Ervaringen met de Waterbed Kampioen

De ervaringen met de Waterbed Kampioen van onze klanten zijn verzameld door het onafhankelijke eKomi klantbeoordelingen. Ekomi verzamelt authentieke beoordelingen van onze klanten die een product hebben gekocht in onze webshop. Op deze manier willen we inzicht krijgen in de klanttevredenheid om onze service te verbeteren.

Inmiddels hebben al méér dan 6000+ klanten ons een positieve beoordeling gegeven en zij geven aan zeer tevreden te zijn over de klantenservice van de Waterbed Kampioen. Lees hieronder de verschillende reviews van onze klanten:

eKomi

9.44

6195 reviews

Het beste waterbed voor een eerlijke prijs en tevreden klanten! Dat is waar wij voor staan. Daarom laten we in samenwerking met het Thuiswinkel Keurmerk & eKomi onafhankelijke beoordelingen verzamelen en delen we de ervaring die anderen met ons hebben dan ook graag!

Wat anderen zeggen over de Waterbed Kampioen

1-15 of 6203

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 414

21-11-2017

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Zeer goede service en supersnelle levering!
Ben heel tevreden!!!

20-11-2017

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Top

20-11-2017

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Prima service, Alles is precies gegaan zoals afgesproken, zelfs het afgesproken bezorgtijdstip klopte bijna tot op de minuut, De monteurs waren zeer ervaren en klantvriendelijk, ik ben zeer tevreden.

20-11-2017

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Een heel vlugge levering heel fijn

20-11-2017

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Goed en vriendelijk geholpen.

20-11-2017

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Prima geholpen, snelle levering

20-11-2017

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Goede afwikkeling prima service en ook altijd handig de informatie voor het installeren van het product

19-11-2017

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Zeer goed advies gehad, en zeer snelle levering en plaatsing

19-11-2017

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Op zich goed, alleen waren er problemen met iDeal en was de omgeving niet veilig.
Dat soort dingen hou ik niet zo van.
Na enige tijd opnieuw proberen was de omgeving wel veilig.

Pakje keurig bezorgd.


19-11-2017

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Goedkoop, goede kwaliteit en snel geleverd en in erlkaar gezet door een kundige vakman. Ik en mijn vrouw genieten volop van ons warme bed😀

19-11-2017

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle en betrouwbare service

19-11-2017

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

prima bedrijf, bestelling razendsnel ontvangen, zou niet weten wat er beter kan

18-11-2017

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Keurige snelle levering, waarover zeer tevreden.

18-11-2017

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

snelle en makkelijke site voor allerlei waterbed artikelen. Voor de zekerheid wordt je gebeld als je via de site hebt gebed, zodat je niet de verkeerde artikelen krijgt. Vriendelijk personeel, Zeker een aanrader

17-11-2017

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Alles is naar goede tevredenheid verlopen,goede uitleg en duidelijkheid.

1-15 of 6203

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 414