31-45 of 11126


03-01-2021

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle levering en persoonlijke benadering ter controle of het goede besteld is. Top, volgende bestellen we weer bij de waterbedkampioen.

03-01-2021

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snel geleverd. Dikke molton en fijn dekbed voor een mooie prijs.

03-01-2021

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Website was duidelijk en gemakkelijk met bestellen. De tijk die we besteld hebben is boven verwachting. Hadden wel een bestel bevestiging via mail verwacht maar die kwam niet. Uiteindelijk bestelling idd de volgende dag geleverd. Prima ervaring.

03-01-2021

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Ondanks de feestdagen buiten verwachting zeer snelle levering! Matras is voor ons momenteel ideaal, had alleen wel iets steviger verwacht. Dit verschilt natuurlijk qua merk en prijs. Dus al met al zeer tevreden!

03-01-2021

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle levering

03-01-2021

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Super service. Nabellen om te bespreken of alles goed is gegaan.
Snelle levering. En we slapen heerlijk

03-01-2021

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Ondanks de drukte rond kerst, de producten netjes binnen. Zoals ik gewend ben van Waterbedkampioen.nl

03-01-2021

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Duidelijke uitleg bij mijn bestelling. Snelle levering en goede service.

03-01-2021

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Supergoed top

03-01-2021

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

De service was gewoon goed.
Vragen werden netjes en snel beantwoord.
Achteraf werd gecontroleerd of alles goed was gegaan.
De levering was ook snel.
Enige minpuntje was dat het leveringsbedrijf met de extra grote vrachtwagen niet onze wijk in kon komen.
Er moest toen van ons uit iemand naar de vrachtwagen lopen om met de palletwagen mee te lopen zodat de doos met het hoofdbord niet kon vallen.
Misschien volgende keer bij het maken van een afspraak vragen of er een extra grote vrachtwagen de straat in kan rijden.

03-01-2021

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Dik tevreden! Mijn bestelling werd nog even telefonisch gecontroleerd en eigenlijk al heel snel geleverd en gemonteerd, waar ik niet op gerekend had door de feestdagen. Een aangename verrassing!

01-01-2021

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Goeie service.heel tevreden

01-01-2021

1 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

dat eeuwige gebedel om een sterretje of veer in de reet.
welke zwakzinnige vrtrouwd deze sites nog voor een aankoop

31-12-2020

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Wij hebben de bestellin en plaatsing van het waterbed als prettig ervaren

30-12-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Bestelling zeer snel en goed verpakt geleverd. Prima service.

31-45 of 11126

Post your comment

Waterbed Kampioen