ZOMERACTIE - Bij aankoop van een waterbed ontvangt u GRATIS WATERBEDTEXTIEL Meer informatie »

Ervaringen met de Waterbed Kampioen

De ervaringen met de Waterbed Kampioen van onze klanten zijn verzameld door het onafhankelijke eKomi klantbeoordelingen. Ekomi verzamelt authentieke beoordelingen van onze klanten die een product hebben gekocht in onze webshop. Op deze manier willen we inzicht krijgen in de klanttevredenheid om onze service te verbeteren.

Inmiddels hebben al méér dan 6000+ klanten ons een positieve beoordeling gegeven en zij geven aan zeer tevreden te zijn over de klantenservice van de Waterbed Kampioen. Lees hieronder de verschillende reviews van onze klanten:

eKomi

9.42

8914 reviews

Het beste waterbed voor een eerlijke prijs en tevreden klanten! Dat is waar wij voor staan. Daarom laten we in samenwerking met het Thuiswinkel Keurmerk & eKomi onafhankelijke beoordelingen verzamelen en delen we de ervaring die anderen met ons hebben dan ook graag!

Wat anderen zeggen over de Waterbed Kampioen

1-15 of 8922

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 595

13-09-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Zeet snelle levering. Prijs en kwaliteit uitstekend!

12-09-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Prima serice, goede producten

12-09-2019

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

was goed het pakje heeft er allen niet 1 dag maar 2 dagen over gedaan. dit stond niet in de mail

12-09-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle verzending en Goed verpakt aangeboden

12-09-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

wij zijn zeer tevreden,snelle levering.
Stel je een vraag dan krijgt je duidelijk en een goed antwoord. Vooral die terug koppeling of je alles goed heeft besteld waren wij zeer tevreden mee.

12-09-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Bestelling is goed afgehandeld en telefonisch contact was prima en zeer behulpzaam.

12-09-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle levering, goede service en goedkoop.

12-09-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

snelle levering

12-09-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Zeer tevreden. Pakket levering ging helaas mis met de vervoerder, maar dat werd keurig opgelost door de Waterbed kampioen.

12-09-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Prima artikel en snel geleverd

11-09-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Prima services !

11-09-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Had reinigingsproduct gekocht voor m’n waterbed. Bestellen ging snel en werd goed op de hoogte gehouden van de status van de verzending. Kortom, makkelijk geregeld en voor een zeer goede prijs. Top!

11-09-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

wij zijn zeer tevreden. we zijn goed geholpen en ons bed ligt heerlijk

11-09-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

goed advies, snelle levering'goedkoop en prima kwaliteit

10-09-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Na de online bestelling werden we gebeld om de bestelling even te controleren. En gelukkig maar, want er moest toch iets veranderen. Dankzij de service van Waterbedkampioen kwam het nu helemaal in orde, anders hadden we een verkeerde maat watermatras gehad. Top!

1-15 of 8922

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 595
Post your comment

Waterbed Kampioen