ZOMERACTIE - Bij aankoop van een waterbed ontvangt u GRATIS WATERBEDTEXTIEL Meer informatie »

8296-8310 of 8659


07-06-2011

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Ik werd op een heel professionele manier behandeld DHR.Koen die mij geholpen had was lief en aardig en wat ik hier boven al zei goed en professioneel.Ik had een fabrieksfout die erg was maar alles was netjes afgewerkt,Bij deze hartelijk dank en als ik weer iets nodig heb kom ik zeker weer bij jullie Thanks.
Groeten Mevr:Engelhart

07-06-2011

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

hai nou ik ben heel tevreden over het watenbed slaap lekker

07-06-2011

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

ben heel tevreden hebben goed geholpen ik zou het iedereen aanraden

06-06-2011

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle levering en goede service

06-06-2011

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Goede Informatie. Goede koop. Flexibel. Gewoon toppie. Zeer snelle levering

06-06-2011

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Ik heb nu 2 weken een waterbed, na de site uitgespit te hebben had ik nog een aantal vragen dus ben ik gaan bellen voor informatie, daar werd ik goed en vriendelijk behandeld. Daarna tel. een bestelling gedaan en een afspaak met de monteur gemaakt, deze monteur was zeer vriendelijk en behulpzaam.
Ik slaap voortreffelijk veel minder last van mijn rug en slaap rustiger, ik ben dus zeer tevreden.
marianne

06-06-2011

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Netjes en snel bezorgd.

05-06-2011

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Mogelijke verbetering is een installatieinstructie toe te voegen.
Ik werd niet terug gebeld na een call bij de helpdesk. Bij een herhalingsbelletje is het alsnog opgelost.
Shop is verder goed.

05-06-2011

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Prima in orde, duidelijk

05-06-2011

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Uitermate snelle service!! Is wellicht afhankelijk van het feit of spullen op voorraad zijn maar in ons geval; besteld in het weekend en de eerstvolgende Dinsdagmorgen geleverd. Prima service!

05-06-2011

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Ik ben erg tevreden je word goed geholpen met bestellen en het instaleren.

05-06-2011

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

heel tevreden,
snel geleverd en telefoni`s nog even geholpen met een paar vraagjes

05-06-2011

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Wanneer je tevoren weet wat je precies zoekt, navigeer je zeer vlotjes door de website en is een bestelling snel geplaatst.

29-05-2011

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Heel tevreden. Een goede service.

26-05-2011

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

De webshop is heel duidelijk, gemakkelijk!

8296-8310 of 8659

Post your comment

Waterbed Kampioen