ACTIE: KLAAR VOOR DE WINTER - Bij aankoop van een waterbed ontvangt u GRATIS WATERBEDTEXTIEL Meer informatie »

136-150 of 7728


12-11-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

prima service, snel binnen, heb inmiddels weer een lekker warm waterbed

12-11-2018

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

snelle correcte levering, goede kwaliteit

12-11-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Watermatras supersnel geleverd en vakkundig gemonteerd. Heel behulpzame en vriendelijke medewerker bij Waterbedkampioen die ervoor gezorgd heeft dat dit binnen een dag geregeld was.

12-11-2018

2 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Heeft drie dagen geduurd voordat ik de condioner in huis had

Reactie van Waterbed Kampioen:

Beste Linda, bedankt voor het afgeven van uw beoordeling. Ik heb even terug gekeken bij DPD hoe de levering is verlopen en dat is inderdaad een dag later dan gepland geleverd door DPD. De bestelling is op maandag en de levering op woensdag geweest en dat is inderdaad niet de volgende werkdag. Excuses voor het ongemak. We hopen dat u de onvoldoende van 2 sterren wilt aanpassen naar een iets beter rapportcijfer. Indien u de beoordeling aan wil passen kunt u reageren op dit bericht. Met vriendelijke groet, Christian.

11-11-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

De bestelling, behandeling en definitieve bezorging c.q. afhandeling verliep zeer accuraat. Op zeer korte termijn werd de bestelling gebracht en zeer deskundig geplaatst.

11-11-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Goed product en snel geleverd

11-11-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Prima service, vriendelijk en vakkundig geholpen. Mooie kwaliteit van de bestelde producten

11-11-2018

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Goeie service, vriendelijk en duidelijk aan de telefoon

10-11-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Zeer kundig personeel in de showroom, die erg met de klant meedenken.
Erg snelle levering van een top bed.
We hebben gekozen voor montage, ook dit is zeer goed bevallen. Erg duidelijke uitleg en tips.
Kortom, voor zowel de verkoper als de montage meneer niks dan lof, dikke pluim voor beide!

09-11-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

telefonisch besteld vlak voor 17.00 uur. 2 dagen later reeds geleverd. bed is makkelijk te monteren en ligt heerlijk. stabilisatie is perfect!!

09-11-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Super tevreden . Goede kwaliteit bed en super service.

09-11-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

***

09-11-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Onze bestelling is zeer snel en netjes afgeleverd. Wij zijn zeer tevreden over ons waterbed.

09-11-2018

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Vind het prettig dat je na een bestelling wordt gebeld en met je doorgenomen of je het juiste hebt besteld. Top!

08-11-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle levering en product in orde

136-150 of 7728