61-75 of 11126


27-12-2020

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Top top

27-12-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Zeer goede service, gene zever! Pakje was besmeurd door lekkend flesje, na melding prompt nieuwe zending!

27-12-2020

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle levering, prima service.

27-12-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle levering, product besteld 2 dagen later in huis ondanks de drukte van de feestdagen.

26-12-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Top service op alle vlakken, hartelijk dank!

25-12-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Prima, goed verpakt, snelle levering en fijne telefonische hulp. Blij met onze nieuwe watermatrassen.

25-12-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Ik ben heel tevreden over het ganse bestelproces!
Bestelling, telefoon om de bestelling nog eens te overlopen ter controle én afspraak voor levering. Nog nooit een leverancier gehad die dit zo tot in de puntjes doet!
Ook de levering was perfect zoals afgesproken en helemaal correct.

24-12-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Prima ervaring! Goed te bereiken en goed advies

24-12-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

U wordt bedankt voor de snelle service en het correct beantwoorden van mijn vragen tijdends ons telefoongesprek, de levering was de volgende dag al binnen. Nogmaals bedankt, ***

24-12-2020

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle service

24-12-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Scherpe prijs, snel geleverd en geinstalleerd.
Spijtig dat de oude matras niet meegenomen werd.

24-12-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Perfecte service en snelle afhandeling. Er wordt meegedacht.

23-12-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Alles supersnel geregeld.

23-12-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

wij zijn zeer tevreden!
mvg fam ***

23-12-2020

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Dit was de tweede keer dat ik hier een waterbed heb besteld. De vorige keer had ik zoals beloofd op de website het bed de volgende dag in huis.
Deze keer echter heeft het ruim twee weken geduurd omdat er een onderdeel (tijk)niet beschikbaar was. Uiteindelijk omdat ik dicht tegen tegen de verhuizing aanzat en anders geen bed had is dit opgelost door de tijk die ik besteld had te vervangen voor een duurdere. Door Corona liep de bestelling stroef. Waterbed zou op de site kunnen vermelden dat ze de beloofde volgende dag bezorging op dit moment niet kunnen waarmaken en je niet eerst laten bestellen en betalen en daarna pas contact opnemen. Verder is alles wel keurig opgelost uiteindelijk.

61-75 of 11126

Post your comment

Waterbed Kampioen