Op dit moment is het drukker dan normaal door de coronamaatregelen. Sommige pakketten zijn daardoor langer onderweg.

8506-8520 of 10356


20-02-2013

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Keurig te woord gestaan en al mijn vragen werden beantwoordt. De spullen besteld en werden keurig thuis afgeleverd. Gewoon een bedrijf zonder toeters en bellen maar ik ben er zeer tevreden over.

20-02-2013

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

de producten en de controle op de bestelling is goed.
het verdient aandacht om de distrubutie ook beter op de wensen van de klant af te stemmen, nu wordt het uitbesteed en heb je geen enkele inspraak over wanneer of hoe laat. kat kan veel beter. kijk naar andere online succesformules.

20-02-2013

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Ik ben zeer tevreden over de manier waarop de bestelling is afgehaneld, alsook de hulp en raad van de medewerkers van de helpdesk. De service is vlot en snel. De plaatsers vriendelijk en professioneel.
1 minpuntje, ik had mijn waterbed 100% gestabiliseerd gekozen doch vind spijtig genoeg dat de stabilisatie niet voldoet. In vergelijking met mijn vorige (duurdere) watermatras merk ik een duidelijk verschil.

20-02-2013

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Ik heb dit al uitgebreid gedaan. Hartelijke groet, catarina

20-02-2013

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

geweldig hoe snel de levering is gedaan

20-02-2013

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Ik vind dat we super zijn geholpen. Zondag besteld, maandag werd ik gebeld om alles door te nemen en een afspraak te maken. Woensdag stond het waterbed er al!

19-02-2013

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Bestelling en levering zijn prima verlopen.
De enige wens die ik heb is dat er ook op zaterdag wordt uitgeleverd (als je een lek watermatras hebt, is elke dag winst meegenomen!)

19-02-2013

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Enorm vriendelijke klantenservice ! In deze gezichtloze e-commerce wereld was het een zeer aangename verrassing.

19-02-2013

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

De bestelling is snel en goed afgehandeld. Ik weet nu al dat al mijn toekomstige waterbedgerelateerde aankopen bij waterbedkampioen zullen gebeuren.

19-02-2013

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Ik vond de email voor onderhoud een erg goede service. Ik heb ook meteen een set besteld,iets wat je normaal vergeet en pas gaat doen als het te laat is. De set was de volgende dag al in huis, super.

19-02-2013

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Na mijn bestelling gedaan te hebben, had ik het de volgende dag al in huis. Had eerst bij winkels in de buurt gekeken, maar niets gevonden, vogende keer bestel ik mijn produkten bij waterbed kampioen dat scheeelt heell wat frustraties.

19-02-2013

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

problemen met betaling : betaling viamaestro kaart niet aangekomen

19-02-2013

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Bestellen via website gaat prima. Had de spullen snel in huis. Geen problemen ondervonden dus gewoon zo doorgaan zou ik zeggen!

19-02-2013

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

De bestelling was correct en snel uitgevoerd.

18-02-2013

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Scherpe prijs. Stipte en correcte levering en installatie en..............heerlijk slapen !!

8506-8520 of 10356

Post your comment

Waterbed Kampioen