Ervaringen met de Waterbed Kampioen

De ervaringen met de Waterbed Kampioen van onze klanten zijn verzameld door het onafhankelijke eKomi klantbeoordelingen. Ekomi verzamelt authentieke beoordelingen van onze klanten die een product hebben gekocht in onze webshop. Op deze manier willen we inzicht krijgen in de klanttevredenheid om onze service te verbeteren.

Inmiddels hebben al méér dan 6000+ klanten ons een positieve beoordeling gegeven en zij geven aan zeer tevreden te zijn over de klantenservice van de Waterbed Kampioen. Lees hieronder de verschillende reviews van onze klanten:

eKomi

9.4

11567 reviews

Het beste waterbed voor een eerlijke prijs en tevreden klanten! Dat is waar wij voor staan. Daarom laten we in samenwerking met het Thuiswinkel Keurmerk & eKomi onafhankelijke beoordelingen verzamelen en delen we de ervaring die anderen met ons hebben dan ook graag!

Wat anderen zeggen over de Waterbed Kampioen

1-15 of 11555

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 771

04-04-2021

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Duidelijke uitleg van de medewerker over het product dat ik wilde bestellen.
Zeer snelle levering.

04-04-2021

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Op zondag een nieuw duo set waterbed (matrassen) besteld, Maandag gebeld door het bedrijf ter controle van de bestelling. Heel nette en goede service !!
De volgende dag reeds geleverd, super snel dus.

Een zeer correcte en nette behandeling.


04-04-2021

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

snelle afhandeling van bestelling - levering

04-04-2021

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Heel tevreden met het waterbedmatras, veiligheidsvoering en verwarming. Ook heb ik de vul- en slangenset en onderhoudspakket aangeschaft. Dit moet je echt aanschaffen wil je zonder problemen je waterbed vullen en ontluchten.
Maar ik ben vooral zeer tevreden met de service van waterbedkampioen.nl. Voordat ze de bestelling opstuurden belden ze mij op om de bestelling te controleren en om mij advies te geven mbt de matrasmaat en verwarming. Top!!

04-04-2021

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Prima service!

04-04-2021

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Heel goed geholpen!
Zeer tevreden over het product!

04-04-2021

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Supersnelle service door de leverancier, en deskundige en vriendelijke monteur.

04-04-2021

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Duidelijke website en goede service. Snelle communicatie. Misschien iets beter inpakken, dit ging ook mis bij de eerste zending waardoor de levering was vertraagd.

03-04-2021

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Zeer correct, en ook snelle levering.
Dus erg te vreden.

03-04-2021

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Ik ben zeer tevreden. Alles volgens afspraak.
Monteur, ene Nick, zeer vriendelijk en vakkundig.
Pluim voor die meneer.... In dienst houden die man.
Gebodene helemaal aan de verwachtingen.
Ik zou t iedereen aanraden. Puik bed....

03-04-2021

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

De benodigdheden waren er nog sneller dan verwacht, het was allemaal prima in orde

02-04-2021

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Alles perfekt verlopen, mooie prijs, stipte levering, duidelijke handleiding, al enkele dagen goed geslapen, 100% tevreden

02-04-2021

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

ik ben zeer tevreden.

02-04-2021

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Vanaf de 1e bezoeken behandeld als een goede vriend. Altijd voorzien van het beste advies. Alles tegen scherpe prijzen en snel in huis.
Ben nog altijd blij met het waterbed.

01-04-2021

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Top snel in huis

1-15 of 11555

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 771
Post your comment

Waterbed Kampioen