ZOMERACTIE - Bij aankoop van een waterbed ontvangt u GRATIS WATERBEDTEXTIEL Meer informatie »

Ervaringen met de Waterbed Kampioen

De ervaringen met de Waterbed Kampioen van onze klanten zijn verzameld door het onafhankelijke eKomi klantbeoordelingen. Ekomi verzamelt authentieke beoordelingen van onze klanten die een product hebben gekocht in onze webshop. Op deze manier willen we inzicht krijgen in de klanttevredenheid om onze service te verbeteren.

Inmiddels hebben al méér dan 6000+ klanten ons een positieve beoordeling gegeven en zij geven aan zeer tevreden te zijn over de klantenservice van de Waterbed Kampioen. Lees hieronder de verschillende reviews van onze klanten:

eKomi

9.42

8639 reviews

Het beste waterbed voor een eerlijke prijs en tevreden klanten! Dat is waar wij voor staan. Daarom laten we in samenwerking met het Thuiswinkel Keurmerk & eKomi onafhankelijke beoordelingen verzamelen en delen we de ervaring die anderen met ons hebben dan ook graag!

Wat anderen zeggen over de Waterbed Kampioen

1-15 of 8659

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 578

21-07-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Alles ok

19-07-2019

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Goed zeer netjes

19-07-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Super service men neemt alle tijd om uitleg te geven.
Men komt alle afspraken na.
voor ons is waterbed kampioen en echte kampioen

19-07-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Eindelijk slaap ik weer als een roosje. Na wat omzwervingen met o.a. swisssence gelukkig weer een waterbed.
De aflevering verliep erg soepel, dankzij de kundigheid van de vriendelijke monteur, alle dozen en troep werd netjes meegenomen.
Zelfs na mijn bestelling even keurig geverifieerd of de bestelling inderdaad was wat ik wilde en geloof het of niet ik kon zelfs een goedkopere variant kiezen.

18-07-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Alles is prima verlopen, ik werd snel gecontacteerd om mijn bestelling te overlopen. De datum van levering was voor mij zeker van belang en dit is ook prima gelukt, 8.30h. aan mijn deur op m'n vrije dag was prima! Een minpunt is dat ik de beloofde gratis kussens niet heb ontvangen maar daar heb ik nog niet over gecommuniceerd. Verder was alles prima.

18-07-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

vakkundige montage van ons waterbed.

18-07-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Zeer deskundige hulp en goed overleg.

18-07-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snel geleverd

17-07-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Site is overzichtelijk en bestelde producten voldoen prima

17-07-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle en correcte afhandeling. Zeer tevreden.

17-07-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle afhandeling, en in huis!
Het is GOED. Prima zelfs,!!

17-07-2019

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Compliment aan het nabellen van bestelling

17-07-2019

1 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Onjuiste informatie over de levering en veel te lang onnodig moeten wachten tot ik het product eindelijk in huis had.

17-07-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Komen afspraken na nu besteld morgen in huis👍

17-07-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Conditioner en spray keurig op tijd geleverd. Waterbed bevalt ook na een half jaar nog steeds super; 1 van de betere aankopen, hadden we veel eerder moeten doen!

1-15 of 8659

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 578
Post your comment

Waterbed Kampioen