Algemene informatie

 • De ervaringen van onze waterbed test

  Overweegt u een waterbed aan te schaffen? Dan gaat u waarschijnlijk online op onderzoek of een waterbed voor u de beste keuze is en zo ja welke. Daar vindt u een enorme hoeveelheid informatie. Winkels en webshops promoten hun eigen producten, en in video’s wordt door middel van tests getoond waarom het ene waterbed beter is dan het andere. En dan zijn er ook nog de mensen die in het verleden een waterbed hebben aangeschaft en hun persoonlijke ervaringen met u delen.
  Lees verder »
 • Hoe lang gaat een waterbed mee?

  Waterbedden hebben een lange levensduur en gaan wel 10 tot 15 jaar mee. Mits u het matras goed beschermt en onderhoudt. In deze blog vertellen we u wat u kunt doen om de levensduur van uw waterbed zoveel mogelijk te verlengen.
  Lees verder »
 • Een waterbed testen tijdens een dagje wellness

  Bent u zich aan het oriënteren op een waterbed? Test een waterbed tijdens een dagje relaxen in een van de wellness centra in Nederland of België.
  Lees verder »
 • Kan een watermatras in een gewoon bed?

  Regelmatig krijgen we bij Waterbed Kampioen de vraag of een watermatras ook op een lattenbodem, verstelbare bodem of op een boxspring geplaatst kan worden. Het antwoord op deze vraag is ‘nee’. Maar dat betekent niet dat er geen mogelijkheden zijn om uw bestaande ledikant of ombouw te combineren met een waterbed. In deze blog vertellen we u er meer over.
  Lees verder »
 • Snoezelen in een snoezel waterbed

  Waterbedden worden ook wel gebruikt als ‘snoezelbed’. Snoezelen is een rustgevende activiteit voor mensen met bijvoorbeeld een verstandelijke beperking. Lees in dit artikel hoe u een waterbed kunt gebruiken als snoezelbed.
  Lees verder »
 • Wat is de ideale bedhoogte?

  De bedhoogte is bepalend voor het comfort bij het in- en uitstappen en is afhankelijk van uw lichaamslengte, uw mobiliteit en de stevigheid van het matras. Bepaal zelf uw ideale bedhoogte met de tips in dit artikel.
  Lees verder »
 • De juiste afmeting waterbed kiezen

  Bij een softside waterbed ligt de matras in een schuimrand waardoor het daadwerkelijk slaapoppervlak anders berekend wordt dan bij een standaard matras. In dit artikel leggen wij u uit hoe u de juiste grote waterbed kiest.
  Lees verder »
 • Zo kiest u het geschikte waterbed

  Een waterbed is minder bekend bij velen, omdat waterbedden alleen bij specialistische beddenwinkels te koop zijn. Waar het internet vol staat met informatie over de zin en onzin van matrassen, wordt vaak het waterbed onterecht buiten beschouwing gelaten. Een goed afgesteld waterbed is voor duizenden waterslapers de enige echte winnaar onder de matrassen. In dit artikel helpen wij u een beter geïnformeerde matraskeuze te maken en nemen we u mee door de opties die een waterbed u biedt.
  Lees verder »
 • Hardside waterbed vs softside waterbed

  U bent op zoek naar een nieuw bed of uw oude matras is aan vervanging toe? Tijdens uw zoektocht ontdekt u dat een waterbed misschien wel wat voor u is. Maar u weet nog niet goed of u nu moet kiezen voor een hardside- of softside waterbed. Hier vertellen wij u wat de verschillen zijn tussen een hardside waterbed en een softside waterbed.
  Lees verder »
 • Slapen in een hotel met waterbed

  Overweegt u een waterbed, maar wilt u echt ervaren hoe het is om op een waterbed te slapen? Dan kan het fijn zijn om eens een weekendje weg te boeken en te overnachten in een hotel met een waterbed. Wij hebben enkele hotels in de Benelux voor u op een rijtje gezet met kamers voorzien van een waterbed.
  Lees verder »

1-10 of 23

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Post your comment

Waterbed Kampioen