ACTIE: KLAAR VOOR DE WINTER - Bij aankoop van een waterbed ontvangt u GRATIS WATERBEDTEXTIEL Meer informatie »

16-30 of 7728


09-12-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Prima en snelle service

09-12-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle levering

09-12-2018

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

de flesjes waren in een dag. Top!!!

09-12-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Bij aankomst onbrak eea aan mijn bestelling.
De verpakking was opengesneden en daarna weer dichtgeplakt. Ik werd telefonisch zeer vriendelijk en correct te woord gestaan en de ontbrekende artikelen werden meteen nagestuurd.
Complimenten; ik hoor wel eens andere reacties!

09-12-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Ik ben zeer tevreden over het bedrijf, snelle levering.

09-12-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle levering en niet duur

09-12-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Overzichtelijke site snelle levering goede spullen. Top

08-12-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Prima hoeslaken. Supersnelle service.

08-12-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Top service, goed meegedacht

08-12-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Ze er snelle levering.

08-12-2018

3 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

heb een bestelling gedaan op vrijdagavond rond 18u.+betaling. betaling ging van de bankrek. toch kreeg een mail van waterkampi. nog in verwerking. daarna is niet gelukt. later op- maandag is verwerkt u kan het pakketje rekenen op dinsdag. ook zo geschiede . pakketje ok. toch het bestelling ging niet vlot mischien door het weekend ????? daarom half tevreden

Reactie van Waterbed Kampioen:

Beste Rogier, bedankt voor uw Ekomi review. Wij zien dat u niet helemaal tevreden bent aan de hand van de maar 3 gegeven sterren. Wij zien dat u de bestelling heeft besteld op 30-11-18 (na 17.30 uur) en dat de bestelling is geleverd op dinsdag 04-12-18. Wij kunnen de orders die voor 17.30 uur geplaatst zijn nog versturen, maar de orders na 17.30 worden pas op de maandag verstuurd. Met vriendelijke groet, Waterbed kampioen

08-12-2018

1 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Onduidelijke info over de 90 dagen proefslapen.
Verlies van bijna ***.
Schande

06-12-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Kan niet anders zeggen dan dat ik buiten gewoon goed geinformeerd en geholpen ben door jullie. Ik heb zelfs op zondag gebeld voor info vanwegen het lekken van mijn bed en daar was ik heel blij mee.
Bedankt voor de goede service en ik ben heel erg blij weer met mijn nieuwe waterbed.
Vr. gr., een zeer tevreden klant, ***

05-12-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Waterbed kampioen helemaal super, goede snelle levering, Ons bed moest besteld worden, netjes gebracht en door deskundige monteur in elkaar gezet

De hoeslakens hadden wij verkeerd besteld en was over de ruil limiet heen.
ik heb gebeld en geen probleem en werd netjes gecrediteerd en omgeruild voor de juiste afmeting.

top waterbed kampioen ga zo door

05-12-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Zeer snelle service en vandaag besteld, morgen in huis.

16-30 of 7728