16-30 of 8070


17-02-2019

3 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

na dat met mijn bestelling het verschillende
malen mis ging.
is het daarna goed opgelost is.

Reactie van Waterbed Kampioen:

Beste Tiny, bedankt voor uw Ekomi review. Wij zien dat u niet helemaal tevreden bent aan de hand van de maar 3 gegeven sterren. Wij zien dat u de bestelling heeft geplaatst op donderdag 24-01-19 na half 6 en dat de bestelling is geleverd op dinsdag 29-01-19. Helaas heeft de levering dus 1 werkdag vertragingen opgelopen. Helaas zijn wij afhankelijk van de een derde partij in dit geval DPD. Oprechte excuses voor de te late levering en we zullen hiervoor een melding maken richting onze vervoerder. Met vriendelijke groet, Waterbed kampioen.

17-02-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

prima service en snel

17-02-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

goede communicatie en service

17-02-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

we zijn heel content van juli snelle levering en hopen dat juli zo verder doen
grtjs
***

17-02-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

ik ben zeer tevreden over bol.com, snelle levering, en groot assortiment te vinden op bol.com.ik koop al jaren op bol.com en is mijn favorite webshop winkel

17-02-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Supersnelle correcte service. Heeft zijn naam echt niet gestolen.

17-02-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Goed advies en doen wat ze beloven.

17-02-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Een showroom waar men de tijd voor je neemt en daar waar het wenselijk is, met je mee gedacht word. De producten die verkocht worden stralen kwaliteit en vertrouwen uit .Snelle levering en een prima installateur die verstand van zijn vak heeft. En dan als klap op de vuurpijl zeer aantrekkelijke prijzen. Het is terecht dat ze het woord Kampioen in hun naam hebben verwerkt.

17-02-2019

3 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Beste,

van de 5 bestelde flacons ontving ik er maar 4.

ordernummer :***

Ik stuurde foto per email, maar deze mail wordt telkens gewijzigd.

Reactie van Waterbed Kampioen:

Beste Stijn,

Bedankt voor uw Ekomi review. Wij zien dat u niet helemaal tevreden bent aan de hand van de maar 3 gegeven sterren.Allereerst onze excuses voor het ontbraken van een flesje conditioner. Helaas hebben wij u emails niet ontvangen anders hadden wij al eerder een oplossing kunnen bieden. Wij hebben u telefonisch geprobeerd te bereiken om tot een oplossing te komen. Wij hopen toch eerdaags met u in contact te komen.
Nogmaals excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

De Waterbedkampioen

17-02-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Zeer snelle levering en professionele plaatsing van de watermatrassen. Heerlijk matras van uitstekende kwaliteit. Zeer tevreden over Waterbedkampioen en het bedrijf dat de matrassen plaatste, Koster Waterbedden service!

16-02-2019

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Mensen, ga de 8000+ revieuws lezen (saai hoor) en jullie weten hoe wij over de Waterbedkampioen denken.Eén ding wil ik er nog wel aan toevoegen: we slapen nu ruim een week in ons nieuwe waterbed en ik heb 's morgens geen zeurende pijn meer in mijn rug.Voel me herboren.
Toch nog een paar minpuntjes: in de bodemplaat en tijk zaten geen doorvoergaten voor de kabels van de verwarming (staat wel in de handleiding) en ik vind het jammer dat er bij een duo matras geen duo vulset geleverd wordt.Zou op zijn minst aangeboden moeten worden.Wat zijn nou de kosten van een paar adaptertjes extra? Dat is voor mij de reden dat ik vier sterren heb aangevinkt.

16-02-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Zelfs een nalevering van één kleinprodukt, willen wij een goede beoordeling achter laten. Top.

16-02-2019

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle levering

15-02-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Juiste en precieze levering. Goede website.

15-02-2019

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Na het ontvangen van de mail dat pakje is aangeboden stond de bezorger snel op de stoep, zelf had ik het idee dat ik een mailtje had gemist

16-30 of 8070