VOORDEELACTIE - Bij aankoop van een waterbed ontvangt u GRATIS WATERBEDTEXTIEL Meer informatie »

61-75 of 9287


23-11-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Goede service.
Er was een foutieve leveringen gedaan. Ik had een zwart hoeslaken besteld, maar kreeg een witte geleverd.
Ik heb toen contact opgenomen met de klantenservice en ik mocht het verkeerd geleverde product behouden en kreeg een dag later het juiste artikel geleverd.
Service met een grote glimlach 😀

23-11-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Enorm tevreden over de plaatsing, perfect op tijd en hoefte geen poot uit te steken.

23-11-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Supersnelle levering!

23-11-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

prima geholpen en het plaatsen van het bed was perfect. Top!

23-11-2019

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

GOED EN SNELLE BEZORGING EN METJES IN EEN DOOS.

23-11-2019

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle service.

22-11-2019

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

We gebruiken deze matras enkele weken en zijn tevreden. We zullen de juiste afstelling van waterinhoud nog moeten aanpassen aangezien ik denk dat de matras iets te veel gevuld is en ik de indruk heb op iets bol te slapen. Mijn beoordeling is 4,5 op 5 en wordt misschien 5 op 5

22-11-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Ben heel tevreden en blij met de bestelde artikelen.

22-11-2019

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle levering , helaas had ik een fout gemaakt, kon pakketje terug sturen en rest is zeer snel afgehandeld
Top

22-11-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Prima service. Levering volgens afspraak, goede kwaliteit

22-11-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle levering en uitstekende service.

Verbetering van de informatie over het leegpompen van de waterbedden. Toch een slangenset en pomp aanbieden.

21-11-2019

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Was zeer tevreden over t product en de snelle afhandeling.

21-11-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Ik vind het een goed bedrijf heb voor het eerst wat besteld via de webshop en was er zeer tevreden mee. De levertijd en bezorging waren super. Ik ga vaker bij jullie bestellen.

21-11-2019

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

bestelling netjes en keurig afgehandeld dik tevreden

21-11-2019

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Zeer vriendelijk geholpen netjes afgeleverd 👌

61-75 of 9287

Post your comment

Waterbed Kampioen