Onze klantenservice staat voor u klaar. U kunt nog steeds online bij ons bestellen en uw pakket wordt gewoon thuisbezorgd.

9841-9855 of 9891


08-10-2010

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

eer goede service en snelle levering

07-10-2010

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Heel tevreden.
Niet te duur en snel handelen.

07-10-2010

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Ich bin sehr zufrieden mit der telefonischen Beratung.Lieferung auf Termin war auch gut.Werde bei Bedarf auf Ihr Geschäft zurückkommen.
Mit freundlichem Gruß
Elisabeth Senden
Kerkrade

07-10-2010

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Ik ben vriendeljik te woord gestaan. Wist alleen niet zo goed wat ik met het verhaal over plastic dat behandeld en dat twee verschillende soorten (dus de waterzak en de veiligheidsbak) elkaar konden "bijten".
Ik heb wel de veiligheidszak twv 50 Euro besteld (terwijl de ene verkoper dit wel adviseerde en de andere dit niet nodig vond). Hier zit dus wel een stukje van ben ik nu voor 50 Euro het schip in gegaan, ja of nee. Verder ben ik perfect geholpen, nagebeld en was de levering keurig op tijd!

06-10-2010

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

alles ok

05-10-2010

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

De snelheid was prima. Beetje vreemd dat je kan opgeven welke dag je het wilt laten bezorgen. Ik had vrijdag gekozen, maar de volgende dag (dinsdag) lag het pakketje al bij de buren.

Tevens was het incompleet, maar na een belletje erg netjes en snel afgehandeld!

05-10-2010

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Perfect

04-10-2010

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

goed

04-10-2010

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

snelle service en op de 3de dag na de bestelling stond hij al in de kamer en nog grotere maat

04-10-2010

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

snelle levering ben tevreden service ook goed

maar als er iets is wie kan ik dan bellen er staat nergens een telefoonnr

04-10-2010

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Ja, zeer tevreden. De verkoper denkt met je mee en weet waar hij over plraat.Erg plezierig

03-10-2010

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

In het algemeen goed: vlotte reactie en tijdige levering conform afspraak.
Verbeterpuntjes: voortaan liever wat kleinere pakketten dan 1 grote geleverd en graag een vulplug erbij, nu had ik die van m'n vorige waterbed gelukkig nog.
In ieder geval is een stevig bed van degelijke kwaliteit geleverd, wat weer heerlijk ligt.

03-10-2010

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Ik ben zeer tevreden met de manier waarop mijn bestelling afgehandeld is. Goede service !!

03-10-2010

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Het was een goede en snelle service wat jullie mij aanbieden.

03-10-2010

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

De levering was niet goed. Ik had heel de dag binnen gezeten en de levering is Woensdag niet gekomen. Ik gebeld, zei dat het dan pas een week later kan, omdat ik verder moet werken. Kom ik Donderdag (18.30) van mijn werk, zie ik de bode met een pakket voor de deur staan. Kom ik 2 minuten later dan is hij al weer weg.
Dus geen goede afspraak. Die ene dag dat ik vrij ben, heb ik wel andere dingen te doen, dus voor niets in huis gezeten

9841-9855 of 9891

Post your comment

Waterbed Kampioen