31-45 of 8070


15-02-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle en corecte levering

15-02-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Zeer goede service

15-02-2019

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Bestelling goed afgehandeld

14-02-2019

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle levering

Je krijgt wat je ziet en besteld

Nette prijs

14-02-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Zeer tevreden. Vandaag besteld, morgen al in huis. Kwaliteit van product is prima.

14-02-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Steeds een ruim assortiment producten, correcte en snelle afhandeling van de bestelling.
Eerlijke en sterk concurrentiële prijzen.

Ook heel tof: periodieke meldingen die worden gemaild, wanneer er onderhoud aan je waterbed moet gebeuren.

Top bedrijf.

14-02-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Top geregeld.

14-02-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Een bedrijf die staat voor service en garantie.
Meedenkt en snelle leveringen bied!
Ga zo door!!

14-02-2019

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Goed en snel geleverd.

14-02-2019

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle levering!

14-02-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

goed en snel leveren

14-02-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Prima! Na online bestelling wordt er telefonisch contact met klant opgenomen om bestelling nog eens door te nemen en te bevestigen !

13-02-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Hele snelle reactie op mail en een goeie service.
Levering de dag nadien.

13-02-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Zeer tevreden van ons waterbed! Heel goede service en zeer vriendelijke mensen aan telefoon! Echt een aanrader! Jammer dat de instalatie zo duur is

13-02-2019

2 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Vragen konden slecht beantwoord worden door de medewerker ivm de temperatuur van het matras. Er was geen handleiding geleverd bij het bed. Wij zijn zelf vrij handig maar voor mensen die dat minder zijn is dit een groot probleem. Verder super tevreden over het bed.

Reactie van Waterbed Kampioen:

Beste R., bedankt voor uw Ekomi review. Wij zien dat u niet helemaal tevreden bent aan de hand van de maar 2 gegeven sterren. De handleiding zit in veel gevallen wel gewoon bij de zending, wanneer dat niet het geval is zijn ze vrij eenvoudig te downloaden op onze website. Fijn dat u verder zo tevreden bent over het waterbed van ons, dat is goed om te horen. We hopen dat u de onvoldoende van 2 sterren wilt aanpassen naar een iets beter rapportcijfer. Indien u de beoordeling aan wil passen kunt u reageren op dit bericht. Met vriendelijke groet, Waterbed kampioen.

31-45 of 8070