46-60 of 11126


30-12-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Bestelling is netjes en snel afgehandeld

30-12-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Goede service. Nieuw matras nodig na verhuizing. Advies gekregen en ook nieuw verwarmingselementen gekocht plus laten installeren. Voor verhuizing al een nieuwe tijk besteld. Monteur gaf aan dat dat verkeerde was. Gebeld met waterbedconcurrent en er werd meteen nieuwe verzonden en monteur nam verkeerde mee retour.
Uiterst vriendelijk personeel aan de telefoon en ook monteur zeer netjes en correct.
Al met al zeer positieve ervaring.

30-12-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Goede en snelle service. Ik werd op de dag van bestelling nog gebeld dat er een artikel niet op voorraad was en hoe ik het verzonden zou willen hebben. Top service

30-12-2020

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

snelle levering en als je het nodig heb krijg je via de telefoon de juiste informatie ze staan je dan ook met raad en daad bij doe zo verder

29-12-2020

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

in de zending ontbrak 1 conditioner, en was 1 flesje uitgelopen. Dit werd probleemloos na-geleverd.
Puike service!

29-12-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Zeer tevreden en goeie service

29-12-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Alles heel vlot verlopen, zoals steeds!

28-12-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Mijn bestelling werd geverifieerd middels een telefoontje of de bestelling correct was. Dat is op zich al een goede service. Ondanks de drukte door de kerst en coronacrisis had ik mijn bestelling binnen 2 dagen al in huis. Netjes verpakt. Kortom een dikke pluim voor dit bedrijf en ben zeer tevreden klant.

28-12-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

snelle, vriendelijke e en directe oplossing en levering

28-12-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

snelle levering

27-12-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Al jaren top services altijd de vele bestelling die ik heb besteld op tijd geleverd en super kwaliteit

27-12-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Prachtige service

27-12-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Goede en perfecte afhandeling en levering

27-12-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Vlot en snelle afhandeling

27-12-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

heel correct.supervriendelijk en supersnelle levering .ik zal u zeker aanraden bij mijn vrienden voor de super goede service !!!!!! ik ga direct al extra bestelling plaatsen voor produkten voor ons waterbed

46-60 of 11126

Post your comment

Waterbed Kampioen