61-75 of 11555


27-03-2021

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Superbehulpzaam ,vriendelijk, correcte levering zelfs in het buitenland,top zeker een aanrader👍

27-03-2021

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Uiterst tevreden over het voorafgaande telefonisch contact en de snelle levering.

27-03-2021

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Goede, snelle en vriendelijke service. Ons warmte element was na anderhalf jaar kapot en werd zonder problemen kosteloos vervangen. Na twee dagen lagen wij weer heerlijk op ons waterbed. Super!

27-03-2021

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Heel fijn dat je toch nog even wordt gebeld of je bestelling klopt en snelle levering, vriendelijk personeel.

27-03-2021

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Zeer vlot en correct .

27-03-2021

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Heerlijk bed lijkt op een gewoon matras maar slaapt veel lekkerder.

27-03-2021

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle levering, ook nog na bellen of de bestelling klopte, monteur kwam op tijd werkte netjes en prima kwaliteit zoals we de vorige keer ook hebben mogen ervaren, wij hebben nu 2 waterbedden van jullie.

27-03-2021

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Nieuw verwarmingselement keramisch zonder problemen kunnen plaatsen onder hoek van waterbed zonder bed leeg te pompen.
En ruim 10cm uit de randen.
Was niet jullie advies, maar is denk ik wel handig om te weten dat dit met een keramisch element prima te doen is

27-03-2021

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

altijd een snelle levering met goede producten en adviezen.

27-03-2021

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

zeer goed product 4 seizoenen dekbed , vandaag besteld en de volgende dag al in huis dat vind ik dan nog eens service , alleen jammer dat ze geen dekbed overtrek hebben

27-03-2021

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Prima geholpen. En alles op tijd binnen.

27-03-2021

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Vertrouwelijke zaak.
Doet al jaren zaken met het bedrijf.

27-03-2021

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Goede service ,vriendelijk en behulpzaam personeel !
Bestelling vlot geleverd.

27-03-2021

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle levering en uitstekende producten. Wij zijn zeer tevreden

27-03-2021

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Goede service

61-75 of 11555

Post your comment

Waterbed Kampioen