Ervaringen met de Waterbed Kampioen

De ervaringen met de Waterbed Kampioen van onze klanten zijn verzameld door het onafhankelijke eKomi klantbeoordelingen. Ekomi verzamelt authentieke beoordelingen van onze klanten die een product hebben gekocht in onze webshop. Op deze manier willen we inzicht krijgen in de klanttevredenheid om onze service te verbeteren.

Inmiddels hebben al méér dan 6000+ klanten ons een positieve beoordeling gegeven en zij geven aan zeer tevreden te zijn over de klantenservice van de Waterbed Kampioen. Lees hieronder de verschillende reviews van onze klanten:

eKomi

9.44

7600 reviews

Het beste waterbed voor een eerlijke prijs en tevreden klanten! Dat is waar wij voor staan. Daarom laten we in samenwerking met het Thuiswinkel Keurmerk & eKomi onafhankelijke beoordelingen verzamelen en delen we de ervaring die anderen met ons hebben dan ook graag!

Wat anderen zeggen over de Waterbed Kampioen

1-15 of 7608

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 508

15-11-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

snelle en correcte kosteloze levering.

15-11-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Vlotte afhandeling van de bestelling.

14-11-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle levering.

14-11-2018

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle levering gewoon goed

14-11-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Alles verliep perfect !

14-11-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

snelle en correcte levering!

14-11-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Ik ben heel tevreden voor wat de bestelling betreft,de snelheid van de levering,telefonisch service en het product dat onder garantie valt.Kortom alles was correct.
Prima.

14-11-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Prima super goed en snel binnen.

13-11-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

30 minuten na online bestelling opgebeld om de bestelling nog eens door te nemen of alles klopt. Volgende dag snelle en correcte levering.

13-11-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Super! Telefonische terugkoppeling en snelle levering.

13-11-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

alles ging zoals het was beloofd. keurig op tijd geleverd
Ik ben zeer tevreden zoals altijd.

12-11-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Prima service, snelle levering en prima product.
Aanbevolen !

12-11-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

zeer goed geholpen alleen jammer dat je als er iets verkeert gaat het niet terug kunt doen naar de zaak dan verkopen ze het in een keer niet meer los das jammer

12-11-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

snelle en onberispelijke levering

12-11-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle en goede levering.

1-15 of 7608

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 508