp nodig neem dan telefonisch contact op.

Verhuizen naar Frankrijk

U heeft een mooi huis gevonden in Frankrijk en uw hele inboedel moet natuurlijk mee. Én uw waterbed niet te vergeten. Aangezien een waterbed natuurlijk in goede staat in uw nieuwe huis moet aankomen is het verstandig alles goed te regelen. Ook wanneer u naast uw inboedel andere zaken naar Frankrijk wilt transporteren.

Waterschade door verhuizing

Bij het plaatsen van uw waterbed in uw nieuwe slaapkamer moet u alles goed controleren. Het komt maar heel zelden voor maar soms kan er, door de verhuizing, een lek in een watermatras ontstaan. Als u geen veiligheidsvoering heeft om uw watermatras dan kan het water op de vloer lekken en zo kan er waterschade ontstaan. Dit wilt u te alle tijde voorkomen. In zulke gevallen kunt u de inboedelverzekering inschakelen. Afhankelijk van de polis die is afgesloten kunt u de schade vergoed krijgen. Zorg er voor dat uw spullen goed zijn beschermd tijdens de verhuizing.

Heeft u vragen of tips? Stel uw vraag in de reacties of neem contact met ons op.

Geef een reactie