ACTIE: KLAAR VOOR DE WINTER - Bij aankoop van een waterbed ontvangt u GRATIS WATERBEDTEXTIEL Meer informatie »

8146-8160 of 8186


04-10-2010

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Ja, zeer tevreden. De verkoper denkt met je mee en weet waar hij over plraat.Erg plezierig

03-10-2010

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

In het algemeen goed: vlotte reactie en tijdige levering conform afspraak.
Verbeterpuntjes: voortaan liever wat kleinere pakketten dan 1 grote geleverd en graag een vulplug erbij, nu had ik die van m'n vorige waterbed gelukkig nog.
In ieder geval is een stevig bed van degelijke kwaliteit geleverd, wat weer heerlijk ligt.

03-10-2010

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Ik ben zeer tevreden met de manier waarop mijn bestelling afgehandeld is. Goede service !!

03-10-2010

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Het was een goede en snelle service wat jullie mij aanbieden.

03-10-2010

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

De levering was niet goed. Ik had heel de dag binnen gezeten en de levering is Woensdag niet gekomen. Ik gebeld, zei dat het dan pas een week later kan, omdat ik verder moet werken. Kom ik Donderdag (18.30) van mijn werk, zie ik de bode met een pakket voor de deur staan. Kom ik 2 minuten later dan is hij al weer weg.
Dus geen goede afspraak. Die ene dag dat ik vrij ben, heb ik wel andere dingen te doen, dus voor niets in huis gezeten

03-10-2010

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Bestelling ging snel en makkelijk. Klantenservice was uitstekend. De levering ondanks dat het een extern vervoersbedrijf was was prima en al de volgende dag.
Het enige minpunt is de gigantische doos waar het in zat. Ik schrok werkelijk toen het uit de auto kwam. Bij opening bleek minder dan de helft gevuld te zijn! Ook was de doos dusdanig hard/sterk dat je bijna een zaag nodig had om het in stukken krijgen.

01-10-2010

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Wij zijn zeer tevreden over de afhandeling van het bestelde bed.
en stonden er van te kijken hoe snel het geleverd kon worden.
Ik kan het iedereen aanraden om bij jullie een aankoop te doen.

Twan Kleeven

30-09-2010

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

via site besteld een 2 persoons waterzak 180x220 cm 100% stabiel . had nog een aantal vragen erover contact gehad . werd mij geadviseerd om een veiligheidshoes erbij te nemen . zo gezegd zo gedaan . omdat ik net een grote uitgave gedaan had hadden ze begrip voor en kon dat achteraf aan bezorger geven . geen probleem . werd goed bezorgd in een doos. doos was lichtelijk gescheurd beetje jammer . maar niks aan de hand met waterzak was nog mooi vacuum .
voor mensen die een waterbed aan gaan schaffen zeker de moeite waard om daar is te gaan kijken .

30-09-2010

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

heel goed. het bed slaapt heerlijk

bedankt

29-09-2010

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Ik ben tevreden, heb snel mijn bestelling geinstalleerd.

29-09-2010

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

erg Tevreden snelle levering.
klasse

28-09-2010

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Na mijn bestelling online geplaatst te hebben werd ik gebeld voor de bevestiging. Prima service!

27-09-2010

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

wij zijn héél tevreden, op maandagavond onze bestelling geplaatst, dinsdagmorgen werden wij opgebeld en woensdagnamiddag hadden wij onze bestelling al gekregen. We hebben direct de tijk veranderd en zijn er héél tevreden over.

25-09-2010

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

groot bestelgemak, prima ondersteuning, goed product

23-09-2010

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Uitstekende service. Prima verloop en ik slaap weer heerlijk!

8146-8160 of 8186