ZOMERACTIE - Bij aankoop van een waterbed ontvangt u GRATIS WATERBEDTEXTIEL Meer informatie »

61-75 of 8514


28-05-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

mijn bestelling werd perfect afgeleverd

28-05-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Ik vind het een top bedrijf met goede begeleiding zeker een aanrader

27-05-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Buitengewoon tevreden, zeer snelle levering

27-05-2019

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

goed

27-05-2019

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

ons oude waterbed was aan vervanging toe. bij waterbedkampioen een heel fijn bed weer gekocht. goed geadviseert

26-05-2019

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Mooi hoeslaken zit perfect

26-05-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle levering, prima kwaliteit linnengoed

26-05-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

een waterbed moet je even gewoon worden. dit is mijn eerste waterbed en in het begin dacht ik dit wordt niets. maar na een paar nachten leer je hoe je je moet bewegen om goed te liggen. ik ben tevreden nu en slaap veel beter. ik heb mijn bed laten installeren door een van jullie ervaren monteurs. die man was snel en gaf duidelijke instructies in verder gebruik. zeker een pluim voor die man.

26-05-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

uitstekend bedrijf.een nieuw waterbed enkele maanden geleden binnen een paar dagen geleverd en geïnstalleerd.
conditioner met een dag in huis. Dus al met al zeer tevreden.

26-05-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Prijs, levertijd en natuurlijk de bestelling waen prima. Echt een aanrader.

26-05-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Goede uitleg , goede service, vriendelijk en mooi op tijd👍👍

26-05-2019

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Ha mensen van Waterbedkampioen!
Het was mijn eerste bestellng en het verliep prima. Er werd teruggebeld over de bestelling (was me al verteld) met nog wat uitleg. Daarna zijn de producten snel bij mij afgeleverd. Inmiddels slaap ik weer heerlijk op mijn waterbed!
Bedankt!

26-05-2019

3 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

De ontvangst van het pakket was niet zoals aangegeven voor 16.30 besteld, de volgende dag in huis.
Ik heb het pakket 3 dagen later ontvangen

Reactie van Waterbed Kampioen:

Beste Marga, bedankt voor uw Ekomi review. Wij zien dat u niet helemaal tevreden bent aan de hand van de maar 3 gegeven sterren. Wij zien dat u de bestelling heeft geplaatst op donderdag 08-05-19 voor half 6 en dat de bestelling is geleverd op vrijdag 10-05-19. Helaas heeft de levering dus 1 werkdag vertraging opgelopen. Helaas zijn wij afhankelijk van de een derde partij in dit geval DPD. Oprechte excuses voor de te late levering en we zullen hiervoor een melding maken richting onze vervoerder. Met vriendelijke groet, Waterbed kampioen.

26-05-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Sterk, concurrerend en punctueel

25-05-2019

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Levering liep iets vertraging op maar we zijn heel blij met het waterbed.
Kwalitatief veel beter dan het vorige bed.
Fijn dat ze heel duidelijk de bestelling met de klant doornemen voordat er definitief wordt besteld.

61-75 of 8514