LENTE ACTIE - Bij aankoop van een waterbed ontvangt u GRATIS WATERBEDTEXTIEL Meer informatie »

46-60 of 8302


06-04-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Goede info en hulp waar nodig!
Behandeling: Toppie!

06-04-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Een heldere en vooral duidelijk website. Ook niet onbelangrijk dat je zelf de prijs van een compleet artikel zelf kan opbouwen. Telefonische controle ná de bestelling waarin alles nog eenmaal wordt doorgenomen en nog wat suggesties worden gedaan die ook inhoud hebben. Leverdatum netjes in overleg en plaatsing door een vakkundige monteur.

06-04-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

prima geholpen, correcte levering.
zo hoort het!!
ga zo door.

06-04-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Goede persoonlijke begeleiding en service

06-04-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

niets op aan te merken

04-04-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

netjes en snel

bij mail vlug antwoord

ben heel tevreden

04-04-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle levering

04-04-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Geweldig bedrijf goedkoop en goed geweldige bedden slapen heerlijk..

04-04-2019

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Alles kwam perfect binnen, alleen hadden we een extra teak besteld op aanraden van de verkoper (een in de was, en nog een reserve) maar deze is veels te groot, misschien komt dat omdat we later een kleiner bed besteld hadden (1.60) ipv 2 meter.
Zal ook nog even een mail sturen.
***

04-04-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Alles is prima verlopen, bestelling was correct.

een kleine suggestie: wanneer er watermatrassen geleverd worden, onmiddellijk de nodige conditioner voorzien want dit wordt weleens vergeten door de klant ( ik ben het ook vergeten te bestellen)

Voor de rest geen opmerkingen.

groeten

04-04-2019

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Bestel en orderproces verliepen soepel. Gelukkig een ruime selectie aan betaalmiddelen. Dit laatste heeft ook meegeholpen om de aanschaf bij de WBkampioen te bestellen. De aflevering was so-so...als een stoeprand al een belemmering is om een pakket te bezorgen dan wordt het wel heel lastig. Voorts wordt er een enorm houten pallet en krankzinnig veel karton achtergelaten dat je zelf mag opruimen. Karton ok, maar een houten pallet? De bezorging heeft een ster gekost.

04-04-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snel, voordelig en altijd goede service indien nodig!

03-04-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Top bedrijf,krijg zelfs een mail,als ik weer nieuw schoonmaakmiddel moet kopen dat er alweer een half jaar voorbij is

03-04-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

super service snel een goede oplossing voor het probleem.
thanks ***

03-04-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snel en correct

46-60 of 8302