Op maandag 1 juni Tweede Pinksterdag, zijn wij gesloten. Dinsdag 2 juni staan we om 9.00 uur weer voor u klaar.

61-75 of 10163


19-05-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Hallo beste aankomst van mijn product dus watermatras supper verpakt! Wel een snee in het karton! Maar niets gelukkig aan de matras! En voor de rest een supper matras heerlijk om te slapen! Mijn vorige was 100%gestabiliseerd en nu 80%en voor mij een heel goede keuze! Jullie zijn een fantastisch bedrijf! Denk dat mijn zoon ook aan het overwegen is bij jullie te kopen! Met vriendelijke groeten ***! *** top !

19-05-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Zeer goed afgehandeld

19-05-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Wij zijn zeer tevreden. Van de ontvangst in Apeldoorn tot de installatie thuis. Aanrader! En.... we slapen heerlijk op ons nieuwe waterbed.

19-05-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

goede service en begeleiding voor een betaalbare prijs!

19-05-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Mooi verpakt

19-05-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Zeer rappe bediening
Perfect in orde
Blijf zo verder doen
***

19-05-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

het bed werd op tijd en netjes afgeleverd

19-05-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Correcte levering, super service en niet te vergeten de beste kwaliteit !!

19-05-2020

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Goede producten en snelle levering

19-05-2020

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Omdat ons waterbed lek was moesten we nieuwe watervallen hebben.
Ik heb gebeld met de klantenservice welke het beste voor ons zouden kunnen
De meneer van de klanten service is met mij het hele menu doorgelopen wat voor ons het beste zou zijn.
vlak voordat de gedane bestelling de deur uit gegaan is belden ze nog om controle uit te voeren of alles klaar stond voor verzending.
De zending kwam in twee gedeeltes omdat er een doos niet meegekomen was.
maar na een telefoontje te plegen konden ze me gelijk melden dat die een dag later zou komen.en dat was ook zo.
Al met al prima service.
En we slapen weer heerlijk!

19-05-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle levering en goede prijs/ kwaliteit verhouding

19-05-2020

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

goed

19-05-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Goede producten en snelle levering.

19-05-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Op donderdagavond de bestelling voor ons nieuwe waterbed geplaatst. Op vrijdag werd ik gebeld door een hele vriendelijke dame, samen hebben we de hele bestelling door genomen. En op maandag werd alles netjes volgens afspraak geleverd. Super blij mee

19-05-2020

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Probleem met verzenden prima opgelost

61-75 of 10163

Post your comment

Waterbed Kampioen