10756-10770 of 10772


16-09-2010

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

ik vondt het zeer goed gaan het belletje over de leveringsdatum was overdone

16-09-2010

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Ik werd heel goed geholpen (telefonisch), het bestellen via de site ging snel en makkelijk, de snelheid van de levering was super.

16-09-2010

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Een heel behulpzame heer aan de telefoon, die samen met mij de stappen op internet doorliep. Ook na het leveren was deze heer bereid mij telefonisch te helpen met het installeren/vullen van het bed. Snelheid van het leveren ook heel goed. Ook al was ik te laat (vrijdag na 11 uur) met bestellen, toch kon er maandag geleverd worden.

15-09-2010

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Alles zeer goed, behalve het betalen met Ideal maar dat hebben jullie goed opgelost!

14-09-2010

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Ik was heel erg content met de snelheid en gemak van bestellen. Ook de mogelijkheden die je hebt voor de prijs zijn supergoed. De klantenservice (koen dus :P) was goed te bereiken en Koen heeft me echt top geholpen. Alles werd op tijd geleverd... met even een opmerking... Ik zou de dag van levering na 10 uur bellen over hoelaat het bed kwam, zodat ik kon zorgen dat er iemand in huis was (ik was op training) en dat was geen probleem volgens Koen. Nu belt de levering om 8.00 's morgens op dat hij voor een gesloten deur staan, en of het niet even naast het huis gezet kon worden :S Vond ik dat nogal riskant maar die man was de rest van de dag niet in de buurt en kon dus niet later.. dus toch maar laten neerzetten. Feedbackpuntje is dus communicatie tussen jullie en de leverancier!! want die was niet zo goed.. Maar verder van jullie zelf is de service op en top :)

14-09-2010

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Alleen conditioner gekocht. Prima en snel aangekomen.

13-09-2010

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

netjes en snel afgehandeld

13-09-2010

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Ben bij jullie over de klantenondersteuning en de wijze van bestellen en de snelheid van de levering uitermategoed te spreken.
Ook de wijze waar op jullie doorgeven dat de monteur contact opneemt wanneer hij het waterbed komt monteren is uitstekend. Ga zo door.

12-09-2010

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

gewoon goed. zoals het hoort te zij

12-09-2010

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

ondersteuning was goed bestelprocedure makkelijksnelheid was goed,alleen jammer dat ik zelf naar apeldoorn moest gaan om de bestelling op te halen, zeer zeker dat er daags daarna er nog 2 afgeleverd werden, 1 heb ik geweigerd, ander staat nog in de gang, benieuwd hoelang het duurt voordat die opgehaald word

12-09-2010

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

De ondersteuning was perfect, De maat van de waterzak die ik besteld had kon volgens Koen niet passen. Na nog meer gegevens en wat foto's kwam hij op een andere maat uit en wat bleek, hij had volkomen gelijk.
Waterzak was precies en maat met als gevolg dat ik vannacht heerlijk heb geslapen!

11-09-2010

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

het geheel was een gemakkelijk vriendelijke ordening.
Netjes en correct geleverd
Binnen een paar uren zelf opgebouwd en vervolgens heerlijk geslapen.
Perfect !!

10-09-2010

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Heel tevreden.

07-09-2010

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

ik ben met alles zeer tevreden, de levertijd was ook binnen 1 week

07-09-2010

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

alles was naar wens en goed geregeld.
wel enkele tips;-)
Wellicht handig als er een kleine toelichting "hulp" instructie bij de levering zou zitten.
ook is het wellicht handig om op de site eventuele hulpmiddelen te zetten als vul slang met standaard aansluitingen op tuinslangen etc. het is maar een idee.

10756-10770 of 10772

Post your comment

Waterbed Kampioen