Op maandag 1 juni Tweede Pinksterdag, zijn wij gesloten. Dinsdag 2 juni staan we om 9.00 uur weer voor u klaar.

10111-10125 of 10163


10-10-2010

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Goede service, nette feedback ivm niet kunnen leveren. Netjes teruggebeld wanneer product leverbaar is.

10-10-2010

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

prima service en op tijd levering

08-10-2010

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

eer goede service en snelle levering

07-10-2010

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Heel tevreden.
Niet te duur en snel handelen.

07-10-2010

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Ich bin sehr zufrieden mit der telefonischen Beratung.Lieferung auf Termin war auch gut.Werde bei Bedarf auf Ihr Geschäft zurückkommen.
Mit freundlichem Gruß
Elisabeth Senden
Kerkrade

07-10-2010

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Ik ben vriendeljik te woord gestaan. Wist alleen niet zo goed wat ik met het verhaal over plastic dat behandeld en dat twee verschillende soorten (dus de waterzak en de veiligheidsbak) elkaar konden "bijten".
Ik heb wel de veiligheidszak twv 50 Euro besteld (terwijl de ene verkoper dit wel adviseerde en de andere dit niet nodig vond). Hier zit dus wel een stukje van ben ik nu voor 50 Euro het schip in gegaan, ja of nee. Verder ben ik perfect geholpen, nagebeld en was de levering keurig op tijd!

06-10-2010

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

alles ok

05-10-2010

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

De snelheid was prima. Beetje vreemd dat je kan opgeven welke dag je het wilt laten bezorgen. Ik had vrijdag gekozen, maar de volgende dag (dinsdag) lag het pakketje al bij de buren.

Tevens was het incompleet, maar na een belletje erg netjes en snel afgehandeld!

05-10-2010

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Perfect

04-10-2010

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

goed

04-10-2010

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

snelle service en op de 3de dag na de bestelling stond hij al in de kamer en nog grotere maat

04-10-2010

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

snelle levering ben tevreden service ook goed

maar als er iets is wie kan ik dan bellen er staat nergens een telefoonnr

04-10-2010

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Ja, zeer tevreden. De verkoper denkt met je mee en weet waar hij over plraat.Erg plezierig

03-10-2010

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

In het algemeen goed: vlotte reactie en tijdige levering conform afspraak.
Verbeterpuntjes: voortaan liever wat kleinere pakketten dan 1 grote geleverd en graag een vulplug erbij, nu had ik die van m'n vorige waterbed gelukkig nog.
In ieder geval is een stevig bed van degelijke kwaliteit geleverd, wat weer heerlijk ligt.

03-10-2010

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Ik ben zeer tevreden met de manier waarop mijn bestelling afgehandeld is. Goede service !!

10111-10125 of 10163

Post your comment

Waterbed Kampioen