Instructies

 • Hoe plaats ik een nieuw watermatras?

  Zelf uw watermatras plaatsen of vervangen is niet moeilijk. Wij vertellen wat u nodig heeft en wat u moet doen. Lees onze blog voor uitgebreide instructies.
  Lees verder »
 • Hoe vervang ik een waterbed verwarming?

  Het vervangen van uw waterbed verwarming is niet ingewikkeld, maar kost wel wat tijd. Wij leggen u uit welke stappen u moet zetten.
  Lees verder »
 • Stappenplan: waterbed opbouwen

  In dit artikel nemen we u in vogelvlucht mee hoe het waterbed wordt opgebouwd. Aan de hand van duidelijke foto’s ziet u welke stappen u moet nemen. Raadpleeg onze handleiding voor de volledige instructies.
  Lees verder »
 • Waterbed demonteren in 5 stappen

  Als u gaat verhuizen of als uw watermatras moet worden vervangen, moet uw waterbed worden gedemonteerd. In dit artikel vertellen we u alles wat u moet weten om uw waterbed op de juiste manier te demonteren.
  Lees verder »
 • De juiste afmeting waterbed kiezen

  Bij een softside waterbed ligt de matras in een schuimrand waardoor het daadwerkelijk slaapoppervlak anders berekend wordt dan bij een standaard matras. In dit artikel leggen wij u uit hoe u de juiste grote waterbed kiest.
  Lees verder »
 • Zo kiest u het geschikte waterbed

  Een waterbed is minder bekend bij velen, omdat waterbedden alleen bij specialistische beddenwinkels te koop zijn. Waar het internet vol staat met informatie over de zin en onzin van matrassen, wordt vaak het waterbed onterecht buiten beschouwing gelaten. Een goed afgesteld waterbed is voor duizenden waterslapers de enige echte winnaar onder de matrassen. In dit artikel helpen wij u een beter geïnformeerde matraskeuze te maken en nemen we u mee door de opties die een waterbed u biedt.
  Lees verder »
 • Uw waterbed leegpompen met een tuinslang. Kan dat?

  U gaat verhuizen of u wilt uw waterbed op een andere plek neerzetten. Dan moet u uw waterbed eerst helemaal leegpompen. Anders is het bed veel te zwaar en is de kans groot dat u uw bed per ongeluk beschadigt Misschien heeft u wel eens gehoord dat u een waterbed kunt leegpompen met een tuinslang. Hier leest u waarom dit niet alleen met een tuinslang kan én hoe het wel moet!
  Lees verder »
 • Uw waterbed goed vullen & afstellen

  Wilt u na het lezen van dit artikel nog meer informatie over waterbedden of wilt u een persoonlijk advies over het afstellen van uw waterbed? Neemt u dan vandaag nog contact met ons op en wij helpen u graag!
  Lees verder »
 • Waterbed ontluchten in 4 stappen

  Lucht in uw waterbed vermindert het slaapcomfort. Wanneer er lucht in uw watermatras zit maakt dit een klotsend geluid. Dat is alles behalve rustgevend, laat staan dat het lekker slaapt. Het is echter niet helemaal te voorkomen, daarom moet u af en toe uw waterbed ontluchten. Als dit goed wordt gedaan is dit zelden nodig. Gelukkig is dat vrij eenvoudig om de lucht uit de watermatras te krijgen. Lees in dit artikel hoe u uw waterbed moet ontluchten.
  Lees verder »
 • Waterbedverwarming: wat is de ideale temperatuur?

  Een vraag die wij vaak krijgen gaat over de ideale temperatuurinstelling voor het waterbed. Helaas is hier geen standaard antwoord op te gegeven. Dit omdat de afstemming van de temperatuur zeer persoonlijk is en van omgevingsfactoren afhankelijk. In dit artikel proberen we antwoord te geven op de meest gestelde vragen rondom waterbedverwarming en de ideale temperatuur voor uw waterbed.
  Lees verder »

1-10 of 18

Pagina:
 1. 1
 2. 2
Post your comment

Waterbed Kampioen