Op maandag 1 juni Tweede Pinksterdag, zijn wij gesloten. Dinsdag 2 juni staan we om 9.00 uur weer voor u klaar.

31-45 of 10163


24-05-2020

2 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Op de website staat voor 17u besteld morgen geleverd! We zijn 7 dagen verder & nog niks gezien en nog niets gehoord!!

Reactie van Waterbed Kampioen:

Beste Filip, bedankt voor uw review. Helaas geeft u een review van 2 sterren en dat zien wij als zeer onvoldoende.
Inmiddels hebben wij contact met u gehad en is uw pakket bezorgd. Door de corona crisis is het ontzettend druk bij alle pakketdiensten vandaar dat uw bestelling helaas een vertraging heeft opgelopen. Excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet.

24-05-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Reparatieset voor waterbed besteld. De volgende dag in huis.

24-05-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle levering en zeer klantvriendelijke dame bij de klantenservice. Had 10 flesjes conditioner besteld en 9 ontvangen. Bij contact werd er meteen het ontbrekende flesje verzonden met een extra fles. Na 1 dag ontvangen. Dit vind ik een top service.

24-05-2020

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Alles uitstekend geregeld vanuit je luie bed

24-05-2020

1 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

bestelling na een week nog niet geleverd

Reactie van Waterbed Kampioen:

Beste, Bedankt voor uw review. Wij hebben inmiddels al telefonisch contact gehad. Er is een fout gemaakt bij de pakketdienst waardoor het niet geleverd is, inmiddels hebben wij een nieuwe bestelling uitgestuurd. Excuses voor dit ongemak.

Met vriendelijke groet

23-05-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle levering. Vriendelijke installateur. Snelle installatie. Goede kwaliteit.

23-05-2020

3 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Zouden zich moeten aanpassen aan de Belgische wetgeving het defecte toestel is in Belgiê verplicht om mee te nemen maar waterkampioen doet het niert

23-05-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Zeer tevreden

23-05-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

We zijn tevreden over het product, prijs en bezorging!!

23-05-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Zeer snelle en vakkundige vriendelijke montageman. Superformidastisch lijkt overdreven, is het echt niet! Ben 52 en sinds 2017 zwaar gehandicapt en invalide... eindelijk slaapt mijn vrouw en ik terug volledig door, meer nog pijnloos!!
Ik kan het iedereen aanraden....

23-05-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Vriendelijk geholpen, snel alles netjes geregeld!

23-05-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Vriendelijke klantenservice, snelle levering, prima kwaliteit en een zéér vriendelijke, professionele monteur die zijn vak bijzonder serieus neemt en de klant uitstekend informeert. Absolute aanrader!

22-05-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Een duidelijke website en eenvoudig te bestellen. De levering was perfect, alles goed verpakt en snel geleverd. De installatie van het waterbed was geen probleem. De kwaliteit is zeer goed en het voldoet zeer goed. Het waterbed en de leverancier ervan (Waterbed Kampioen) is een aanrader.

22-05-2020

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

prima service. Netjes dat jullie ff bellen of alles goed overgekomen is

22-05-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Prima service, netjes ingepakt, snelle levering, en geleverd wat er geleverd moet worden.

31-45 of 10163

Post your comment

Waterbed Kampioen