136-150 of 11126


09-12-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Bieden kwaliteitsproducten aan en geven een goede technische ondersteuning.

09-12-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Besteld, geleverd en product was wat we ervan verwachtte. Fantastische service. dank u.

09-12-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle levering, top

08-12-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

De monteur kwam op tijd. Was vriendelijk. Bed is goed Gevuld. Duidelijke uitleg van de thermostaat. Wij zijn super tevreden top.

08-12-2020

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Ik ben heel tevreden ik zou niet weten wat er verbeterd kan worden.alles liep naar wens

08-12-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Goede professionele levering en installatie. Zeer tevreden

08-12-2020

1 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Had een dag verlof genomen om het bed persoonlijk in ontvangst te nemen. Tegen de middag gemaild met de vraag of ze eventueel een uur konden zeggen. Het pakket stond nog bij een pakjesdienst?? Het vorige bed dat ik er gekocht had werd door uw firma gebracht en geinstalleerd maar het is simpel om het zelf op te zetten dus doe ik het ook zelf uiteraard wat me toch een redelijk bedrag scheelde. Na kontakt met mijn baas om toch de dag erna thuis te kunnen was niet mogelijk. Resultaat was dat ze het bed op straat hadden achtergelaten!!!! Mijn zoon die examen had heeft er 2u op moeten toezien dat de mensen bij het parkeren er niet zouden tegen rijden. Qua service een dikke nul

07-12-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle levering.

07-12-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Super service. Bestelling gedaan . Werd de volgende morgen gebeld .aangepast en netjes bezorgd. Top bedrijf

07-12-2020

3 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

kwalteit van het bed is prima, de service in de showroom in Apeldoorm is uitstekend. de bijgeleverde gebruiks aanwijzing van het bed kan beter, voor elk maat bed een eigen gebruiks aanwijzing en een betere uitleg ook de onderdelen apart uitleggen zodat er geen verwarring ontstaat.

Jammer vonden we dat er op de afgesproken dag het bed niet geleverd werdt terwijl deze op voorraad was. er ontbrak een essentieel onderdeel. er werdt wel netjes gebeld. maar ons oude bed was al opgehaald ivm het nieuw te leveren bed. we moesten dus een aantal dagen op de grond slapen.

verder is het allemaal naar wens en zijn wij erg tevreden ondanks wat kleine kritiek puntjes.

07-12-2020

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

netjes geleverd op afgesproken tijd...

07-12-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Geweldige service en snelle levering.

07-12-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle levering, prettig telefonisch contact, goede prijs en juiste informatie. We moesten nog een product ter sturen, werd vlot en goed afgehandeld. Prima online bedrijf.

07-12-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Gemakkelijk te bestellen, en supersnelle levering. Naar volle tevredenheid.

07-12-2020

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Vlotte levering.

136-150 of 11126

Post your comment

Waterbed Kampioen