ACTIE: KLAAR VOOR DE WINTER - Bij aankoop van een waterbed ontvangt u GRATIS WATERBEDTEXTIEL Meer informatie »

7696-7710 of 7728


30-09-2010

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

heel goed. het bed slaapt heerlijk

bedankt

29-09-2010

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Ik ben tevreden, heb snel mijn bestelling geinstalleerd.

29-09-2010

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

erg Tevreden snelle levering.
klasse

28-09-2010

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Na mijn bestelling online geplaatst te hebben werd ik gebeld voor de bevestiging. Prima service!

27-09-2010

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

wij zijn héél tevreden, op maandagavond onze bestelling geplaatst, dinsdagmorgen werden wij opgebeld en woensdagnamiddag hadden wij onze bestelling al gekregen. We hebben direct de tijk veranderd en zijn er héél tevreden over.

25-09-2010

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

groot bestelgemak, prima ondersteuning, goed product

23-09-2010

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Uitstekende service. Prima verloop en ik slaap weer heerlijk!

23-09-2010

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Niet alleen werd de bevestiging van onze aankoop per email direct verstuurd, ook werden we binnen een kwartier gebeld om onze bestelling nog even telefonisch door te nemen. Toen het door ons bestelde bed niet direct leverbaar bleek, is ons een perfect alternatief aangeboden. Al op de tweede werkdag werden we gebeld voor het maken van een afspraak en vanmorgen is ons bed door een zeer vriendelijke en behulpzame meneer keurig geïnstalleerd. Waterbedkampioen is echt een van de beste webshops waar wij ooit iets besteld hebben!

22-09-2010

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Ondersteuning en telefonische begeleiding heel goed.
Alles wordt eenvoudig en duidelijk weer gegeven op de site.
Zeer tevreden over de snelle levering.
Voor mij was het allemaal ok.
Vriendelijke groeten.
Colson Anita

20-09-2010

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Via de website besteld, de volgende dag terug gebeld om de bestelling door te nemen. Zondagavond besteld en woensdagavond sliepen we op ons waterbed,
De bezorging en plaatsing door de monteur is heel correct gedaan, hier zijn we heel tevreden over. Wij zijn heel tevreden en slapen heerlijk op ons waterbed

20-09-2010

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

goed simpel en snel

20-09-2010

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Ik heb op maandagavond een bestelling van een verwarmingsplaat voor mijn waterbed gedaan. Procedure van bestelling is goed. Dinsdag werd ik gebeld, wat ik goed en niet als vervelend heb ervaren. Degene aan de telefoon vroeg wanneer ik mijn bestelling wilde ontvangen. Dat wilde ik graag woensdag en woensdag werd netjes miijn verwarmingsplaat afgeleverd. Super mijn complimenten.

20-09-2010

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

bestellen héél eenvoudig en zeer snelle levering.

20-09-2010

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Goed vriendelijk personeel, weet waar hij het over heeft.
Makkelijk te bestellen en af te rekenen.
Snelheid leveren prima.

19-09-2010

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Helemaal top , goede service . Geen klachten dus . Nog bedankt !!! Martin .

7696-7710 of 7728