Onderhoud

  • Uw waterbed leegpompen met een tuinslang. Kan dat?

    U gaat verhuizen of u wilt uw waterbed op een andere plek neerzetten. Dan moet u uw waterbed eerst helemaal leegpompen. Anders is het bed veel te zwaar en is de kans groot dat u uw bed per ongeluk beschadigt Misschien heeft u wel eens gehoord dat u een waterbed kunt leegpompen met een tuinslang. Hier leest u waarom dit niet alleen met een tuinslang kan én hoe het wel moet!
    Lees verder »
  • Uw waterbed goed vullen & afstellen

    Wilt u na het lezen van dit artikel nog meer informatie over waterbedden of wilt u een persoonlijk advies over het afstellen van uw waterbed? Neemt u dan vandaag nog contact met ons op en wij helpen u graag!
    Lees verder »
  • Waterbed tijk wassen en onderhouden

    Naast het feit dat een waterbed zeer comfortabel is, is het ook nog eens lekker hygiënisch. Het matras kan eenvoudig worden gereinigd waardoor huisstofmijten en allergieën geen kans hebben. Maar hoe onderhoudt u uw waterbed op de juiste manier? En hoe kunt u uw tijk wassen? In dit artikel leest u alles over hoe u uw waterbed en uw waterbed-tijk het beste kunt onderhouden.
    Lees verder »
  • Waterbedonderhoud tips

    Onderhoud aan een waterbed is erg belangrijk. Door goede reiniging en onderhoud gaat het waterbed niet alleen langer mee, maar blijft het ook langer schoon en fris. Er zijn verschillende dingen die u kunt doen en diverse producten verkrijgbaar die het onderhoud eenvoudiger maken. Bijvoorbeeld waterbed conditioner, watermatras vinylreiniger, waterbed luchtbinder en een waterbed ontluchtingspomp. Om ervoor te zorgen dat u zo lang mogelijk plezier houdt van uw waterbed, hebben wij de belangrijkste tips voor u op een rij gezet.
    Lees verder »
  • Lek repareren in uw waterbed

    Een waterbed is in de loop der jaren aan slijtage onderhevig en er kan wel eens een lekje in het waterbed ontstaan. Dat is op zich geen ramp, want de meeste lekken kunt u eenvoudig zelf repareren. In dit artikel leggen wij u uit hoe u een lek moet opzoeken en hoe u deze het beste kunt repareren.
    Lees verder »
  • Mijn waterbed stinkt: wat moet ik doen?

    Een waterbed dat stinkt is uitermate vervelend en vermindert het slaapcomfort aanzienlijk. Het begint met een muffe lucht, maar groeit al snel uit tot een enorme stank. In dit artikel bespreken we de oorzaak van stank in uw waterbed en wat de verschillende mogelijkheden zijn om het op te lossen. Van belang is het om er snel bij te zijn.
    Lees verder »
  • Is uw waterbed lek? Dit kunt u er aan doen

    Een waterbed is, zoals iedere waterslaper zal beamen, het prettigste bed wat er is. Helaas kan, in tegenstelling tot een normaal matras, een watermatras lek raken. Gelukkig is dit vaak een klein lekje en is het gemakkelijk te repareren. Omdat een watermatras niet onder druk staat zal het water in ieder geval niet uit het waterbed spuiten zoals te zien is in films. In dit artikel gaan wij dieper in op de vraag: Hoe repareert u nou eigenlijk goed een lekje in een watermatras? Wat moet u doen en, wat moet u nou juist NIET doen?
    Lees verder »
  • Er zit lucht in mijn watermatras... Wat nu?

    Lucht in een watermatras is een vervelend iets. Het water in het matras maakt een klotsend geluid en dat is alles behalve rustgevend, laat staan dat het lekker slaapt. Gelukkig is het eenvoudig om het watermatras weer in vorm te krijgen. Lees in dit blog artikel hoe u uw watermatras luchtvrij krijgt en hoe u voorkomt dat er lucht in uw matras komt.
    Lees verder »

8 artikel(en)

Post your comment

Waterbed Kampioen