ACTIE: KLAAR VOOR DE WINTER - Bij aankoop van een waterbed ontvangt u GRATIS WATERBEDTEXTIEL Meer informatie »

Ervaringen met de Waterbed Kampioen

De ervaringen met de Waterbed Kampioen van onze klanten zijn verzameld door het onafhankelijke eKomi klantbeoordelingen. Ekomi verzamelt authentieke beoordelingen van onze klanten die een product hebben gekocht in onze webshop. Op deze manier willen we inzicht krijgen in de klanttevredenheid om onze service te verbeteren.

Inmiddels hebben al méér dan 6000+ klanten ons een positieve beoordeling gegeven en zij geven aan zeer tevreden te zijn over de klantenservice van de Waterbed Kampioen. Lees hieronder de verschillende reviews van onze klanten:

eKomi

9.42

8178 reviews

Het beste waterbed voor een eerlijke prijs en tevreden klanten! Dat is waar wij voor staan. Daarom laten we in samenwerking met het Thuiswinkel Keurmerk & eKomi onafhankelijke beoordelingen verzamelen en delen we de ervaring die anderen met ons hebben dan ook graag!

Wat anderen zeggen over de Waterbed Kampioen

1-15 of 8186

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 546

21-03-2019

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle en goede service

21-03-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Goede en snelle service

21-03-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Wij worden geholpen doordat wij elke 6maanden een bericht of mail krijgen dat we conditioner moeten bijvullen in ons waterbed.
Dank U daarvoor.

21-03-2019

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Top

21-03-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Ik had contact opgenomen met jullie om mijn bestelling een dag later te leveren omdat ik dan thuis was, maar geen probleem het waas geleverd op een ander adres waar ik het dezelfde dag kon gaan halen Super!!!

21-03-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Zeer goede info via chat.
Zeer vlugge en verzorgde bestelling ontvangen.
Item is top, past zoals beschreven en gezegd gedurende de chat.

20-03-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

een zeer goede service en vakkundig behandeling van de
mensen die daar werkzaam zijn bij de waterbeddenkampioen

20-03-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Zeer snelle levering, goede kwaliteit en makkelijk zelf op te bouwen waterbed

20-03-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Ik vond gemakkelijk wat ik zocht, bestelde het nodige, deed de betaling online en binnen de kortst mogelijke tijd had ik mijn bestelling al in huis. Alles verliep heel vlot en vind zeker de weg naar "waterbedkampioen" vanzelfsprekend terug indien dit nodig mocht blijken. Prima bedrijf en hun service !

19-03-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Goede service aardige mensen goede uitleg via de telefoon twee aparte matrassen gekocht.
Super service en goed koop.

19-03-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Uitstekende voorlichting in de winkel gehad. Vriendelijk personeel. Snel geleverd en ook het montagebedrijf was uitstekend. Aardige monteur!

19-03-2019

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Prima service snelle levering

19-03-2019

3 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Ik heb nog steeds niets ontvangen ??

19-03-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Zeer tevreden. Goed materiaal, snelle levering.

18-03-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

goede service

1-15 of 8186

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 546