ACTIE: KLAAR VOOR DE WINTER - Bij aankoop van een waterbed ontvangt u GRATIS WATERBEDTEXTIEL Meer informatie »

Waterbed Beddengoed

Passend beddengoed zorgt voor het behoud van uw watermatras en het bevordert uw slaapcomfort. Daarnaast staat het natuurlijk ook mooi op uw net opgemaakte waterbed. Het aanbod beddengoed van Waterbed Kampioen bestaat uit beschermingslagen, hoeslakens en moltons, aangepast op de specifieke maten van uw watermatras. Bekijk hieronder onze producten.

Bestelt u uw beddengoed voor 17.30 uur? Dan wordt uw bestelling de volgende werkdag geleverd.

Katoenen hoeslakens in vijf neutrale kleuren

Onze hoeslakens bestaan voor 95% uit katoen. Hierdoor voelen de lakens zacht aan en hebben ze een absorberende werking. Fijn tijdens warme zomernachten of als u ‘s nachts veel transpireert. De jersey hoeslakens zijn verkrijgbaar in vijf kleuren:

  • Ecru
  • Grijs
  • Taupe
  • Wit
  • Zwart

De hoeslakens zijn geschikt voor watermatrassen tussen de 90 en 200 centimeter breed en 200 tot 220 centimeter lang. Dankzij de hoge hoek heeft het hoeslaken een uitstekende pasvorm en kan hij gebruikt worden voor watermatrassen tot wel 25 centimeter dik. Bekijk al onze waterbed hoeslakens

Universele beschermingslaag en beschermingslaag met rits

Een beschermingslaag beschermt uw watermatras tegen stof, transpiratie, vuil en wrijving met de tijk. Bij Waterbed Kampioen vindt u twee verschillende beschermingslagen:

  • Universele beschermingslaag
  • Beschermingslaag met rits

De verschillen

Het verschil tussen de universele beschermingslaag en de beschermingslaag met rits zit in de bevestiging aan het matras. De universele beschermingslaag is voorzien van een elastische band, waardoor deze geschikt is voor elk type waterbed en ook te gebruiken is in combinatie met waterbedden en matrastijken van andere merken. De beschermingslaag met rits is alleen geschikt voor bepaalde typen tijken van Waterbed Kampioen en is voorzien van een rits in plaats van een instopstrook.

Beschermingslaag bevestigen

U plaatst de beschermingslaag tussen het watermatras en de matrastijk. Hierdoor komen stof, transpiratie en vuil niet meer rechtstreeks op uw watermatras, maar op uw beschermingslaag terecht.

Wilt u uw watermatras nog beter beschermen? Bekijk dan ook eens onze waterbed tijken.