Ervaringen met de Waterbed Kampioen

De ervaringen met de Waterbed Kampioen van onze klanten zijn verzameld door het onafhankelijke eKomi klantbeoordelingen. Ekomi verzamelt authentieke beoordelingen van onze klanten die een product hebben gekocht in onze webshop. Op deze manier willen we inzicht krijgen in de klanttevredenheid om onze service te verbeteren.

Inmiddels hebben al méér dan +5000 klanten ons een positieve beoordeling gegeven en zij geven aan zeer tevreden te zijn over de klantenservice van de Waterbed Kampioen. Lees hieronder de verschillende reviews van onze klanten

Cijfer

9.44

';

6006 reviews

Het beste waterbed voor een eerlijke prijs en tevreden klanten! Dat is waar wij voor staan. Daarom laten we in samenwerking met het Thuiswinkel Keurmerk & eKomi onafhankelijke beoordelingen verzamelen en delen we de ervaring die anderen met ons hebben dan ook graag!

Wat anderen zeggen over de Waterbed Kampioen

1-15 of 6006

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 401

20-09-2017

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

snelle levering

19-09-2017

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Na aannemen van het pakket,zijn wij op vakantie gegaan.
Bij terugkomst kwamen wij er achter dat we de verkeerde bedrand hadden besteld, en dat de 6 weken van zicht waren verstreken.
Toch is er na een goede oplossing gezocht,
En hebben wij het omgewisseld bij het distributie bedrijf.nu maar testen. Zover tevreden.

19-09-2017

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Goede service en snelle levering. Water basic besteld. Lig er nu al ca. 4 dagen in en geniet volop van het comfort. Het was wel even zoeken naar de juiste hoeveelheid water, graag wat meer info meegeven aan de klant.

19-09-2017

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Bij het eerste bezoek op 14 september van de monteur is gebleken dat mijn waterbed niet geplaatst kon worden. Daarom is er een nieuwe afspraak gemaakt voor maandag 25 september. Buiten dit alles ben ik tot nu toe zeer tevreden over de service en afhandeling.

19-09-2017

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

snelle levering

18-09-2017

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Alles naar wens. Prijs niet speciaal

18-09-2017

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Goede service en lageprijzen. Aanrader!

18-09-2017

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle en correcte levering.

17-09-2017

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Zeer tevreden
Ik heb zelf mijn bed samengesteld. Werd de dag na mijn bestelling gebeld, en werd mijn bestelling doorgenomen en bepaalde dingen goed uitgelegd. Aan de hand daarvan heb ik mijn bestelling nog positief kunnen wijzigen. Daar was ik erg blij mee, absoluut geen verkoop truc om iets duurdere te kunnen verkopen

Ben zeer tevreden! Ook werd alles netjes en snel geleverd. Via de mail ook bericht ontvangen hoe laat de bestelling ongeveer geleverd zou worden. TOP!

17-09-2017

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Goede service

16-09-2017

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Prettig geholpen door de klantenservice. Order geplaatst en volgende dag al bezorgd, zeer fijn!
Deskundig en vriendelijk te woord gestaan.
Aanrader voor iedereen!

16-09-2017

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

ben zeer tevreden.
ik werd gebeld om mijn bestelling te controleren en dat was maar goed ook anders had ik de verkeerde maat watermatras gekregen.
ik had mij zelf vergist in de afmeting.
alles is snel en correct afgehandeld.
het is een mooie kwaliteit matras en het slaapt heerlijk.

16-09-2017

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

alles is zeer correct verlopen. ook goede kwaliteit van waterbed.

15-09-2017

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Uileg bij showroom was goed ze namen de tijd..

Wijziging via 0800 ging geheel volgens wens en goed uitgevoerd,.

Levering klopte

Monteur werkt snel is vriendelijk en legt alles goed uit.

elk bedrrijf zou zo moeten werken ! max score

15-09-2017

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Hele goede serevice! Onderdeel lag voor mij klaar en heb hele goede uitleg gekregen.

1-15 of 6006

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 401