ACTIE: KLAAR VOOR DE WINTER - Bij aankoop van een waterbed ontvangt u GRATIS WATERBEDTEXTIEL Meer informatie »

31-45 of 7728


05-12-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

goede service

05-12-2018

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Op zich tevreden alleen eaar dat als je betaalt toch nog wordt gebeld of de bestelling wel correct is.
In de opdracht bevestiging staat daar niets over, wel weer in de mail omdat je telefonisch niet bereikbaar was


05-12-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

hoeslaken besteld voor waterbed, eerst ge chat via forum voor de juiste afmetingen, en ligt al op waterbed, zeer vlugge levering, heel teveden.heel erg bedankt

05-12-2018

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

snelle levering dus zeer tevreden

04-12-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Goede kwaliteit mooie prijzen en heel fijn dat allles netjes op afspraak bezorgd werd , een aanrader en de volgende bestelling is bij jullie👍

04-12-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Super service, Mijn bestelling was blijkbaar in Polen geraakt door een fout van de leverdienst. Ze hebben zonder problemen zelf voorgesteld het opnieuw te verzenden. TOP

03-12-2018

2 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

De geleverde pomp was echt slecht. Na 2x pompen viel de pomp al uit elkaar. Zeer slecht.

De levering was snel en daarvoor nog een extra ster.

Reactie van Waterbed Kampioen:

Beste S., bedankt voor het achterlaten van uw beoordeling. Hiermee kunnen wij onze service nog meer verbeteren! Ondanks onze goede ervaringen met het ontluchtingspompje beoordeeld u ons met 2 uit 5 sterren wat wij natuurlijk beschouwen als onvoldoende. Omdat wij u telefonisch niet hebben kunnen bereiken hebben u nog geen compensatie kunnen bieden. Graag komen we nog in contact me u, zodat we u een nieuw pompje, of op een andere manier kunnen helpen.! Met vriendelijke groet, Waterbed Kampioen

03-12-2018

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Geen opmerkingen, correcte service en afhandeling

03-12-2018

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Netjes verzorgd de bestelling
Daarbij informatie meegezonden via mail met iuitleg over het waterbed en eventuele vragen en antwoorden
Duidelijk

03-12-2018

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

bestelling goed afgehandeld. De instructies om zelf volledig correct te kunnen installeren, zonder ervaring daarin, kan aanzienlijk beter. BV door een duidelijke YOU TUBE film waarin hoe wel en hoe niet.

03-12-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

snelle en perfecte service

02-12-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle levering. Top!

02-12-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

heel goed

02-12-2018

2 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Slechte bezorging

Reactie van Waterbed Kampioen:

Beste Angelique, bedankt voor uw Ekomi review. Wij zien dat u niet helemaal tevreden bent aan de hand van de maar 3 gegeven sterren. Wij zien dat u de bestelling heeft besteld op 26-11-18 en dat de bestelling is geleverd op 29-11-18. Helaas heeft de levertijd dus een 2 werkdagen vertragingen heeft opgelopen. Helaas zijn wij afhankelijk van de een derde partij in dit geval DPD. Oprechte excuses voor de te late levering en we zullen hiervoor een melding maken richting onze vervoerder. Met vriendelijke groet

02-12-2018

1 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

We kunnen er nog niet over oordelen. Bestelling nog altijd niet geleverd. Is wel heel lang wachten.

Reactie van Waterbed Kampioen:

Beste Rita, bedankt voor uw Ekomi review. Wij zien dat u niet helemaal tevreden bent aan de hand van de maar 3 gegeven sterren. Wij zien dat u de bestelling heeft besteld op 26-11-18 en dat de bestelling pas is geleverd op 04-12-18 . Helaas heeft de levertijd dus een week vertraging heeft opgelopen. Helaas zijn wij afhankelijk van de een derde partij in dit geval DPD. Op dit moment is het erg druk bij de pakketdiensten, waardoor pakketten inderdaad later geleverd worden. Oprechte excuses voor de te late levering en we zullen hiervoor een melding maken richting onze vervoerder. Met vriendelijke groet

31-45 of 7728