Betaling

« Terug naar onze klantenservice

Betaalmogelijkheden

Onze website maakt gebruik van de beste technieken om een veilige omgeving te waarborgen. Daarnaast gebruiken wij alleen veilige betaalmethodes op onze website.

Betaalwijze Betaalkosten
IDEAL Gratis
Bankoverschrijving Gratis
Creditcard
VISA, Mastercard,
American Express
Gratis
Paypal Gratis
Klarna Gratis
Rembours € 20,00 vaste toeslag

iDEAL: indien u gebruik maakt van internet bankieren kunt u eenvoudig betalen met iDEAL via de vertrouwde omgeving van uw eigen bank.
Bankoverschrijving: vooraf betalen via een bankoverschrijving waarbij u na bestellen zelf eerst het orderbedrag overmaakt op onze bankrekening.
Creditcard: via de betaalpagina voert u uw kaartnummer, vervaldatum en de verificatiecode van uw kaart in.
Paypal: ideaal met uw eigen Paypal account betalen.
Klarna: eenvoudig achteraf betalen. Het bedrag moet min. 15,00 Euro en max. 1500,00 Euro zijn.
Rembours: Alleen beschikbaar bij bestelling van een waterbed of onderdelen incl. montage service. Wanneer u heeft gekozen voor betaling onder rembours, betaalt u het bedrag contant of met uw pinpas bij de monteur. Bewaar uw betalingsbewijs bij uw eigen administratie. U betaalt 20,00 euro toeslag voor het gebruik van deze service.

Achteraf betalen

Bij ons heeft u de mogelijkheid om aan de hand van Klarna de bestelling achteraf te betalen. De termijn is 30 dagen en gaat in op het moment dat de bestelling verzonden wordt. Dit kan niet in alle gevallen. U moet voldoen aan onderstaande factoren:

  • Het bedrag moet minimaal 15,00 Euro en maximaal 1500,00 Euro zijn.
  • Kredietcheck keuring van Klarna.

Als het niet lukt om de achteraf betaling via Klarna af te ronden, kunt u de bestelling alsnog afronden door een andere betaalmethode te kiezen.

Daarnaast heeft u de mogelijkheid om aan de hand van Paypal de bestelling achteraf te betalen. Bij het afronden van uw aankoop betaalt PayPal de verkoper voor u en wordt het geld pas na 21 dagen van uw bankrekening afgeschreven. Let op: u moet dit wel eerst activeren in uw Paypal account alvorens u dit kunt gebruiken.

Post your comment

Waterbed Kampioen