LENTE ACTIE - Bij aankoop van een waterbed ontvangt u GRATIS WATERBEDTEXTIEL Meer informatie »

61-75 of 8302


03-04-2019

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Ben tevreden over de bestelling, ook over het personeel die je te woord staat als je een vraag wil stellen. En de verbetering die ik graag zou zien is dat als men iets heeft besteld en je wordt via de mail op de hoogte gehouden dan graag bij de toegstuurde factuur een vermelding plaatsen dat de factuur al voldaan is, zo voorkom je verwarring. Verder prima.

03-04-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Goede service zowel aan de telefoon, chat en installeren van het waterbed, Top

02-04-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Goede kwaliteit producten, makkelijk bestellen, snelle levering en goed geholpen aan de telefoon

02-04-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Goed en snel geholpen.

02-04-2019

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Heel erg tevreden

02-04-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Vlotte levering, en erg klantvriendelijk.

02-04-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Prima service. Snelle levering

02-04-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle levering, lage prijs...

02-04-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Goed en vakkundig geholpen

02-04-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Ik vind Waterbedkampioen prijs technisch heel goed. Waar ik zeker het vijf-voudige elders betaalde en bovendien gratis bezorgd, is Waterbedkampioen een echte Kampioen!

01-04-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Bezoek aan de showroom Apeldoorn. Uitermate vriendelijk, correct en deskundig personeel, dikke pluim!
Compleet nieuw waterbed aangekocht. Levering en installatie conform afspraak.
De installateur bijzonder vriendelijk en bekwaam. Echt, het bedrijf en de installateur zijn echte aanraders, alle lof

***

01-04-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Prima service en snelle levering!

01-04-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Goede afhandeling.

01-04-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Juiste en snelle levering

01-04-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Goed bedrijf met een duidelijke site. bestelling ging zeer gemakkelijk en was binnen 2 dagen binnen.Ben zeer tevreden.

61-75 of 8302