Ervaringen met de Waterbed Kampioen

De ervaringen met de Waterbed Kampioen van onze klanten zijn verzameld door het onafhankelijke eKomi klantbeoordelingen. Ekomi verzamelt authentieke beoordelingen van onze klanten die een product hebben gekocht in onze webshop. Op deze manier willen we inzicht krijgen in de klanttevredenheid om onze service te verbeteren.

Inmiddels hebben al méér dan 6000+ klanten ons een positieve beoordeling gegeven en zij geven aan zeer tevreden te zijn over de klantenservice van de Waterbed Kampioen. Lees hieronder de verschillende reviews van onze klanten:

eKomi

9.42

14509 reviews

Het beste waterbed voor een eerlijke prijs en tevreden klanten! Dat is waar wij voor staan. Daarom laten we in samenwerking met het Thuiswinkel Keurmerk & eKomi onafhankelijke beoordelingen verzamelen en delen we de ervaring die anderen met ons hebben dan ook graag!

Wat anderen zeggen over de Waterbed Kampioen

1-15 of 14509

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 968

19-07-2024

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Heerlijk slapen, bedankt

19-07-2024

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

HAAL VLOTTE SERVICE

18-07-2024

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Super tevreden!! Snelle levering, gemakkelijk te bestellen, top kwaliteit en ongelooflijke prijzen... ik ben fan! Een echte aanrader 😁

18-07-2024

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Alles prima verlopen , zeer snelle en correcte levering en zeer goed van prijs . mensen kennen hun vak.
niks op aan te merken

16-07-2024

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Tevreden op elk vlak: vriendelijke en behulpzame klantenservice, die samen met mij de bestelling heeft overlopen.
Zeer snelle levering, reeds de volgende dag werd het pakket afgeleverd. De kwaliteit is ook degelijk.
Het is al het 3e bed dat we aankopen en we zijn telkens uiterst tevreden over de service.

15-07-2024

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Heerlijk bed. Goede service. Goede prijs .
Tevreden klant!

15-07-2024

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Zij hebben mij niet terug gebeld toen ik nog vragen had. Dat vind ik wel spijtig!

15-07-2024

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle levering

15-07-2024

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Goede uitleg op de website heeft mij goed geholpen met de keuze voor een nieuwe tijk.
Keuze is voor de Waterbed Kampioen is gemaakt op grond van scherpe prijs.
De levering was heel snel!

15-07-2024

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Service was goed. Spullen waren ook snel verzonden

15-07-2024

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Erg duidelijke site met uitleg wat je allemaal nodig hebt. Waterbed gekocht voor mijn zoon,
Bed is super alleen een klein foutje gemaakt met het bestellen van matras. Wij zelf hebben 80 procent stabiliteit Ennis super onze zoon heeft 60 procent en die voel je echt heen en weer gaan tijdens het omdraaien. Verder echt heerlijk, hij heeft voor dit bed gekozen omdat hij last heeft van zijn rug.

14-07-2024

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Vlotte afhandeling!

14-07-2024

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Top service

11-07-2024

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Prima, ga zo door.

11-07-2024

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

bevalt goed

1-15 of 14509

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 968
Post your comment

Waterbed Kampioen