46-60 of 9670


13-02-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

SUPERSERVICE...!!!
Snelle levering en alles tot in de puntjes verzorgd.
Er was blijkbaar één artikel niet beschikbaar in de gewenste kleur en ik werd direct gebeld door Waterbedkampioen om samen tot een bevredigende oplossing te komen..super dus!

13-02-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Na de bestelling wordt er gecontroleerd of je niets verkeerd besteld hebt. Volgende dag is de bestelling thuis. En prijs-kwaliteit!!

13-02-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

wij zijn zeer blij met de waterbedkampioen
alles word zeer snel geleverd en een perfecte service
wij zijn er blij mee bedankt hiervoor

12-02-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle service en prima producten.

12-02-2020

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Al herhaaldelijk besteld bij het bedrijf en nooit problemen. Mijn laatste bestelling heb ik nog niet mogen ontvangen! Bij afhaalpunt was het pakket reeds retour gestuurd zo blijkt. Kan u deze zending opnieuw opsturen.
***

12-02-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Uitermate tevreden over hun service: ik had twee onderhoudsproducten besteld en DHL was hier dusdanig slordig/ruw mee omgesprongen dat de verpakking gescheurd was en een flesje was kwijtgeraakt. Een kort berichtje naar de waterbedkampioen was voldoende. De volgende dag werd een nieuw flesje bezorgd. Perfect afgehandeld.

12-02-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle levering.Ik ben zeer tevreden

12-02-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Heel vlotte service, stipte levering en heel tevreden van het waterbed. Gewoonweg top!

11-02-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Ik ben op een zeer goede manier geholpen met de hulp van uw diensten tegen een goede prijs. Ik raad u aan bij hun te kopen.

11-02-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Prima bedrijf,snelle afwikkeling, fijn product.

11-02-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Waterbed overtrek gekocht dit voor over onze boxspring matras,, top geen loskomende hoeken heel goed blijft strak voelt goed , betalen iets meer maar krijgen nog veel meer, kwaliteit top een aanrader, wij kopen er nog ook voor de kids hun bed,,, aanrader twijfel niet 🛏️👌

11-02-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Super levering, snel en product voldoet bovenverwachting

11-02-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Zeer duidelijke website met goede filmpjes die je helpen om je keuzes te maken. Samenstelling van het bed is eenvoudig te doen. Duidelijke prijs op het einde van je keuzes. Drie dagen later werd het bed geleverd en in elkaar gezet door een zeer vriendelijke monteur die ook nog eens op elke vraag een duidelijk antwoord had. Buitengewoon goede service. Ga zo door. En oh ja... Het bed slaapt heerlijk. 😊

11-02-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Super service en fijn product! Zondagavond een tijk voor het waterbed besteld, dinsdag werd het product geleverd. De klantenservice belde maandag zelfs nog even om te controleren of alles goed was gegaan tijdens de bestelling.

11-02-2020

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Het was wat later binnen, maar dat was geen probleem

46-60 of 9670

Post your comment

Waterbed Kampioen