ACTIE: KLAAR VOOR DE WINTER - Bij aankoop van een waterbed ontvangt u GRATIS WATERBEDTEXTIEL Meer informatie »

61-75 of 7728


30-11-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Netjes geholpen.

Correct geleverd

Erg blij mee

29-11-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

zeer snelle en correcte service!

29-11-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Zeer goede en snelle bediening …
Zeker een aanrader.

29-11-2018

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Geen opmerkingen

29-11-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle karige levering. Per abuis niet goed besteld was geen probleem kreeg per mail een retour etiket en kon verzonden worden zonder kosten.
Zeer tevreden

29-11-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Mijn watermatras was defect en de tijk was ook versleten dus op zoek naar een nieuw. Gekeken op de site van de waterbed kampioen. Ik twijfelde tussen 80% gestabiliseerd of 100% gestabiliseerd met lendensteun. Via de chat werd ik heel snel en duidelijk geholpen waarna ik mijn bestelling geplaatst heb. Enkele dagen later werd alles geleverd. Makkelijk zelf te installeren. Ik slaap nu op mijn nieuw watermatras met nieuwe tijk. Gewoonweg zalig. Hartelijk dank waterbed kampioen !!

29-11-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Goede service, duidelijke site, perfecte levering

29-11-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle goede service. Een probleempje, ze geven gelijk een oplossing en doen dit ook meteen.

29-11-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Conditioner besteld , was er super snel in hous. Echt top!

29-11-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Goed advies, snel geleverd

29-11-2018

3 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Duidelijke uitleg, meedenkend

Reactie van Waterbed Kampioen:

Beste Ruud, Bedankt voor uw review. U beoordeeld ons met 3 sterren, wat wij als niet voldoende beschouwen. Echter geeft u niet aan wat er beter kan volgens u. Graag komen we met u in contact, zodat we kunnen kijken hoe we van deze onvoldoende een dikke voldoende kunnen maken. Met vriendelijke groet

28-11-2018

3 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

snelle bediening

Reactie van Waterbed Kampioen:

Beste Mario,

Bedankt voor uw review. U beoordeeld ons met 3 sterren, wat wij als niet voldoende beschouwen. Echter geeft u niet aan wat er beter kan volgens u. Graag komen we met u in contact, zodat we kunnen kijken hoe we van deze onvoldoende een dikke voldoende kunnen maken.

Met vriendelijke groet

28-11-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

zeer tevreden van de service maar ook van de materialen , ik kan het iedereen aanbevelen , prijs kwaliteit uitstekend .

28-11-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Top

28-11-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

supersnel afgeleverd zonder bezorgkosten
prima

61-75 of 7728