136-150 of 10772


13-09-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Alles is in orde.

13-09-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Prima producten heel snel geleverd

12-09-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Mooie showroom. Goede prijsstelling, maar vooral klantvriendelijk!! Krijgt het gevoel dat verkoper niet hoeft te scoren. Nazorg en plaatsingsbedrijf geweldig en weet van wanten.

12-09-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snel geleverd, goede prijs en topservice.

12-09-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

goed

11-09-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Top, correct, cfr vooropgestelde timing, heel goede communicatie

11-09-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Super bedankt en snel geleverd

10-09-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

snel, duidelijk en goedkoop

10-09-2020

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Tevreden over de manier waarop de bestelling afgehandeld is, snel geleverd.
Alleen enorm groot verpakt.
Er werd bij mij een grote kartonnen doos bezorgd waarvan ik mij in eerste instantie afvroeg wat daar in zat.
Bleken 4 hoeslakens te zijn, dat moet kleiner en daarmee goedkoper en beter voor het milieu te doen zijn.

09-09-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

goed en snelle levering !

09-09-2020

2 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Begin augustus jl. hebben wij bij waterbedkampioen een waterbed gekocht, deze hebben wij 14 dagen in gebruik gehad. Helaas beviel het bed ons niet, na 7 dagen hebben wij hierover al contact met het bedrijf gehad. Uiteindelijk is het bed na 14 dagen opgehaald.

Volgens de website is het mogelijk om 90 dagen proef te slapen en het bed kosteloos retour te sturen.
Wij hebben echter in totaal *** euro betaald (*** euro voor montage en *** transportkosten en *** euro ivm retour sturen).
U kunt begrijpen dat wij daar teleurgesteld over zijn.

Op basis van bovenstaande gang van zaken raden wij het niemand aan om bij waterbedkampioen een bed te bestellen, aangezien zij hun afspraken niet nakomen voor wat betreft de 90 dagen kosteloos slapen.


Met vriendelijke groet,
***

09-09-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Super vriendelijk

09-09-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Goed advies in de winkel. Wij wilde wat anders dan een standaard afmeting van een hoofdboard en dit was ook geen probleem. Keurig geïnstalleerd wij zijn tevreden

08-09-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Top!

07-09-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Prima en werd zeer snel bezorgd.

136-150 of 10772

Post your comment

Waterbed Kampioen