LENTE ACTIE - Bij aankoop van een waterbed ontvangt u GRATIS WATERBEDTEXTIEL Meer informatie »

136-150 of 8302


17-03-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Netjes, snel, en zoals altijd het belletje van tevoren of dit inderdaad datgene is dat ik wil bestellen. Gevolg: gene verkeerde leveringen.

17-03-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Zeer makkelijk en snel kopen waar naar je op zoek bent.
De dag na de bestelling meteen contact om alles te verifiëren.
De dag van levering en installatie is ook alles prima verlopen.
Kortom ik ben een zeer tevreden klant.

17-03-2019

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle service

17-03-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snel geleverd en snel geïnstalleerd. Helemaal goed.

17-03-2019

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

ik was erg tevreden. alleen erg vervelend dat ze de kapotte zak niet meenemen . nu zit ik er mee met mijn hernia . telefoon gesprek goed geholpen en ze kwamen 1 dag later al in plaats van week later.. jongeman die hem plaatste is een nette goede harde werker

16-03-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Van de aankoop in de showroom tot de plaatsing van het bed is alles perfect gegaan.

16-03-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Makkelijk te bestellen via website en allemaal heel duidelijk.
Snel geleverd. Helemaal prima allemaal!

15-03-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Helemaal tevreden over de manier van werken.
De klant is hier nog koning en dat kost je niets extra !

15-03-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

very helpful technical support and great product

14-03-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

duidelijke website en snelle levering.

14-03-2019

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Goede overzichtelijke website.
Goede snelle service, vandaag besteld morgen in huis

14-03-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle levering en een goede prijs.
Een aanrader

13-03-2019

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

De bestelling is snel geleverd

13-03-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Goede hulp bij het uitzoeken
Snel geleverd
Mooi en niet te duur bed
👍🏻

13-03-2019

3 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Veel pijnklachten bij slapen en dat werd makkelijk afgedaan met dan weten wij het niet. Artikel besteld wat goed ontvangen is maar ook dat bracht geen verbetering
Had graag iemand er naar laten kijken maar daar werd niet op gereageerd.dit bed bij u gekocht en vier jaar geleden nieuwe watermatrassen gekocht.
Ik had graag wat meer inleving en mogelijkheden gehoord behalve u kan een nieuw bed kopen.

Reactie van Waterbed Kampioen:

Beste Marjan,

Bedankt voor uw Ekomi review. Wij zien dat u niet helemaal tevreden bent aan de hand van de maar 3 gegeven sterren.
Wat vervelend dat u zoveel pijnklachten ervaart. Na vier jaar is het voor ons lastig om de monteur kosteloos naar u te sturen om te laten kijken, ook omdat de dienst van de monteur niet onder de garantie valt.
Wij komen graag nog wel in contact met u om te kijken waar we u hierin kunnen compenseren. Met vriendelijke groet, waterbed kampioen

136-150 of 8302