16-30 of 11126


05-01-2021

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

wij zijn zeer tevreden over hoe alles is verlopen.
ondanks de kerst dagen en de opvolgende zondag die er tussen onze bestelling en de levering van ons waterbed zaten is het snel geleverd.
de levering is goed verlopen. geen fouten. onze maat van 180x210 was niet te leveren binnen een maand. dat was wel vervelend omdat ons oude waterbed lek was en we op een luchtbed sliepen. maar de verkoper vertelde ons dat een 180x220 de zelfde prijs was en dat die wel op voorraad was. dus hebben we die genomen.

al met al zijn we zeer tevreden met ons bed, het advies en de levering.
de verkoper nam zonder probleem alle tijd voor ons en de uitleg over het gehele bed.
je koopt natuurlijk niet ieder jaar een nieuw bed en de technieke staan niet stil.

mvg ***

05-01-2021

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

zowel bestelling als plaatsing was volledig in orde.

05-01-2021

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle levering

05-01-2021

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Duidelijke website
Snelle levering
Gunstige prijzen

05-01-2021

1 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Pakket besteld en betaald, maar nog steeds niet ontvangen

05-01-2021

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

We hadden geïnformeerd naar ons favoriete, maar nergens meer te krijgen merk waterbeddenreparatieset. Waterbedkampioen antwoordde netjes dat ook zij dit niet meer konden leveren, maar wel een vervangend eigen merk hadden. Wij hebben toen dat maar besteld, en wie schetste onze verbazing bij het uitpakken van de geleverde doos? Zaten er drie setjes van onze favoriete merk in!

Grote klasse! Dankjewel Waterbedkampioen! Jullie dragen jullie naam met recht!

05-01-2021

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

zoals vorige keer ook deze maal super snelle levering ook voor een klein bedrag !!!!!! TOP

05-01-2021

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Het pakketje was toch 3 tot 4 werkdagen gekomen tijdens deze moeilijke tijd met covid-19. Ik vind het toch prima.

04-01-2021

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

prima afhandeling

04-01-2021

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Goed materiaal en zeer snelle levering. Uiterst tevreden.

04-01-2021

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Vlotte en snelle levering; zelfs in de decemberpiek!

04-01-2021

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

prima verzorgd

04-01-2021

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Ben zelf 30 jaar geleden waterbedmonteur geweest. 5 jaar geleden hebben we afscheid genomen van ons waterbed. We zijn toen overgestapt op een boxspring. Aangezien we weer rugklachten kregen toch weer opzoek gegaan naar een waterbed. Online kwam ik uit bij de waterbedkampioen.nl. Alles zag er goed uit. Aangezien ik zelf kon monteren en ook kon ophalen. Ging het heel snel. 11:30 besteld en om 16:00 kon in alles ophalen in Apeldoorn. 17:00 thuis en om 19:00 kon ik beginnen met het vullen. Echt top... overal is aan gedacht tot aan de bitjes voor de kruiskop en torksschroeven. Gekozen voor een vulslang en daar zat zelfs de splitter bij voor een duowaterbed. Ik heb in het verleden zelf veel bedden geïnstalleerd en veel kwaliteiten gezien. Wij hebben gekozen voor waterbed luxe duo softside type 2. Alles zag er goed uit prijs kwaliteit is echt top. Enige minpuntje wat ik kan bedenken er zit 1 flesje bij voor de conditioner en deze moet je dus verdelen over 2 zakken terwijl het flesje wit is en je niet kan zien wanneer je de helft hebt ingegoten. Ondanks dit slapen we nu al weer bijna een week op dit geweldige bed. Heb me al verslapen :-)) zo lekker geslapen! Dus een zeker 5 sterren voor de waterbedkampioen.nl

04-01-2021

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

supersnel en correct

03-01-2021

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Super service.
Er bleek iets niet te kloppen qua bestelling en belden ze op om te zorgen dat het wel zou kloppen en eventueel advies te geven.

16-30 of 11126

Post your comment

Waterbed Kampioen