Ervaringen met de Waterbed Kampioen

De ervaringen met de Waterbed Kampioen van onze klanten zijn verzameld door het onafhankelijke eKomi klantbeoordelingen. Ekomi verzamelt authentieke beoordelingen van onze klanten die een product hebben gekocht in onze webshop. Op deze manier willen we inzicht krijgen in de klanttevredenheid om onze service te verbeteren.

Inmiddels hebben al méér dan 6000+ klanten ons een positieve beoordeling gegeven en zij geven aan zeer tevreden te zijn over de klantenservice van de Waterbed Kampioen. Lees hieronder de verschillende reviews van onze klanten:

eKomi

9.4

10435 reviews

Het beste waterbed voor een eerlijke prijs en tevreden klanten! Dat is waar wij voor staan. Daarom laten we in samenwerking met het Thuiswinkel Keurmerk & eKomi onafhankelijke beoordelingen verzamelen en delen we de ervaring die anderen met ons hebben dan ook graag!

Wat anderen zeggen over de Waterbed Kampioen

1-15 of 10430

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 696

29-07-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

gewoon prima alles volgens afspraak

29-07-2020

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Helemaal goed

29-07-2020

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Super snelle levering

29-07-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

5 jaar geleden hadden we ons waterbed bij de waterbedkampioen gekocht en waren toen zeer tevreden over de kwaliteit en de service . nu hebben we voor ons dochter ook één gekocht en weeral zeer tevreden. voor ons is er voor een waterbed maar één adres en dat is bij de waterbedkampioen

28-07-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Alles was vlot verlopen en volledig in orde

28-07-2020

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

niks te klagen

27-07-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

uitstekend bedrijf met een enorm goede service en uitleg
zeer aan te bevelen voor heel Nederland. ga zo door

26-07-2020

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Prima hulp bellen nog na

26-07-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Prima producten, en snelle levering. Als er dan toch iets niet helemaal naar wens is, een zeer goede no-nonsense service.

26-07-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Supersnelle levering

26-07-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle levering, prima service

26-07-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Zeer goede communicatie over het verloop van de bestelling en bijzonder snelle levering. Ik heb al eerder besteld bij Waterbedkampioen.nl en altijd tot volle tevredenheid!

26-07-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Super vriendelijk en nemen de tijd aan de telefoon

25-07-2020

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Bestelling goed gegaan. Snel en goed.

25-07-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Een echte aanrader. Heel snel en super kwaliteit.
Voor een hoes betaal je vaak over de *** euro. Hiet echt niet. Ik heb al vaker gekocht en zal niet de laatste zijn.

1-15 of 10430

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 696
Post your comment

Waterbed Kampioen