Ervaringen met de Waterbed Kampioen

De ervaringen met de Waterbed Kampioen van onze klanten zijn verzameld door het onafhankelijke eKomi klantbeoordelingen. Ekomi verzamelt authentieke beoordelingen van onze klanten die een product hebben gekocht in onze webshop. Op deze manier willen we inzicht krijgen in de klanttevredenheid om onze service te verbeteren.

Inmiddels hebben al méér dan 6000+ klanten ons een positieve beoordeling gegeven en zij geven aan zeer tevreden te zijn over de klantenservice van de Waterbed Kampioen. Lees hieronder de verschillende reviews van onze klanten:

eKomi

9.42

12220 reviews

Het beste waterbed voor een eerlijke prijs en tevreden klanten! Dat is waar wij voor staan. Daarom laten we in samenwerking met het Thuiswinkel Keurmerk & eKomi onafhankelijke beoordelingen verzamelen en delen we de ervaring die anderen met ons hebben dan ook graag!

Wat anderen zeggen over de Waterbed Kampioen

1-15 of 12220

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 815

26-09-2021

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle levering

24-09-2021

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle levering

24-09-2021

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Makkelijk bestellen en snel leveren. Wat wil je nog meer.
Goede service met de nabelactie!

23-09-2021

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Besteld en vlug in huis ,dus top geregeld 👍

23-09-2021

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Duidelijke site makkelijk samen te stellen

22-09-2021

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

snelle levering dank jullie wel.

22-09-2021

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

goede prijs, snelle levering

22-09-2021

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Top en goede kwaliteit. Duidelijke site!

22-09-2021

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle bezorging

22-09-2021

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Heel goed en snel bezorgd

21-09-2021

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Bestelllen gaat gemakkelijk en met de juiste uitleg.Prijs is zeer concurrerend en het bed slaapt fijn.

20-09-2021

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Prettig geholpen bij de aanschaf van ons 2de waterbed. Snelle levering door vriendelijke installateur. Bed goed afgeleverd geïnstalleerd en ontlucht. Duidelijke onderhoudsinstrukties gekregen.
Onlangs via internet onderhoudsmiddel besteld ook dit snel geleverd.
Het gebouw waar jullie zitten verwacht je niet bij een showroom. Wij dachten in eerste instantie dat we verkeerd zaten. Misschien beter aangeven waar jullie zitten aan de buitenkant

20-09-2021

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snel en goed advies

20-09-2021

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Echt geweldig geholpen tijdens de aankoop en daarna. Communicatie verloopt zeer soepel. Bed was eenvoudig in elkaar te zetten en ligt heerlijk!
Enige (kleine) minpuntje: de twee platen van de bodem zaten in één pakket waardoor deze niet meer te tillen/ verplaatsen was door het gewicht. De twee platen apart verpakken zou dit eenvoudig oplossen.

20-09-2021

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Goede overzichtelijke site om bestellingen te plaatsen snelle afhandeling en goed op de hoogte gehouden van bezorging
Prima!

1-15 of 12220

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 815
Post your comment

Waterbed Kampioen