7696-7710 of 8070


22-06-2011

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Ik ben zeer tevreden over de hele gang van zaken rond het bestellen en plaatsen van het door mij bestelde waterbed. Verbeterpunten heb ik niet. Jullie doen het gewoon goed!!

22-06-2011

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

volgens de website zou ik eerst gebeld worden maar dat is niet gebeurd .
toch de beide waterzakken op tijd in huis gekregen en ze slapen prima .
kortom goede service en absoluut niet duur
echt een aanrader !!

22-06-2011

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

goed

22-06-2011

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Uitstekende service. Snelle levering en, indien de montage aan de monteur over wordt gelaten, zeer professionele hulp. Zeker bij het vullen van twee waterzakken wordt nog wel eens over het hoofd gezien dat die gelijktijdig gevuld moeten worden. De monteur heeft daarvoor alles bij zich en montage gebeurt snel en vakkundig.

22-06-2011

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Wij zijn zeer tevreden we kregen goede informatie en de bestelling was er binnen 1 dag echt top komen hun afspraken echt na .
Mvrg r.van der d.

15-06-2011

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Zeer snelle levering en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

15-06-2011

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Reeds 12 jaar slapen wij op een waterbed ! Wie daar nooit op geslapen heeft weet ook niet wat zij/hij mist ...! Een duur waterbed is kwalitatief niet beter dan een "Waterbed Kampioen"-bed. Nogal dikwijls worden dezelfde komponenten gebruikt.
François

15-06-2011

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle levering
Mooi materiaal
Duidelijke gebruiksaanwijzing per email
Online vragen stellen via chat heel handig!

10-06-2011

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

goeie levering snelle montage kortom perfect!

08-06-2011

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

ik vind de webshop duidelijk en goed

07-06-2011

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Goede kwaliteit, scherpe prijzen en een heel vlotte service.

07-06-2011

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Ik werd op een heel professionele manier behandeld DHR.Koen die mij geholpen had was lief en aardig en wat ik hier boven al zei goed en professioneel.Ik had een fabrieksfout die erg was maar alles was netjes afgewerkt,Bij deze hartelijk dank en als ik weer iets nodig heb kom ik zeker weer bij jullie Thanks.
Groeten Mevr:Engelhart

07-06-2011

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

hai nou ik ben heel tevreden over het watenbed slaap lekker

07-06-2011

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

ben heel tevreden hebben goed geholpen ik zou het iedereen aanraden

06-06-2011

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle levering en goede service

7696-7710 of 8070