Ervaringen met de Waterbed Kampioen

De ervaringen met de Waterbed Kampioen van onze klanten zijn verzameld door het onafhankelijke eKomi klantbeoordelingen. Ekomi verzamelt authentieke beoordelingen van onze klanten die een product hebben gekocht in onze webshop. Op deze manier willen we inzicht krijgen in de klanttevredenheid om onze service te verbeteren.

Inmiddels hebben al méér dan 6000+ klanten ons een positieve beoordeling gegeven en zij geven aan zeer tevreden te zijn over de klantenservice van de Waterbed Kampioen. Lees hieronder de verschillende reviews van onze klanten:

eKomi

9.42

12593 reviews

Het beste waterbed voor een eerlijke prijs en tevreden klanten! Dat is waar wij voor staan. Daarom laten we in samenwerking met het Thuiswinkel Keurmerk & eKomi onafhankelijke beoordelingen verzamelen en delen we de ervaring die anderen met ons hebben dan ook graag!

Wat anderen zeggen over de Waterbed Kampioen

1-15 of 12593

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 840

19-01-2022

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Bestelde waterbedverwarming werd snel geleverd. Toen bij installatie bleek dat mijn (ca.30 jaar} oude verwarming door kortsluiting een gat in het waterbed had veroorzaakt waardoor de hele bedbodem doorweekt was en ik dus eigenlijk een bijna geheel nieuw waterbed moest aanschaffen kon ik de verwarming zonder problemen retourneren en kreeg ik mijn geld terug.

19-01-2022

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Goede service en snelle levering.

19-01-2022

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Gewoon goed, snel, ok. Makkelijke site.
👍👍

19-01-2022

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

ULTRA SNEL EN CORRECTE AFHANDELING!

19-01-2022

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Nu hebben we het bed een 2 weken het bevalt prima
De monteur was een kundig man ( vakman) en de uit leg top.
Alles werkt zo als het hoort ( nu moet ik nog leren normaal uit me bed te komen ;) )

19-01-2022

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Vriendelijk en geduldig te woord gestaan in de showroom.

Op de dag van plaatsing van het bed werden we keurig van te voren gebeld. Vriendelijke monteur .

19-01-2022

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Gewoon goed snel en ok.

18-01-2022

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Perfecte service!
Klantvriendelijk, heel vlugge levering, goede uitleg,…

18-01-2022

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Top bedrijf. Wij hadden waterbed besteld en in 2 dagen stond monteur voor deur. Heerlijk om mee te maken dat zo serieuze bedrijven bestaat. Monteur was onwijs klant vriendelijk en open al onze vragen te beantwoorden . Wij hadden duidelijke uitleg gekregen wat betreft verzorging van onze eerste water bed.
Meer dan dat we slapen heerlijk in onze waterbed. Top kwaliteit!!! Nooit meer boxspring meer . Ontzettend bedankt Waterbedkampioen!!!.
Met vriendelijke groeten *****

18-01-2022

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle levering en degelijke kwaliteit. De installateur had veel kennis van zaken.

18-01-2022

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Bestelling van waterbed is super verlopen.
Zelfs eerder ontvangen dan verwacht.
Eerlijk gezegd geen minpunten alleen maar positief.

18-01-2022

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle levering!

17-01-2022

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle levering en goed spul

17-01-2022

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle aflevering

17-01-2022

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Bestelling snel en netjes bezorgd !!! 100% tevreden

1-15 of 12593

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 840
Post your comment

Waterbed Kampioen