ZOMERACTIE - Bij aankoop van een waterbed ontvangt u GRATIS WATERBEDTEXTIEL Meer informatie »

Ervaringen met de Waterbed Kampioen

De ervaringen met de Waterbed Kampioen van onze klanten zijn verzameld door het onafhankelijke eKomi klantbeoordelingen. Ekomi verzamelt authentieke beoordelingen van onze klanten die een product hebben gekocht in onze webshop. Op deze manier willen we inzicht krijgen in de klanttevredenheid om onze service te verbeteren.

Inmiddels hebben al méér dan 6000+ klanten ons een positieve beoordeling gegeven en zij geven aan zeer tevreden te zijn over de klantenservice van de Waterbed Kampioen. Lees hieronder de verschillende reviews van onze klanten:

eKomi

9.4

9071 reviews

Het beste waterbed voor een eerlijke prijs en tevreden klanten! Dat is waar wij voor staan. Daarom laten we in samenwerking met het Thuiswinkel Keurmerk & eKomi onafhankelijke beoordelingen verzamelen en delen we de ervaring die anderen met ons hebben dan ook graag!

Wat anderen zeggen over de Waterbed Kampioen

1-15 of 9078

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 606

22-10-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle, goede service!

21-10-2019

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

het bed is wat er van verwacht werd. vlotte en stipte levering

21-10-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle levering

20-10-2019

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Behulpzaam en snel geholpen.

20-10-2019

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Correcte afhandeling van ons bestelling

20-10-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

prima bed voor goede prijs

20-10-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Super snel en zelfs nog een vriendelijk telefoontje om te checken of ik mijn product goed gekozen heb.

20-10-2019

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle levering zeer tevreden

20-10-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Ik heb weer een perfect water bed, na de lekkage van mijn 25 jaar oude waterbed. ***, de man die het nieuwe waterbed voor mij heeft geïnstalleerd, is een goed vakman en een vriendelijke mens.

***

19-10-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Professionele service en snelle levering!

19-10-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Bestelling correct verwerkt!

18-10-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Superfijn bed, werd binnen een week geleverd en geplaatst!
Zeer tevreden!!!

18-10-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Super service! Alles perfect geregeld. Netjes geleverd en geinstalleerd!

18-10-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Prima service en advies, alleen het hoofdbord hadden we achteraf graag wat hoger gezien en het bijgeleverde gratis dekbed wat breder zodat het over de zijkanten valt!

18-10-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

goed advies en goede installatie zou mooi zijn als out waterbed ook nog werd meegenomen incl alle plastic en papierafval van nieuwe bed

1-15 of 9078

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 606
Post your comment

Waterbed Kampioen