Op maandag 1 juni Tweede Pinksterdag, zijn wij gesloten. Dinsdag 2 juni staan we om 9.00 uur weer voor u klaar.

Ervaringen met de Waterbed Kampioen

De ervaringen met de Waterbed Kampioen van onze klanten zijn verzameld door het onafhankelijke eKomi klantbeoordelingen. Ekomi verzamelt authentieke beoordelingen van onze klanten die een product hebben gekocht in onze webshop. Op deze manier willen we inzicht krijgen in de klanttevredenheid om onze service te verbeteren.

Inmiddels hebben al méér dan 6000+ klanten ons een positieve beoordeling gegeven en zij geven aan zeer tevreden te zijn over de klantenservice van de Waterbed Kampioen. Lees hieronder de verschillende reviews van onze klanten:

eKomi

9.4

10159 reviews

Het beste waterbed voor een eerlijke prijs en tevreden klanten! Dat is waar wij voor staan. Daarom laten we in samenwerking met het Thuiswinkel Keurmerk & eKomi onafhankelijke beoordelingen verzamelen en delen we de ervaring die anderen met ons hebben dan ook graag!

Wat anderen zeggen over de Waterbed Kampioen

1-15 of 10163

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 678

29-05-2020

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Ik ben tevreden

29-05-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Hele snelle levering en goeie communicatie. Top!!!!

29-05-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

snelle levering.

29-05-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle service, vriendelijk personeel

29-05-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Goede prijs, informatie, snelle levering!
Controle telefoontje om te kijken of de bestelling klopt👍

29-05-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Al vaker een bed en onderdelen gekocht en telkens weer terug wil iets zeggen van het bedrijf

29-05-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle levering
Duidelijke site
Prima prijs

29-05-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Heel correct afgehandeld! Zeer tevreden!

29-05-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Top service!

29-05-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Onze bestelling is naar alle tevredenheid geleverd en we hebben geen klachten en we slapen er heerlijk op

29-05-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Prima service en snelle levering.

29-05-2020

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Duidelijke website, eenvoudig te bestellen en vlotte levering

29-05-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Vlotte service, snel geleverd, goed materiaal.

29-05-2020

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Geen

29-05-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle service, zeer goede kwaliteit!

1-15 of 10163

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 678
Post your comment

Waterbed Kampioen