ZOMERACTIE - Bij aankoop van een waterbed ontvangt u GRATIS WATERBEDTEXTIEL Meer informatie »

Waterbed Kampioen Facebook winactie

Op maandag 25 november begonnen wij met onze Facebook winactie. Hierbij gaven wij iedereen de kans om een compleet Basic waterbed van Waterbed Kampioen te winnen. Heerlijk toch, voor de winter?

Dit was een zogenaamde Like & Share actie waarbij onze fans de pagina van Waterbed Kampioen moesten liken en ons actieberichtje moesten delen. Wanneer wij 500 likes op onze pagina hadden bereikt, verlootten wij een compleet waterbed Basic. Wij vonden het fantastisch hoe snel deze actie werd opgepakt, na de eerst dag hadden we er al meer dan 100 likes bij! Ook ontvingen wij veel leuke reacties en berichtjes.

Op 6 december was het dan zo ver: 500 likes voor de Waterbed Kampioen! Wij waren natuurlijk hartstikke blij dat we dit mooie aantal hadden bereikt. Nu was het tijd om de winnaar te bepalen. We hebben de hele lijst met 500 namen ingevoerd in een programma die vervolgens een willekeurige winnaar uitkoos. De naam die hier uit kwam was...Barbara de Gooijer uit Zwaag! Het was leuk om te zien dat er veel felicitaties voor Barbara werden gepost op onze Facebook pagina.

Op maandag 16 december werd dit mooie waterbed geïnstalleerd door onze ervaren monteurs:

Omdat Barbara zelf niet aanwezig kon zijn bij het plaatsen van het waterbed, nam haar echtgenoot, Edmond, het waterbed in ontvangst. Het waterbed past naar onze mening perfect in deze mooie slaapkamer!

Wij willen iedereen van harte bedanken voor zijn/haar deelname aan onze winactie. Alle enthousiaste berichtjes worden zeer gewaardeerd! En natuurlijk wensen wij Barbara en Edmond veel plezier met hun nieuwe waterbed!

Geef een reactie
Post your comment

Waterbed Kampioen