31-45 of 10772


14-10-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

"Keurig geleverd en service."

Reactie van Waterbed Kampioen:



14-10-2020

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

"Snelle service. Kreeg in eerste instantie iets geleverd wat ik niet besteld had. Maar binnen 2 dagen kreeg ik het juiste artikel en mocht ik het verkeerde artikel houden!"

Reactie van Waterbed Kampioen:



13-10-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

"Goed product snelle levering."

Reactie van Waterbed Kampioen:



13-10-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

"Ene avond besteld

Reactie van Waterbed Kampioen:

volgende dag telefonisch contact en 's avonds alles in huis....topservice"

13-10-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

"prima site. Afspraak nagekomen. Alles goed verpakt en afgeleverd in de garage. Eenvoudige montage.
Kortom alles supergoed geregeld."

Reactie van Waterbed Kampioen:



12-10-2020

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

"Bestellen ging snel maar levering was een drama. DPD is slecht in service en is 2 keer niet geweest maar zegt dat ze voor een dichte deur stonden. De 3 e keer is het zonder toestemming bij de buren geleverd en is er geen bericht achtergelaten.
Daarom bestel ik een volgende keer ergens anders. Ik betaal liever verzendkosten en krijg mijn spullen met een betrouwbare vervoerder. "

Reactie van Waterbed Kampioen:



12-10-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

"Het was erg prettig dat er na de bestelling nog telefonisch contact was om de bestelling goed door te nemen
En ontzettend snelle levering.
Wij zijn er heel erg blij mee."

Reactie van Waterbed Kampioen:



12-10-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

"Zeer vriendelijk en snel geholpen "

Reactie van Waterbed Kampioen:



12-10-2020

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

"Goed en snel geleverd. Mooi materiaal. Prima"

Reactie van Waterbed Kampioen:



11-10-2020

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

"Overzichtelijke website dus tijk voor mijn waterbed snel en gemakkelijk besteld in de juiste maat. Goed geprijsd en binnen enkele dagen geleverd. Prima product. Tevreden klant dus."

Reactie van Waterbed Kampioen:



11-10-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

"Supersnelle levering "

Reactie van Waterbed Kampioen:



11-10-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

"Alles prima afgehandeld. Mijn vragen per email werden snel beantwoord. Daarna afspraken gemaakt voor levering van zijkanten. Afspraken helemaal nagekomen.
Niets ten nadele van Waterbedkampioen te melden."

Reactie van Waterbed Kampioen:



11-10-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

"Op tijd goed verpakt afgeleverd"

Reactie van Waterbed Kampioen:



11-10-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

"Onze bestelling is correct afgehandeld.
De man die ons bed plaatse was vriendelijk en beleefd.
We slapen er fantastisch op
Ik kan deze firma zeer aanbevelen dus en dikke duim
👍


"

Reactie van Waterbed Kampioen:



11-10-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

"Goede handleiding
Snelle levering
Goed bed"

Reactie van Waterbed Kampioen:


31-45 of 10772

Post your comment

Waterbed Kampioen