ACTIE: KLAAR VOOR DE WINTER - Bij aankoop van een waterbed ontvangt u GRATIS WATERBEDTEXTIEL Meer informatie »

46-60 of 7728


02-12-2018

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

bestelling prima afgehandeld, geen bijzonderheden

02-12-2018

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Alles ging zoals het hoort. Top geregeld

02-12-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle levering goede prijs

02-12-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle reactie. Na bestelling, werd keurig per telefoon gevraagd of alle ingevulde gegevens klopten. Helaas door Black Friday 1 dag langer moeten wachten.

02-12-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Een snele verweking. De levering duur dr wel langer maar dat bleek bij de paket dienst ye zijn ver prima.

02-12-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Ben zeer tevreden , over de behandeling en afhandeling.

02-12-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle en goede levering

02-12-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Heel goede service en vriendelijk Goede prijzen.

01-12-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Super service nadat er wat problemen waren met de levering en super service door een defect aan de geleverde goederen
Tevens zeer tevreden over het waterbed. Een aanrader👍

01-12-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Makkelijke stite, afspraken geheel nagekomen.

01-12-2018

3 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Het waterbed is bijna een week te laat geleverd en dan nog zonder overleg afgegeven bij een pick-up point. Dpd is hier volgens jullie verantwoordelijk voor maar jullie blijven opdrachtnemer van mij en opdrachtgever voor dpd.

Na een week op de bank nu hopelijk vannacht op een goed slapend waterbed

Reactie van Waterbed Kampioen:

Beste Dorine, bedankt voor uw Ekomi review. Wij zien dat u niet helemaal tevreden bent aan de hand van de maar 3 gegeven sterren. Wij zien dat u de bestelling heeft besteld op 23-11-18 en dat de bestelling is geleverd op 28-11-18 op een Pickup parcelshop. Helaas heeft de levertijd dus een 2 werkdagen vertragingen heeft opgelopen. Helaas zijn wij afhankelijk van de een derde partij in dit geval DPD. Oprechte excuses voor de te late levering en we zullen hiervoor een melding maken richting onze vervoerder. Met vriendelijke groet

01-12-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Zeer snelle en goede service mede door chat functie. TOP!

30-11-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Super snel goed geregeld, bestelling geplaatst, werd direct teruggebeld met goede duidelijke vragen en antwoorden, en de volgende dag waren de matrassen er al, en met de zeer duidelijke stap voor stap uitleg van de website konden we diezelfde avond al heerlijk op ons waterbed slapen, hartelijk dank voor de goede prijs, goede info en topklasse verzorging van onze bestelling

30-11-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

super ze belde eerst op of de bestelling helemaal goed was dit voorkomt dat er iets terug gestuurd hoeft te worden!

30-11-2018

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Wij vonden het heel prettig dat er nog even gebeld werd om de bestelling door te nemen, zo wordt gelijk het juiste product geleverd.
Het werd helaas op een verkeerd huisnummer afgeleverd, gelukkig stond ons telefoon nummer op de doos anders hadden die mensen niet geweten wie wij zijn. (Wij wonen in een hele lange straat)

46-60 of 7728