ACTIE: KLAAR VOOR DE WINTER - Bij aankoop van een waterbed ontvangt u GRATIS WATERBEDTEXTIEL Meer informatie »

7786-7800 of 8186


21-07-2011

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

super snel geleverd

21-07-2011

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

losse condiners op de site voor in de water zak

inplaats een compleete set

veel mensen hebben de rest wel thuis liggen

21-07-2011

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Het is een mooi bed alleen beddengoed is lastig te krijgen. Een klacht over de aflevering. De heren zetten de doos met het waterbed voor mijn portiek in de regen neer. Daar was ik niet zo blij mee. Verder wel tevreden alles paste goed en hij was compleet.

21-07-2011

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

webshop is overzichtelijk en makkelijk te begrijpen

21-07-2011

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

wij zijn tevreden over onze aankoop
alles was goed aangegeven op de site
Snelle service

21-07-2011

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Ik ben zeer tevreden over de service van waterbedkampioen en is zeker aan te bevelen

21-07-2011

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

ben tevreden ove de webshop, is duidelijk aangegeven en wat te doen en overzichtelijk in modern jasje.

21-07-2011

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

De site is heel duidelijk en wij hadden de bestelling na de betaling meteen de volgende dag in huis. Super dus!

21-07-2011

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle levering en prima installatie!

21-07-2011

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

De site is heel duidelijk, zeer ruime keuze, en de bestelde goederen werden keurig ( na telefonische afspraak) afgeleverd

21-07-2011

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Ik ben zeer tevreden, ben uitstekend geholpen. De webshop is ook oke. Ons oude waterbed was defect en wij hadden dus het bed met spoed nodig, gelukkig konden wij het nw. bed afhalen. Daar waren wij heel blij mee. Tevens zijn wij zeer tevreden over het bed.

21-07-2011

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

geen opmerkingen

21-07-2011

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Het bed ligt prima er is niks op aan te merken.
Aanrader

21-07-2011

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

snelle service, telefonische bereikbaarheid helaas slecht. Zou teruggebeld worden, wat niet gebeurd is

21-07-2011

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Alles verliep naar wens.

7786-7800 of 8186