11551-11565 of 12069


23-07-2011

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Zeer snelle levering en zeer tevreden met onze aankoop.

23-07-2011

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

prima snelle levering

23-07-2011

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle, niet verwachte, reactie op mijn mail. Toen mijn in de webshop gekochte verwarmingssysteem er na enkele maanden mee ophield.
Vriendelijke verkoper, die het probleem oploste en mij een nieuw systeem bezorgde!

22-07-2011

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Ik wil langs deze weg aangeven,dat ik de webshop van waterbeddenkampioen, een plaatsje in mijn adressen bestand gegeven heb. Nadat ik een bestelling geplaatst en het verschuldigde bedrag overgeboekt heb, werd mijn bestelling na enkele dagen geleverd. Het produkt wat mij geleverd is, is precies waarna ik op zoek was. De manier waarop het geleverd werd, was keurig verzorgd wat voor mij vertrouwen schept. Het geeft aan dat men op een verantwoorde manier bezich is. Bedankt, ik ben dik tevreden.

22-07-2011

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Bestelling zeer snel geleverd

22-07-2011

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Zeer tevreden over produkt + website. Echte aanrader.

22-07-2011

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Wegens een probleem met het bestelde bed, werd ik een duurdere optie aangeboden voor een mooie korting. Het waterbed zelf is zalig snachts en ik ben er zeer tevreden over. Enkel de handleiding mag soms wel iets duidelijker. Over het algemeenl A+

22-07-2011

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

wij zijn zeer tevreden . we hebben heel wat familie naar deze link gestuurt. en somigen.hebben al een aankoop gedaan.

22-07-2011

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

goede prijs,goed dat jullie bellen om de juiste maten van het matras te checken, alleen wat later bezorgd als gehoopt als je op een lek waterbed slaapt.na ruim een week geleverd maar wel betrouwbaar gebleken,zou er wel weer bestellen

22-07-2011

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

duidelijker klant informeren over duur van levering

22-07-2011

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

makkelijk te bestellen en op tijd binnen voor een leuke prijs

22-07-2011

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Overzichtelijke website

22-07-2011

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

ik bn tevreden over de gang van zaken

22-07-2011

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Van het waterbed zijn we tevreden .
maar de levering heeft wel 5 dagen geduurd;
De rest was dik in orde
Groetjes Fam Staes

22-07-2011

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

zeer snele levering op tijd gemonteerd had zelf de oude al verwijderd en heb geholpen met inelkaar zetten ging lekker vlug rommel mee genomen dus klasse gr bertus smit rotterdam

11551-11565 of 12069

Post your comment

Waterbed Kampioen