VOORDEELACTIE - Bij aankoop van een waterbed ontvangt u GRATIS WATERBEDTEXTIEL Meer informatie »

46-60 of 9287


27-11-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Prima snelle verzending van de bestelde producten.

25-11-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Super snelle levering, goede kwaliteit (laken)

25-11-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Zeer netjes dat men toch nog even telefonisch contact opneemt om de geplaatste order nog even door te nemen (voor de zekerheid!). Keurig nette verzending met een e-mail met een tijdsblok van een uur waar binnen de bestelling wordt bezorgd, keurig!

25-11-2019

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Wij zijn heel tevreden over de snelle afhandeling na onze bestelling. Vinden het ook prettig dat je geneigd wordt nav je bestelling..

Echter bleek dat er bij de veiligheildsvoeriing op een hoek geen blokeerstrip zat zodat deze bij het plaatsen in onze bedbak meteen uitscheurde.
Dit zal waarschijnlijk wel opgelost worden!
We hebben deze wel gewoon gebruikt omdat wij graag weer op ons nieuw waterbed wilden slapen.

25-11-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle levering,en goede communicatie.

25-11-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Prima! Op tijd geleverd!

25-11-2019

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

prima

25-11-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Gewoon goed

25-11-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

prima geholpen in Apeldoorn.
Het is mijn eerste waterbed maandag gekocht en vrijdag al gebracht.

25-11-2019

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Duidelijke site, levering zoals aangegeven. Kwaliteit van het materiaal is niet van hetzelfde dat we gewoon zijn.

24-11-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

De service van De Waterbedkampioen is top. Niets op aan te merken. De geleverde producten zijn van zeer goede kwaliteit. Minpunt is alleen dat het pakket gewoon voor de deur is neergezet terwijl er in de mail stond dat het bij mijn buren afgegeven was. Hier kan De Waterbedkampioen natuurlijk niets aan doen.

24-11-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Heel fijn bedrijf. Goed ingelicht. Veel informatie. Het bed is snel en vakkundig geïnstalleerd. Ook voor vragen kon ik bellen

24-11-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

goede service.
omruilen was probleemloos.

24-11-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Goede service, goed product, vriendelijke monteur

24-11-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snel en adequate aflevering

46-60 of 9287

Post your comment

Waterbed Kampioen