Ervaringen met de Waterbed Kampioen

De ervaringen met de Waterbed Kampioen van onze klanten zijn verzameld door het onafhankelijke eKomi klantbeoordelingen. Ekomi verzamelt authentieke beoordelingen van onze klanten die een product hebben gekocht in onze webshop. Op deze manier willen we inzicht krijgen in de klanttevredenheid om onze service te verbeteren.

Inmiddels hebben al méér dan 6000+ klanten ons een positieve beoordeling gegeven en zij geven aan zeer tevreden te zijn over de klantenservice van de Waterbed Kampioen. Lees hieronder de verschillende reviews van onze klanten:

eKomi

9.44

7134 reviews

Het beste waterbed voor een eerlijke prijs en tevreden klanten! Dat is waar wij voor staan. Daarom laten we in samenwerking met het Thuiswinkel Keurmerk & eKomi onafhankelijke beoordelingen verzamelen en delen we de ervaring die anderen met ons hebben dan ook graag!

Wat anderen zeggen over de Waterbed Kampioen

1-15 of 7142

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 477

19-07-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Zoals altijd de bestelling snel, simpel en correct afgehandeld.

19-07-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Eenvoudig bestellen via de website, betaald met Ideal, volgende dag in huis. perfect!! Ik zou niet weten wat er nog te verbeteren valt.

18-07-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Zeer te vrede.. Goede prijsen.. Snelle bezorging van spullen.

18-07-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Duidelijke site, snelle service

18-07-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Zeer goed!!

18-07-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Correcte behandeling en afhandeling. Vakwerk.

18-07-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle levering!

17-07-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

goede opvolging en snelle levering

17-07-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Helaas was de eerste bestelling niet aangekomen omdat ons adres te Lang is. Maar het is door jullie goed opgelost

17-07-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Duidelijke en betrouwbare site. Goedkoper dan in de winkel en je kunt je pakketje volgen. Top!

17-07-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Goed advies.snelle levering, en een betaalbare prijs.


17-07-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle service en goed advies.

17-07-2018

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

perfecte levering en feedback

17-07-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

vlotte site en afhandeling

17-07-2018

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Prima service, goed meeedenkende helpdesk

1-15 of 7142

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 477