Op dit moment is het drukker dan normaal door de coronamaatregelen. Sommige pakketten zijn daardoor langer onderweg.

9241-9255 of 10281


10-04-2012

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Ik heb op maandagavond mijn bestelling geplaatst, dinsdagochtend werd ik gebeld om alles door te spreken en woensdagmiddag had ik het al binnen. Prima service! Alles zat goed verpakt. De tijk is ook van goede kwaliteit voor de prijs.

09-04-2012

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

gewoon goed, kwaliteit voor uw geld

09-04-2012

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Levering heel snel (België), manier waarop was niet zo duidelijk.

08-04-2012

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

alles is prima verlopen. ga zo door!!!

05-04-2012

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

alles ok
alleen bestelingen naar het buitenland zouden sneller gelevert moeten worden 14 dagen is toch wel lang wachten op je niewe aankoop

Reactie van Waterbed Kampioen:

Beste heer/ mevrouw,

Bedankt voor uw bericht. Met de feedback van onze klanten kunnen wij de service van onze diensten nog meer verbeteren!
Waterbed Kampioen is op dit moment alleen actief in Nederland en in België. Wij kunnen hier een product (zowel onderdelen als een compleet waterbed) al in 1 werkdag leveren.

Uw leveringsadres is in Spanje. Normaliter sturen wij geen producten naar Spanje. Echter hebben wij voor u een uitzondering gemaakt. De transporteur welke het pakket voor u bezorgd heeft, heeft helaas een langere leveringstijd voor producten welke in Spanje geleverd worden. Hier bent u voor uw aankoop tevens over ingelicht.

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben ingelicht. Mocht u nog vragen hebben, dan horen wij het graag!

Met vriendelijke groet,

Waterbed Kampioen

04-04-2012

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Alles prima Verlopen voor al nog een keer vragen of alles wel goed besteld is maten enz pluim gr hans

02-04-2012

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Goede service, feedback en telefonisch contact om bestelling nog eens door te nemen.
Tevreden klant, iets duidelijkere omschrijving van diverse keuze opties (evt foto) zou het compleet kunnen maken.

02-04-2012

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Alles perfect!!

02-04-2012

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

goeie snelle levering.

01-04-2012

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Heb een waterbed bestelt online en werd door hen gebeld om de bestelling door te nemen.
Vriendelijk en adviserend. Ben zeer tevreden, helemaal top!
Slaap lekker

01-04-2012

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

snelle levering, heel tevreden, prijs en product zeer goed.

30-03-2012

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

snelle levering en kosten vrij

30-03-2012

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

ben zeer te vreden

29-03-2012

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Prima service, vooral dat je nog wordt gebeld om de order nog even door te nemen, zeer vlotte levering Na het telefoontje de volgende dag gebracht, de vrachtwagen stond al om 07.00 uur voor de deur, montage gaat eenvoudig en past allemaal prima, ziet er degelijk uit en dat is het volgens mij ook.
Al met al zeer tevreden
Harm

29-03-2012

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Alles prima en snel bezorgd

9241-9255 of 10281

Post your comment

Waterbed Kampioen