ZOMERACTIE - Bij aankoop van een waterbed ontvangt u GRATIS WATERBEDTEXTIEL Meer informatie »

61-75 of 8784


04-08-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle levering van de vloeistof die ik besteld had voor mijn waterbed

04-08-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

prima zaak

04-08-2019

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

was snelle geleverd dan ik had verwacht ,1e keer via internet besteld ( en ook nog gekregen)

04-08-2019

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

snel en correct verzonden

04-08-2019

3 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

De bedden zijn prima. Helaas ging er bij de aflevering het één en andere mis. Toen de monteur de spullen ging halen bij het magazijn, was de order niet kompleet. De monteur was vervolgens naar mijn oude adres gestuurd ondanks dat ik voor de bestelling mijn nieuwe adres voor aflevering had opgegeven. De gratis hoezen waren in eerste instantie niet allemaal de juiste maat maar dat is gecorrigeerd. Niet heel ernstig en het is uiteindelijk allemaal goed gekomen.

Reactie van Waterbed Kampioen:

Beste, Bedankt voor het achterlaten van uw beoordeling. Onze excuses dat er wat probleempjes waren in eerste instantie maar fijn dat deze zijn opgelost en u toch tevreden bent.

Met vriendelijke groet.

04-08-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Vriendelijk en adequaat geholpen

03-08-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Wij geven jullie een gouden medaille, voor de snelle afhandeling van onze bestelling. Binnen 24 uur geleverd en geïnstalleerd. Ook de persoon, die bij 37 graden, de waterzak heeft geplaatst. Hij heeft het keurig afgehandeld, complimenten, wij gaan jullie aanbevolen en reclame maken voor jullie bedrijf succes. Groetjes ***

03-08-2019

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Netjes vooraf gebeld en er werd gevraagd of het juiste product bestelt was. En keurig volgens afspraak bezorgd.

03-08-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snel afgestuurd
Jammer genoeg transport niet thuis afgeleverd
Maar op een afhaalpunt
Terwijl duidelijk adres op staat.
Dit is probleem transport.
Communicatie hierover goed verlopen met afzender

03-08-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Fijn bedrijf om zaken mee te doen. Top

02-08-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

telefonisch correct geholpen duidelijke uitleg en goed advies snelle afhandeling prima service alles gedaan wat wordt belooft niets op aan te merken gewoon een zeer tevreden klant dank jullie wel

02-08-2019

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Het is een mooie tijk en heeft een goede pasvorm om de matrassen.

02-08-2019

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

het was goed en houden zo.
ga zo door.

01-08-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Ik ben tevreden over de ontvangen producten en de service. Ik zal zeker nog bestellen.

01-08-2019

1 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Veel gedoe voor verzending kon Verzonden worden ivm email adres .
Daarna zogezegd gratis verzenden jhaa door dpd die het 5 later verzendt en daardoor *** euro belkosten kwijt.
Goedkoop is duurkoop

61-75 of 8784

Post your comment

Waterbed Kampioen