Ervaringen met de Waterbed Kampioen

De ervaringen met de Waterbed Kampioen van onze klanten zijn verzameld door het onafhankelijke eKomi klantbeoordelingen. Ekomi verzamelt authentieke beoordelingen van onze klanten die een product hebben gekocht in onze webshop. Op deze manier willen we inzicht krijgen in de klanttevredenheid om onze service te verbeteren.

Inmiddels hebben al méér dan 6000+ klanten ons een positieve beoordeling gegeven en zij geven aan zeer tevreden te zijn over de klantenservice van de Waterbed Kampioen. Lees hieronder de verschillende reviews van onze klanten:

eKomi

9.4

11128 reviews

Het beste waterbed voor een eerlijke prijs en tevreden klanten! Dat is waar wij voor staan. Daarom laten we in samenwerking met het Thuiswinkel Keurmerk & eKomi onafhankelijke beoordelingen verzamelen en delen we de ervaring die anderen met ons hebben dan ook graag!

Wat anderen zeggen over de Waterbed Kampioen

1-15 of 11126

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 742

11-01-2021

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Alles top

09-01-2021

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

De bestelling is netjes afgehandeld. Super netjes geleverd. Het bed ligt heerlijk. En zeer vriendelijke medewerkers
Alleen een puntje.... misschien een beschrijving leveren hoe je het bed zelf moet opbouwen. Maar dat is een tip.

08-01-2021

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Supper snel geholpen

08-01-2021

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Netjes was eventjes moeilijk om het lek te vinden maar toen het gevonden was en foto's bekeken waren kregen we zonder probleem een nieuwe waterzak.

08-01-2021

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Vriendelijke die stverlening! Top service

07-01-2021

3 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Alleen maar een reparatiewerken . Jammer het duurde lang want het werd per pakketpost gestuurd en het kon gewoon door de brievenbus . Toen al ergens anders gekocht .

07-01-2021

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Uitstekende service

07-01-2021

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Super goed geholpen en nieuwe waterzak gekregen onder garantie

07-01-2021

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle levering en niet duur zal als het nodig is weer bij de waterbeddenkampioen bestellen alles naar tevredenheid ontvangen en geen beschadiging top service

07-01-2021

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Een super service en snelle levering ik kan weer uitgerust de dag door

06-01-2021

1 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Stop met het sturen van die vervelende mails over beoordelen! ik heb alleen een plaksettje gekocht die 4 dagen te laat was...

06-01-2021

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

super

06-01-2021

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Super service, kundige en duidelijke uitleg in de showroom.
Goede en duidelijke website.
Telefonisch goed bereikbaar.
Bestelling is onwijs snel geleverd en geplaatst. geen wachttijd.
Met het eind resultaat zijn we erg tevreden, we slapen weer heerlijk.
We moesten er een eindje voor rijden maar daar hebben we absoluut geen spijt van (dit werd overigens ook nog eens vergoed). Nog een pluspunt is dat ze hele scherpe prijzen hebben.

06-01-2021

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle levering.

05-01-2021

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Prima bedrijf, alleen zou het fijn zijn geweest als bij de aankoop verteld werd dat het hoofdbord vh bed niet altijd de drasi op de trap kan maken. Gelukkig namen jullue deze terug maar misschien had ik anders een ander bed uitgezocht. Diegene die het bed geinstalleerd heeft alle lof. Heel correct.

1-15 of 11126

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 742
Post your comment

Waterbed Kampioen