Ervaringen met de Waterbed Kampioen

De ervaringen met de Waterbed Kampioen van onze klanten zijn verzameld door het onafhankelijke eKomi klantbeoordelingen. Ekomi verzamelt authentieke beoordelingen van onze klanten die een product hebben gekocht in onze webshop. Op deze manier willen we inzicht krijgen in de klanttevredenheid om onze service te verbeteren.

Inmiddels hebben al méér dan 6000+ klanten ons een positieve beoordeling gegeven en zij geven aan zeer tevreden te zijn over de klantenservice van de Waterbed Kampioen. Lees hieronder de verschillende reviews van onze klanten:

eKomi

9.42

13211 reviews

Het beste waterbed voor een eerlijke prijs en tevreden klanten! Dat is waar wij voor staan. Daarom laten we in samenwerking met het Thuiswinkel Keurmerk & eKomi onafhankelijke beoordelingen verzamelen en delen we de ervaring die anderen met ons hebben dan ook graag!

Wat anderen zeggen over de Waterbed Kampioen

1-15 of 13214

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 881

04-07-2022

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Vlug en in perfecte staat afgeleverd.
we zijn heel tevreden over de geleverde produkten !!!

04-07-2022

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Zoals beloofd was het bed de volgende dag al keurig op tijd geleverd. Alles was overzichtelijk verpakt en de handleiding was prima te volgen.
Is ons zeer goed bevallen!

03-07-2022

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

We zijn bijzonder tevreden over jullie geweldige service. En snelle levering en beste kwaliteit!!!!
Kortom we zijnxeen zeer tevreden klant!!!

30-06-2022

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Gemakkelijke en duidelijke website, correcte nakoming van de leveringstijden.

30-06-2022

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Het lek is gedicht het werkt eenvoudig en doeltreffend? De plakzet was snel bezorgd. Top!

29-06-2022

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

De bestelling was supersnel geleverd

29-06-2022

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Mooie oplossing voor het door mij verkeerd bestelde product. En snel geleverd in hergebruikte envelop, volgens mij. Heel goed.

29-06-2022

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Levering was snel. Alleen bij aflevering van eerste bestelling was pakket voor de deur gezet. Gelukkig woon ik in een nette buurt.

29-06-2022

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Kort nadat ik de bestelling had geplaatst werd ik gebeld door een medewerker van het bedrijf om alles nog even te bespreken om fouten te voorkomen. Dit stelde ik zeer op prijs. De volgende dag werd het pakket keurig op tijd geleverd...

29-06-2022

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Ons waterbed lekte gebeld kon om half 1 ons nieuwe waterbed ophalen in Apeldoorn Super

29-06-2022

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Super vriendelijk goed advies mooi bed levering volgens planning reageren snel op e-mail

29-06-2022

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Ik heb een watermatras besteld , snel afgeleverd.
Wat betreft de service is top!
Moet alleen nog even de matras installeren,
Het zo goed komen .

29-06-2022

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Het product is van super kwaliteit. Hartelijk dank voor de goede afhandeling en het snelle verzenden.

29-06-2022

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Geweldige service en de klantvriendelijkheid is top! Wij komen zeker terug!

29-06-2022

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Super geholpen zowel aan de telefoon als in de showroom in apeldoorn

1-15 of 13214

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 881
Post your comment

Waterbed Kampioen