Waterbed Beddengoed

 • Speciaal voor waterbedden
 • Bescherming én comfort met waterbed bedtextiel
Beddengoed

Passend beddengoed zorgt voor het behoud van uw watermatras en bevordert uw slaapcomfort. Daarnaast staat het natuurlijk ook mooi op uw opgemaakte waterbed. Bij Waterbed Kampioen vindt u hoeslakens in vijf kleuren, een molton, dekbedden, dekbedovertrekken met bijpassende kussenslopen en twee kussens. Al ons beddengoed is speciaal ontwikkeld voor uw watermatras. Bekijk hieronder onze producten.

Bestel beddengoed voor uw waterbed eenvoudig en snel online.

Waterbed Kussens Waterbed Dekbedden Lees meer

5 artikelen

Katoenen hoeslakens in vijf neutrale kleuren

Onze hoeslakens bestaan voor 95% uit katoen. Hierdoor voelen de lakens zacht aan en hebben ze een absorberende werking. Fijn tijdens warme zomernachten of als u ‘s nachts veel transpireert. De jersey hoeslakens zijn verkrijgbaar in vijf kleuren:

 • Ecru
 • Grijs
 • Taupe
 • Wit
 • Zwart

De hoeslakens zijn geschikt voor watermatrassen tussen de 90 en 200 centimeter breed en 200 tot 220 centimeter lang. Dankzij de hoge hoek heeft het hoeslaken een uitstekende pasvorm en kan hij gebruikt worden voor watermatrassen tot wel 30 centimeter hoog. Bekijk al onze waterbed hoeslakens

Enkel dekbed of 4-seizoenen dekbed

Gebruikt u graag een dekbed waar u het hele jaar door onder kunt slapen? Ons 4-seizoenen dekbed bestaat uit een winter- en een zomerdeel, waardoor u uw dekbed zelf kunt aanpassen aan het seizoen. Met drukknopen bevestigt u de twee lagen eenvoudig aan elkaar. Het 4-seizoenen dekbed is gevuld met een synthetische, holle vezel. Hierdoor ventileert het dekbed optimaal, maar behoudt het anderzijds ook voldoende warmte zodat uw lichaam 's nachts niet te veel afkoelt.

Slaapt u liever onder een enkel dekbed? Kies dan voor ons enkele, microvezel dekbed. De vulling van dit dekbed is hetzelfde als het 4-seizoenen dekbed; de microvezel houdt voldoende warmte vast, maar is daarnaast ook luchtdoorlatend voor de nodige ventilatie.

Zowel het 4-seizoenen dekbed als het enkele dekbed zijn licht van gewicht, waardoor het dekbed soepel over uw watermatras valt. De dekbedden zijn verkrijgbaar in de volgende maten:

 • 140 x 200 cm
 • 160 x 220 cm
 • 200 x 200 cm
 • 240 x 220 cm

Wilt u uw watermatras goed beschermen tegen vuil en slijtage? Bekijk dan ook eens onze waterbed tijken en beschermingslagen.

Waterbed hoofdkussen met doseerbare vulling

In een waterbed zakt u over het algemeen iets verder in het matras dan in een 'normaal' bed. Om nekklachten te voorkomen, is het belangrijk dat de ruimte tussen het matras en uw nek goed wordt opgevuld. Een waterbed kussen met doseerbare vulling biedt uitkomst: hierdoor kunt u zelf de dikte van uw kussen bepalen en aan uw slaaphouding aanpassen. Ons hoofdkussen heeft een vulling van 700 gram synthetische, holle vezels en is verkrijgbaar in de afmeting 60 x 70 cm

De buitenkant van het kussen heeft een hoge draaddichtheid. Het materiaal wordt daarom ook wel 'perkal' genoemd. Deze luxere vorm van katoen voelt heerlijk zacht en soepel en ademt goed. Zeker op een verwarmd waterbed is dit erg prettig, omdat u daardoor geen last heeft van klam beddengoed.

Waterbed leeskussen voor een avond in bed lezen of televisie kijken

Vindt u het fijn om voor het slapengaan in bed nog even te lezen of televisie te kijken? Een hoofdkussen biedt vaak niet de juiste ondersteuning aan uw rug. Daarom vindt u bij Waterbed Kampioen het leeskussen: een driehoekig kussen die u zowel zittend als liggend kunt gebruiken en goede ondersteuning biedt aan uw rug. Het driehoekkussen heeft een vulling van veerkrachtige, holle-vezelbolletjes, waardoor het kussen zich volledig naar uw houding vormt.

Het leeskussen is verkrijgbaar met bijpassende hoes in de kleur wit, zand en antraciet. Zowel de buitenkant van het kussen als de kussenhoezen zijn van 100% katoen.

Dekbedovertrek Hotel Linnen met satijnweving 240 x 220 cm

Uw comfortabele waterbed is niet af zonder een dekbedovertrek en bijpassende kussenslopen. Onze dekbedovertrekken zijn van 100% katoen, maar hebben een luxe satijnlook dankzij een speciale weeftechniek. Het dekbedovertrek is verkrijgbaar in de afmeting 240 x 220 cm. Dankzij de instopstrook stopt u het overtrek gemakkelijk onder of tussen de schuimrand van uw waterbed. De kussenslopen hebben een afmeting van 60 x 70 cm en passen daarmee precies om uw waterbed hoofdkussen.

Het dekbedovertrek met bijpassende kussenhoezen is verkrijgbaar in vijf kleuren:

 • Wit
 • Crème
 • Grijs
 • Taupe
 • Antraciet
Post your comment

Waterbed Kampioen