46-60 of 10772


11-10-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

"Netjes geholpen

Reactie van Waterbed Kampioen:

duidelijke uitleg over wat wij nodig hadden. Snelle service "

11-10-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

"Top .
Werd zelfs gebeld voor mijn bestrlling te controleren . Dat vond ik heel klant vriendelijk 👍"

Reactie van Waterbed Kampioen:



11-10-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

"Super service

Reactie van Waterbed Kampioen:

echte aanrader

11-10-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

"snelle afhandeling

Reactie van Waterbed Kampioen:

zeer tevreden !"

11-10-2020

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

"Prima servies "

Reactie van Waterbed Kampioen:



10-10-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

"Goede snelle levering

Reactie van Waterbed Kampioen:

goed product !"

09-10-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

"eer goede service even een minpuntje omtrent het vullen van een duo matras ik miste het advies voor de vulset maar dat hebben ze perfect opgelost zonder problemen goede zaken gedaan met deze firma"

Reactie van Waterbed Kampioen:



08-10-2020

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

"Ik ben super tevreden over de manier waarop het hele proces is verlopen

Reactie van Waterbed Kampioen:

van aankoop via de site tot plaatsing door het plaatsingsbedrijf.
Enige opmerking of tip die ik zou willen meegeven is dat ik

08-10-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

"het bedrijf is uitstekend. de levering vandaag besteld
morgen in huis kan beter .niet door jullie maar de bezorg-
dienst"

Reactie van Waterbed Kampioen:



08-10-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

"Top

Reactie van Waterbed Kampioen:

snelle levering."

08-10-2020

2 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

"vrijdag om 17.15 besteld (en bevestigd) (ondanks op de website voor 17.30 besteld = morgen in huis) pas op maandag einde dag verzonden

Reactie van Waterbed Kampioen:

en pas woensdag in huis.
> Stuur dan ff een mailtje dat t niet gelukt is

08-10-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

"Top dekbed...! Wij noemen het een opvakantiedekbed.. 😉"

Reactie van Waterbed Kampioen:



07-10-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

"Ben zeer fijn geholpen. Na dat ik mijn bestelling had geplaatst ben ik terug gebeld om even samen de bestelling door te lopen voor de zekerheid. Heb ik als zeer prettig ervaren. Daarna had ik een dag later mijn bestelling in huis. Ben erg blij en tevreden zal zeker jullie aanbevelen bij familie

Reactie van Waterbed Kampioen:

vrienden en kennissen

Vriendelijke groet

07-10-2020

3 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

"Ondanks het goed verpakt was

Reactie van Waterbed Kampioen:

was er toch op 2 plaatsen een lichte beschadiging aan de hoofdplank : aan de achterkant was er schade (maar dit staat tegen de muur) en lichte beschadiging aan het leder aan de zijkant.
Dus toch nog beter bescherming geven "

07-10-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

"Bestelling gaat gemakkelijk en de controle op juistheid is heel prettig. Er wordt mee gedacht bij de aanschaf

Reactie van Waterbed Kampioen:

prima. Levering en plaatsing helemaalgoed. Afhandeling is netjes en vlot: kortom... aanrader!"

46-60 of 10772

Post your comment

Waterbed Kampioen