Op dit moment is het drukker dan normaal door de coronamaatregelen. Sommige pakketten zijn daardoor langer onderweg.

10276-10290 of 10356


27-10-2010

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Heel tevreden

26-10-2010

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Het was iig snel geregeld....
Het had alleen wel fijn geweest om bij de geritste tijk te waarschuwen dat die eerst geïnstalleerd moet worden vóór dat je de zakken erin legt....doordat dit voor ons een nieuw systeem was hadden we daar geen rekening meegehouden en kwamen daar dus later pas achter...toen de bedden al gevuld lagen.

26-10-2010

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle en complete levering, TOPPIE

26-10-2010

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

wij zijn zeer tevreden over de service en de kwaliteit tot nu toe.

25-10-2010

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

geweldige en snelle service.

25-10-2010

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Vlug gemakkelijk en juist mvg.

25-10-2010

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

ondanks de foute bezorging zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en de producten

24-10-2010

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

snel geleverd

21-10-2010

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Graag zou ik nog een bedankje uit willen brengen voor de levering en service die jullie me hebben verleend.
Levering was precies geleverd door de door u opgegeven dag.(supersnelle levering).
Ook is het waterbed in perfecte staat en in zeer goede verpakking bij mij afgeleverd.
De service (ook telefonisch) was perfect.
Ik slaap nu weer ongeloofelijk lekker in mijn nieuwe waterbed.
Nogmaals bedankt voor de super aflevering.Ben zeer tevreden.
m vr gr R Hoskens

21-10-2010

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

zeer tevreden

21-10-2010

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

ik ben tevreden over de levering en het bed
alleen jammer dat er geen beschrijving word mee geleverd

20-10-2010

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Een waterbed compleet via internet besteld. Goede service om nog even telefonisch contact met de klant op te nemen om de bestelling nog even te verifieren. De toen gemaakte afspraak om de bestellling op een vrijdag af te leveren werd op die dag rond 12.00 afgezegd omdat de bestelling in de verkeerde vrachtwagen terecht was gekomen. Maandag werd de bestelling alsnog netjes verpakt afgeleverd. Alle onderdelen waren afwezig. Een handzame instructie hoe het bed in elkaar te zetten zou niet misstaan.

19-10-2010

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snel en efficient, volgende dag in huis.

19-10-2010

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Perfect geregeld bij de Waterbedkampioen.
on line bestellen, de volgende dag wordt gebeld ter verificatie, de dag erna wordt het bezorgd.
Daarnaast prima product(en).

19-10-2010

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Bestellen was simpel, de levering super.
Al met al, geen enkel probleem gehad, alles is echt super gegaan. Binnen 1 week sliepen wij op een waterbed, dat ook nog eens door de leverancier is gemonteerd. Nogmaals super.

10276-10290 of 10356

Post your comment

Waterbed Kampioen