Op maandag 1 juni Tweede Pinksterdag, zijn wij gesloten. Dinsdag 2 juni staan we om 9.00 uur weer voor u klaar.

16-30 of 10163


29-05-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Een waterbedhoes gekocht met elastiek, snel in huis. Werd zelfs nog even gebeld of ik zeker de goede had gekocht en de bestelling door te nemen, zeer klantgericht. Ook snel in huis! Dus top!

29-05-2020

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Goede service

29-05-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

De bestelling is snel en correct afgehandeld. We slapen nu een 3-tal weken op onze nieuwe matrassen en zijn zeer tevreden. Enkel de contour veiligheidsvoering is geen veiligheidsvoering zoals de vorige die we hadden en deze had dus geen instructies over hoe deze te gebruiken.

29-05-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Alles correct verlopen

29-05-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Goede en snelle service.

29-05-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Correct !

29-05-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Klant goed op de hoogte gehouden toen het niet leverbaar was

29-05-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Prima winkel

29-05-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Duidelijke website
Om de stabiliteit van het bed te testen zijn we naar de winkel geweest en daar fijn geholpen
Afhandeling ging vlot en soepel
Zaterdags besteld en dinsdag geleverd waren we blij mee.
Raden het zeker aan
We slapen er nu 2 weken op en het slaapt heerlijk

29-05-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle levering en kundige monteur die onze nieuwe waterzakken geplaatst heeft. Zeer tevreden

28-05-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Goede site met heldere informatie. We zijn vriendelijk en professioneel ontvangen in Apeldoorn. De informatie voorziening m.b.t levering van het pakket kon beter. Bezorger stond zonder enige melding vooraf voor de deur.

28-05-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Zeer tevreden met de levering en slaapt fantastisch

28-05-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

waterbedkampioen is prima
maar de pakket dienst is helemaal waardeloos
met tracking beloven ze vrijdag te leveren(hele dag thuis gezeten)
komt het maandag chauffeur wilde weer weg gaan kon de pakketen niet vinden in overvolle bus na aandringen van ons toch gevonden

27-05-2020

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Mijn ervaringen met Waterbedkampioen zijn tot nu toe prima. Online bestellen gaat altijd vlot, met snelle levering. Ook heb ik diverse malen telefonisch advies gevraagd: er bleek altijd iemand zeer vriendelijk en bereidwillig om me te woord te staan en te helpen. Je kunt zelfs foto’s sturen om bv een lek te laten beoordelen om tot een goed advies te komen. Fijne club!

26-05-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Site werkt prima, prijs is redelijk, het nabellen over de bestelling vond ik netjes en de levering was dezer tijden heel vlot. We zijn tevens blij met de producten. Dus heel fijn!!

16-30 of 10163

Post your comment

Waterbed Kampioen