Ervaringen met de Waterbed Kampioen

De ervaringen met de Waterbed Kampioen van onze klanten zijn verzameld door het onafhankelijke eKomi klantbeoordelingen. Ekomi verzamelt authentieke beoordelingen van onze klanten die een product hebben gekocht in onze webshop. Op deze manier willen we inzicht krijgen in de klanttevredenheid om onze service te verbeteren.

Inmiddels hebben al méér dan 6000+ klanten ons een positieve beoordeling gegeven en zij geven aan zeer tevreden te zijn over de klantenservice van de Waterbed Kampioen. Lees hieronder de verschillende reviews van onze klanten:

eKomi

9.44

13566 reviews

Het beste waterbed voor een eerlijke prijs en tevreden klanten! Dat is waar wij voor staan. Daarom laten we in samenwerking met het Thuiswinkel Keurmerk & eKomi onafhankelijke beoordelingen verzamelen en delen we de ervaring die anderen met ons hebben dan ook graag!

Wat anderen zeggen over de Waterbed Kampioen

1-15 of 13566

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 905

02-12-2022

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

alles goed geregeld en was ook de volgende dag binnen ben te vrede met de service.

02-12-2022

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Ik werd snel geholpen (reactie op mijn bericht) met een duidelijk en goed onderbouwd advies dat vertrouwen bood om de gedane aankoop bij jullie te doen! Top ***!

***.

01-12-2022

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Goede snelle service, alleen jammer dat ze mij de verkeerde kleur gestuurd hadden, maar na telefonisch contact de volgende dag de goede binnen gekregen.....
Heb alleen wel 1 tip de verpakking vond ik wel heel groot voor een tweepersoons hoeslaken.....dus zou dit kleiner doen..

01-12-2022

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snel antwoord op mijn vraag. Product besteld en snel ontvangen. Voldoet ook nog aan verwachting.
Prima

01-12-2022

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Niet nodig gewoon goed erg tevreden...!!

01-12-2022

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

dikke duim

01-12-2022

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Supersnelle levering,prima

30-11-2022

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Topbedrijf. Telefonisch was ik eerder heel goed geholpen. De snelheid van de levering was ook perfect, de dag nadien had ik het al ontvangen. Enigste wat ik misschien moet opmerken is het feit dat ik niet op de hoogte was dat de bestelling geleverd ging worden, dus misschien een opvolging doen op dat vlak ? Voor de rest geen opmerkingen.

30-11-2022

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Alles verliep perfect, waarvoor dank!

30-11-2022

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Gewoon hartstikke goed. Van bezorging en installatie van waterbed tot leveren van onderhoudsproducten.

28-11-2022

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle levering, alleen bij laatste bestelling ontbrak product. Maar na email is het direct nagezonden

28-11-2022

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

heel gemakkelijk te bestellen en heel snelle en vlotte levering, goede prijzen ook!

27-11-2022

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Goeie en snelle levering, dankjewel

27-11-2022

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

De ene dag besteld en dan de volgende dag in huis, sneller kan niet.

27-11-2022

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Prima service, alles goed geregeld

1-15 of 13566

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 905
Post your comment

Waterbed Kampioen