ZOMERACTIE - Bij aankoop van een waterbed ontvangt u GRATIS WATERBEDTEXTIEL Meer informatie »

136-150 of 8514


09-05-2019

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Top

08-05-2019

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Goede side om alles voor en kompleet bed zamen te stellen. Lefering snell en precies op tijd. Qualiteit van het bed is goed.
Enig voutje bij het material: 1 klitterband te weinig.
WKampioen schrijft in en mail aan mij:"Zoals u wellicht gelezen heeft in uw orderbevestiging bellen wij altijd achter een bestelling aan om deze te bevestigen"
Maar dit staat helemal niet in de bevestiging! Daar staat alleen geschreven : "U ontvangt een e-mail van ons wanneer uw bestelling verzonden is."
-> dat was een nacht langer op en matras op de bodem slapen ;-)

08-05-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Goede en snelle services

08-05-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Goed geholpen in de winkel in Apeldoorn. Goede uitleg en vriendelijke verkoper alles naar wens en op tijd bezorgd. Zeer tevreden

08-05-2019

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Alles snel en correct opgestuurd

08-05-2019

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

jammer dat de 1e bestelling niet aankwam, gebeld met Jeroen, heeft nieuwe verstuurd en de volgende dag werd het bezorgd.

08-05-2019

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

goed zeer tevreden

07-05-2019

3 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Product goed. Prijs kwaliteit verhouding in orde. Alleen een discussie gehad over het extra bestelde vulset aangezien het geleverde niet overeen komt met wat op de pagina vermeld staat.
Jammer aangezien voor de rest alles dik in orde was.

Reactie van Waterbed Kampioen:

Beste Loek,

Bedankt voor uw Ekomi review. Wij zien dat u niet helemaal tevreden bent aan de hand van de maar 3 gegeven sterren. Naar aanleiding van uw telefoontje en mail hebben we gelijk onze website aangepast en staat de informatie over de mono slang iets beter uitgelegd. Door deze onduidelijkheid op de website hebben we u reeds gecompenseerd. Excuses voor de verwarring. We hopen dat u de onvoldoende van 3 sterren wilt aanpassen naar een iets beter rapportcijfer, aangezien u verder wel tevreden bent. Indien u de beoordeling aan wil passen kunt u reageren op dit bericht. Met vriendelijke groet, Waterbed kampioen.

07-05-2019

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle correcte verwerking van de bestelling.Top!

07-05-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Super behulpzaam & oplossingsgericht ( ik had verkeerde tijk besteld en ze hadden een extra tijk bij die wel goed was!!)

06-05-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Goede service, vriendelijk personeel, snelle levering.

06-05-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

gemakkelijk om bij hun te bestellen en supersnel geleverd

06-05-2019

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Gewoon goed en snel

06-05-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Goede service, goed product, goede prijs èh ja wat wil je nog meer eigenlijk

06-05-2019

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

goed product, redelijke prijs, snel bezorgd. nb het is ook goed als de bezorging wat later is.

136-150 of 8514