ZOMERACTIE - Bij aankoop van een waterbed ontvangt u GRATIS WATERBEDTEXTIEL Meer informatie »

16-30 of 8514


11-06-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Helemaal tevreden! Na mijn online bestelling nog even een klein telefoontje gekregen om nog een detail te bespreken ivm het waterbedtijk. De dag later heb ik mijn pakket reeds gekregen. Prima service!

11-06-2019

1 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Ik ben erg tevreden over de telefonische behandeling van het bestellen van mijn nieuwe matras.
Bedankt ***

11-06-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

een prima bedrijf
eerlijk en goed advies
de bestelling is goed verlopen
gewoon zo doorgaan

11-06-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Fantastische service, volgende dag supersnel geleverd zoals beloofd en goed advies! Heel fijn en klantvriendelijk geholpen.
Zeker een aanrader als waterbedden leverancier!

11-06-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

jullie bedrijf is zeer goed,maar van de koerierdienst dpd waar jullie met samenwerken heb ik mijn twijfels.
ben twee dagen thuis gebleven dat ze gingen komen leveren ze hebben zelfs niet aangebeld kreeg wel een mail dat het pakket niet kon geleverd worden heb er dan nog mogen omgaan naar een afhaalpunt dus mss eens denken aan een andere koerierdienst

11-06-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle levering. Hoeslaken gekocht past perfect.

11-06-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Zeer tevreden. Uitleg van het product en kwaliteit de moeite waard. Beleefd gesprek en info ok. Levering : zeer vlug en perfect afgeleverd zoals beloofd.
Zeker voor herhaling vatbaar.
Grtjes

11-06-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Perfecte opvolging van de bestelling en ook de levering was perfect.

11-06-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Super snelle levering!

11-06-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Zeer goede service. Snelle levering. Top

10-06-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Ik ben 100% tevreden van de waterbed kampioen . Een uur na de bestelling werd ik al geld om alles te overlopen. Een onderdeel was niet in voorraad , maar ik kreeg een gratis update. Alles werd keurig geleverd volgens afspraak. Montage verliep zeer vlot. Zeker een aanrader. Een bed van super kwaliteit .

07-06-2019

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

sne,l duidelijk, goedkoop

07-06-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

zeer tevreden doet ook aan extra wensen zoals aanpassing op dekbed. hoeft niet je krijgt het er gratis bij maar toch doen ze het . En duidelijke beschrijving bij het waterbed .

07-06-2019

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Prima service ook als er iets fout gaat wordt het prima opgelost en afgehandeld.

06-06-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Zeer snelle levering.

16-30 of 8514