Ervaringen met de Waterbed Kampioen

De ervaringen met de Waterbed Kampioen van onze klanten zijn verzameld door het onafhankelijke eKomi klantbeoordelingen. Ekomi verzamelt authentieke beoordelingen van onze klanten die een product hebben gekocht in onze webshop. Op deze manier willen we inzicht krijgen in de klanttevredenheid om onze service te verbeteren.

Inmiddels hebben al méér dan 6000+ klanten ons een positieve beoordeling gegeven en zij geven aan zeer tevreden te zijn over de klantenservice van de Waterbed Kampioen. Lees hieronder de verschillende reviews van onze klanten:

eKomi

9.44

6436 reviews

Het beste waterbed voor een eerlijke prijs en tevreden klanten! Dat is waar wij voor staan. Daarom laten we in samenwerking met het Thuiswinkel Keurmerk & eKomi onafhankelijke beoordelingen verzamelen en delen we de ervaring die anderen met ons hebben dan ook graag!

Wat anderen zeggen over de Waterbed Kampioen

1-15 of 6444

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 430

19-01-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Geen enkele opmerking : snelle levering aan een goede marktprijs, meer moet dat niet zijn.

19-01-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Zeer snelle geleverd het goedkoopste waterbed genomen ik slaap al 27 jaar op een waterbed m'n eerste waterbed Atlantis maar ik kan zeggen dat deze net zo goed is zeer tevreden

18-01-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Zeer goed

18-01-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle levering. Goed product. Prima dus.

18-01-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Zeer vlotte en correcte afhandeling van onze bestelling

18-01-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Goede service en snelle levering

16-01-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Fijne snelle levering

15-01-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

prima. vlotte levering.

15-01-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Zeer goede service van waterbeddenkampioen!
Telefonisch zeer vriendelijk, goed advies en snel.
Het was enkel even schrikken dat je de hele dag thuis moet zijn voor de levering maar 's ochtends even bellen en ze kunnen je een indicatie geven! Ideaal dus!

15-01-2018

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

netjes tewoord gestaan door de telefoon met goede raad

15-01-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

heel tevreden snel bezorgt en geen verzendkosten

15-01-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Prima service en snelle levering.

15-01-2018

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Bedrijf is telefonisch slecht bereikbaar. Wordt telkens terug gebeld. Verder toch wel snelle service.

15-01-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snel en goedkoop.

15-01-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Altijd goede service en een heerlijk bed

1-15 of 6444

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 430