Vervanging Tasso watermatras

Tasso is een van de eerste Duitse waterbeddenfabrikanten en biedt uitstekende watermatrassen. De watermatrassen van Tasso worden zowel in Europa als in Amerika verkocht. Voor de Europese markt produceert Tasso watermatrassen volgens de gangbare afmetingen en stabilisatiegraden. Indien uw Tasso watermatras aan vervanging toe is, kunt u dan ook gerust kiezen voor een ander merk.

Het vervangingsmatras van Waterbed Kampioen is geschikt voor de Uno en Dual modellen in zowel een hardside als softside Tasso waterbed. U kiest eenvoudig de juiste afmetingen, mono of duo matras en stabilisatiegraad.

Bij een Tasso watermatras zit het veiligheidsfolie om de matras geritsts. Wanneer u een vervangingsmatras bestelt raden wij u aan om daarom wel een veiligheidsvoering mee te bestellen.

Kiest u voor een vervangende watermatras van Waterbed Kampioen, dan profiteert u van:

 • Dezelfde afmetingen en stabilisatiekeuzes voor één vaste lage prijs
 • Vervaardigd uit hoge kwaliteit vinyl voor vele jaren slaapcomfort
 • Gratis thermoscheidingswand bij uw duo watermatras
 • 100% gegarandeerd passend

Ga naar het nieuwe watermatras en kies uw eigen stabilisatie

 • Winkelprijs: € 519,00

  Onze prijs: € 149,00
  -71%
  • Keuze uit Standaard CE Vinyl of Duurzaam Mesomoll 2 Vinyl
  • Nieuw vinyl en volledig vrij van zware metalen
  • Voorzien van verstevigde antilek hoeken
  • Minste lasnaden en alleen drukloos aan de onderzijde
  • Warmtebestendige vinylbodem voorkomt uitharden
  • Geschikt voor elk merk en model waterbed
  • 5 jaar garantie op de lasnaden
  Bekijk product »

Uw oude Tasso watermatras vervangen?

De verschillen tussen een Tasso watermatras en andere merken is tegenwoordig vrij klein. Alle merken gebruiken de laatste technieken en hebben een goede duurzaamheid en comfortniveau. De verschillen zitten hem slechts in de kleine details zoals de geïntegreerde veiligheidsvoering. Daarom bent u gelukkig niet meer gebonden om exact hetzelfde matras te kopen waardoor u vaak duurder uit bent.

Omdat de afmetingen hetzeflde zijn kunt u ook nog gewoon gebruik blijven maken van uw huidige matrastijk als deze nog goed is. Twijfelt u over de afmeting van uw huidige matras of heeft u een afwijkende maat? Neem dan contact op met onze klantenservice voor de mogelijkheden. 

Uw vertrouwde stabilisatie behouden

Indien u de stabilisatiegraad van uw huidige watermatras nog weet kunt u deze gemakkelijk invoeren in de configurator. Twijfelt u welke stabilisatiegraad uw oude waterbed heeft? Dan kunt u deze als het goed is nog terug vinden op het label van de matras. Indien deze niet meer leesbaar is kunt u ook zelf bepalen wat uw gewenste deining is:

Hieronder een vergelijking van stabilisatie met Tasso watermatrassen:
Tasso
watermatras
Vervanging
watermatras
Bewegingstijd
Freeflow - 0% 0%
Ongestabiliseerd
5-8 sec.
Mittelberuhigt F2 - 50% 60%
Licht
gestabiliseerd
2-4 sec.
Stark beruhigt F3 - 75% 80%
Middel
gestabiliseerd
1-2 sec.
Ultra Ergonom F5 - 90% 100%
Zwaar
gestabiliseerd
0-1 sec.
Silenzium F8 - 100% 120%
Extra zwaar
gestabiliseerd
0 sec.

Tasso waterbed onderdelen vervangen

Naast uw matras zijn er wellicht meer onderdelen aan vervanging toe. Wanneer de watermatras aan vervanging toe is, betekent dat meestal dat de verwarming ook al flink wat jaar oud is. Het vervangen van uw watermatras is dan ook een aangewezen moment om ook uw verwarming te vervangen zodat u niet nogmaals uw waterbed hoeft leeg te pompen. Het vervangen van uw oude verwarmingselementen voor zuinigere nieuwe elementen levert u ook een extra besparing op in uw maandelijkse kosten. Bekijk alle verwarmingselementen.

Hetzelfde geldt ook voor de matrastijk. Wanneer u een volledig nieuwe matrastijk wilt plaatsen moet u ook de matras legen. Daarom is het vervangen van de tijk samen met uw matras ook de moeite waard om te overwegen. Zo geniet u niet alleen van een nieuw matras, maar ook een heerlijke nieuwe matrastijk. De matrastijken van ons assortiment zijn geschikt voor ieder merk en model watermatras. Bekijk alle matrastijken.

Kies de stabilisatie voor uw watermatras