Op maandag 1 juni Tweede Pinksterdag, zijn wij gesloten. Dinsdag 2 juni staan we om 9.00 uur weer voor u klaar.

136-150 of 10163


25-04-2020

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

gpede customer service, prima product

25-04-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Voor het eerste keer iets bij jullie gekocht. Ik ben een tevreden klanten. Bedankt.

25-04-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

correcte prijs/kwaliteit
correcte leverdatum
goede service!

24-04-2020

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

snel in huis

24-04-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Duidelijke website. Er is ook telefonisch contact mogelijk voor extra vragen, en dat was zeer vakkundig. Bestelling en levering verliep snel en vlot.

24-04-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Goed geholpen en volgende dag in huis

24-04-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle levering en goede prijs voor het waterbedproduct

23-04-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Ben heel erg tevreden. goede service en bestelling was vlug geleverd

23-04-2020

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Zeer tevreden..snelle levering..goed product

23-04-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Perfect dienst .

23-04-2020

3 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

flesjes hebben te weinig inhoud, daarom lijkt het goedkoop, maar is het echt niet. ik kan net zo goed hier naar de plaatselijke winkel gaan

23-04-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Waar ik woon kan, ik in de omgeving niet meteen waterbedartikelen vinden. Uw website heeft me meteen overtuigd: heel duidelijke uitleg, geen overbodige franjes, goed gestructureerd, zodat je ook snel vindt wat je zoekt. De levering gebeurde prima.

23-04-2020

1 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Niets ontvangen

22-04-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

betrouwbaar, snelle levering en goede prijs - kwaliteit verhouding.

22-04-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Het pakketje kwam niet aan ondanks dat de vervoerder het heeft aangegeven bij heeft afgeleverd, dit klopte niet want ik was thuis. Gebeld en en vriendelijke meneer heeft mij verhaal aangehoord en zonder een probleem een nieuwe kosteloze zending opnieuw verstuurd. Het was maar *** maar het geeft aan dat dit bedrijf en medewerkers alles eraan doet om een perfecte service te bieden.
Mij dank hiervoor.

136-150 of 10163

Post your comment

Waterbed Kampioen