46-60 of 11555


28-03-2021

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle levering van een prima tijk voor mijn waterbed, afmetingen kloppen mooi met de opgegeven maten, een zeer tevreden klant hier!!

28-03-2021

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

helemaal in orde. niks om aan te merken.

28-03-2021

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Prima service. Nabellen na bestelling of inderdaad voor het juiste matras was gekozen vond ik heel sterk

28-03-2021

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Makkelijke site om te gebruiken en vriendelijke service om de bestelling op juistheid te controleren.

28-03-2021

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Mijn eerste bestelling verliep perfect.
Mijn tweede iets minder maar werd door jullie zonder enige twijfel recht gezet.
Dank u.

28-03-2021

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Zeer vlotte service!

28-03-2021

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

super snel levering in corona tijd derde dag na bestelling al geleverd de zondag besteld en dinsdag na middag geleverdTOP

27-03-2021

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Top service, binnen 24 uur geïnstalleerd na koop en het slaapt werkelijk geweldig!

27-03-2021

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

We zijn zeer prettig geholpen in de ‘toonzaal’: goede uitgebreide info. Al onze vragen met geduld besproken, waardoor we een goede keuze konden maken.
Nu we het bed gebruiken zijn we er zeer tevreden mee. Degene die het bed geïnstalleerd heeft was prettig en heeft ook nog veel informatie gegeven.

27-03-2021

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Zeer tevreden! Snelle levering! Goede service! Top bedrijf!

27-03-2021

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Goede service, afspraken worden nagekomen. Snelle levering en vriendelijk personeel

27-03-2021

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Prima geregeld.

27-03-2021

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

een fatsoenlijke prijs en snelle levering

27-03-2021

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

perfect geregeld.

27-03-2021

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

we zijn fijn geholpen en de bestelling is ook goed afgeleverd

46-60 of 11555

Post your comment

Waterbed Kampioen