ZOMERACTIE - Bij aankoop van een waterbed ontvangt u GRATIS WATERBEDTEXTIEL Meer informatie »

8296-8310 of 8932


05-09-2011

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Zeer correcte service.

een kleine opmerking ivm duidelijkheid op website ( welke kant links of rechts is van het bed)

05-09-2011

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

webshop duidelijk, geen poespas,snel te vinden JA wij zijn terrug tevreden!

05-09-2011

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Was zeer tevreden hoe je werd benaderd .
Dat je netjes werd gebeld of je het goede had besteld.

05-09-2011

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Had Zondag lek waterbed Maandag besteld woensdag nieuwe geplaatst.
Zeer vlotte afhandeling kortom Prima Webshop.

05-09-2011

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Je vind er alles terug, kan snel betalen en de levering is ook supersnel. Wat wil een mens nog meer.
Enkel de veiligheidsvoering vond ik niet terug in de webshop.

04-09-2011

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

ok

04-09-2011

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

duidelijke website, perfecte persoonlijke benadering na plaatsing bestelling. Snelle levering van prima kwaliteit.

04-09-2011

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Zeer goede waar voor je geld en supersnel geleverd.
Vriendelijke mevrouw neemt nog even de goede maat met je door.

02-09-2011

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Iets duidelijkere uitleg omtrent hard/softside.
Mogelijkheid tot bestellen vulkoppeling!

02-09-2011

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Prima service! Snel geleverd....

02-09-2011

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

super snelle service

01-09-2011

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Webshop is overzichtelijk en ook het bestelformulier is prima.
Het enige wat wij vervelend vonden is, wij hebben het bed zelf in elkaar gezet (we hebben er al een paar van een ander merk) is dat er geen handleiding bij zat. Het systeem was heel anders dan onze huidige waterbedden. Maar verder prima.

01-09-2011

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

De webshop is duidelijk en overzichtelijk. Ook de prijzen zijn meteen zichtbaar, erg prettig al zeg ik het zelf.

31-08-2011

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

De webshop werkt duidelijk en vervolgens wordt geleverd wat gevraagd was. IN eerste instantie niet binnen de gestelde termijn, maar door nogmaals te bellen is hier wel bijna aan voldaan (was ook echt noodzakelijk want oude waterbed was helemaal lek). En het bed ligt heerlijk!

31-08-2011

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Ik vind de webshop heel overzichtelijk met uitgebreide informatie over alle aangeboden artikelen .

8296-8310 of 8932

Post your comment

Waterbed Kampioen