ZOMERACTIE - Bij aankoop van een waterbed ontvangt u GRATIS WATERBEDTEXTIEL Meer informatie »

7786-7800 of 8659


19-01-2012

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Zeer tevreden,ook met telefonisch contact.
1 minpunt,er zat helemaal geen beschrijving bij de matrassen,die heb ik van een andere site moeten halen

19-01-2012

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

er zou iets meer uitleg mogen staan op de site over de matrassen en over de maten

19-01-2012

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Het product is correct en vlot geleverd zoals beloofd.

19-01-2012

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Volgens van het samenstellen van het bed roept vragn op waar je over moet bellen.

18-01-2012

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

We zijn dik tevreden over de webshop, het contact, de levering (wel wat later dan afgesproken tijd...) en het bed zelf. Goed meegedacht en geadviseerd.
Verbeterpunt zou zijn: vul het bed niet alleen met koud water; was 's avonds niet warm, dus elders geslapen.
Prijstechnisch natuurlijk heel prettig; in verhouding met wat en hoe geleverd: een 8 !

18-01-2012

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Heel goed, zorgvuldig. Op verzoek van mij op andere dag geleverd en dat ging perfect. Dame aan telefoon is echt een goede hulp

18-01-2012

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Nette en complete aflevering. Wel raar dat dit bed door 1 persoon moest worden afgeleverd en geinstalleerd. Daardoor is er wel hulp van de koper nodig om het bed onbeschadigd het huis in en de trap op te krijgen.

Arbo regels gelden waarschijnlijk niet....??!!
Kwaliteit van het bed is subliem en zeker een aanrader.

18-01-2012

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Prima verzorgd, goed geleverd en geinstaleerd, alleen een te beknopte beschrijving/foto van de nachtkastjes.
Hier zit geen lade in wat erg jammer is, en het zou handig zijn als dat wordt vermeld.
Verder absoluut geen aanmerkingen..
Zeer tevreden klant.

18-01-2012

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Ik ben zeer tevreden, de shop is zeer overzichtelijk, duidelijk & eenvoudig. Eerlijk gezegd hoef ik geen verbetering te zien....het is perfect zo.

18-01-2012

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

een handleiding bij het bouwpakket zou handig zijn.
maar ik ben wel heel tevreden over het bed !!!

17-01-2012

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

goedkoopste en zeer snel geleverd

17-01-2012

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

makkelijk bestelling plaatsen en snelle levering

17-01-2012

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

alles is goed te vinden

17-01-2012

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Alles is overzichtelijk en wordt duidelijk uitgelegd wat je evt nodig hebt. Later werd ik nog gebeld om eea door te nemen, is ook super!

16-01-2012

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

ik wil waterbedkampioen bedanken dat ik weer droog en heerlijk slaap,bedankt voor de snelle service,ook wil ik de telefoniste bedanken die me goed heeft geholpen,mvg Susanne

7786-7800 of 8659

Post your comment

Waterbed Kampioen