Op maandag 1 juni Tweede Pinksterdag, zijn wij gesloten. Dinsdag 2 juni staan we om 9.00 uur weer voor u klaar.

8296-8310 of 10163


26-02-2013

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Ik ben heel tevreden over de snelle en zeer goede levering. Tevens vind ik het heel goed dat er nog even nagechecked werd of ik de afmeting van ons bed wel goed gemeten had. Ik zie dan ook niets ter verbetering.

26-02-2013

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

is een zeer goede service en goed in zijn prijs

26-02-2013

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Het was een prettige kennismaking. Vriendelijke telefoniste en zeer hulpvaardig. Helaas waren we te laat met bestellen daardoor kwamen er extra kosten bij, maar wij wisten ook niet dat het bed thuis lek zou gaan. Bij het magazijn ook keurig geholpen (zelf opgehaald). Alles snel en makkelijk geregeld.

26-02-2013

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Product werd snel en goed afgelevert, mijn dank hiervoor.

25-02-2013

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Via internet besteld, daarna telefonisch contat gehad over levertijd. Uitstekend geholpen en afspraken nagekomen.

22-02-2013

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Ik vind dat miijn bestelling zeer vlot werd uitgevoerd.
Als ik in de toekomst nog eens onderdelen voor een waterbed nodig heb, zal ik zeker bij jullie firma bestellen.

22-02-2013

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Bestelling is uitermate naar tevredenheid afgeleverd alleen de informatie rondom wanneer het waterbed precies goed is gevuld was voor ons niet erg duidelijk. Wij hebben gekozen voor een duo systeem toch merk ik het wanneer mijn partner ook in bed stapt volgens mij is dit niet de bedoeling door de scheiding tussen de twee watermatrassen. Maar goed misschien is dit even Wennen? In ieder geval moeten wij alleen nog de cap layer zip ontvangen want die was helaas niet in voorraad. Hier hebben ze keurig melding van gemaakt
Verder helemaal top

22-02-2013

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

IK BEN ZEER TEVREDEN, ZAKEN WERDEN DE DAG NA BESTELLING GELEVERD (WAT ERG FIJN IS BIJ EEN LEK WATERBED)

22-02-2013

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Goed van prijs, snelle levering, klantvriendelijk personeel. Ik heb wel een probleem gehad bij bestelling omdat betalen met maestro niet lukte en ik dan opeens twee keer besteld had, maar is vlug rechtgezet.
Verbetering: betalen met visa mogelijk maken.

22-02-2013

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Klantvriendelijke, zeer goede communicatie, vlotte afhandeling bestelling en zeer snelle levering.

21-02-2013

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

snel leverbaar en snel aan huis bezorgd.
heel tevreden.
doe zo verder.

21-02-2013

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

woensdag besteld donderdag namiddag geleverd in antwerpen alles was top
donderdag nog geplaatst en s'avonds er in geslapen
was zalig licht beter dan het waterbed dat we hadden en dat was 2 maal zo duur dan deze
enige minpuntje zijn de carbonverwarming is ingesteld op 25° maar is iets te warm nog en lager kan
ik ze niet instellen

21-02-2013

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Zeer goed bedrijf. Ook als u belt wordt u zeer goed en vriendelijk geholpen met al uw vragen. De prijs is zeer laag voor de goede kwaliteit. Zeer vlugge en correcte aflevering van de bestelde producten. Zeker een aanrader.

21-02-2013

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Prima bedrijf,goede afhandeling wederom

21-02-2013

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle service, goed advies en hulp via de chat (en later via de telefoon).
Bestellen van conditioner is dag erop binnen. Prima zo allemaal

8296-8310 of 10163

Post your comment

Waterbed Kampioen