Voordeelactie bij Waterbed Kampioen

Bij aankoop van een waterbed ontvangt u tijdelijk een gratis hoeslaken in een kleur naar keuze!

Om de flexibiliteit en duurzaamheid van het watermatras te behouden, is het premium Jersey waterbed hoeslaken ontwikkeld. Het hoeslaken is speciaal voor het waterbed gemaakt en bestaat uit 95% katoen en 5% elastan. Hierdoor voelt het hoeslaken heerlijk soepel en zacht, en werkt het bovendien absorberend tijdens warme nachten.

Het hoeslaken heeft een maximale dichtheid, waardoor u de tijk er niet doorheen ziet. Een andere belangrijke eigenschap van het waterbed hoeslaken is de elasticiteit. Het hoeslaken is van een hoogwaardige en duurzame stretch kwaliteit; een combinatie van premium jersey-weving en elastan. Hierdoor is het hoeslaken enorm soepel en rekt het zowel in de breedte als in de lengte. Het hoeslaken voelt zacht aan en is kleurvast. Dankzij de dichtheid van 190 gram per m2 van het hoeslaken ziet u de tijk er niet doorheen. Niet alleen het waterbed, maar ook het hoeslaken vormt zich volledig naar uw lichaam en er ontstaan geen vouwen of plooien in het laken.

Het soepele materiaal en het elastische boord rondom zorgen er bovendien voor dat het hoeslaken perfect aansluit in de hoeken van alle typen hardside en softside waterbedden. Het hoeslaken is ook geschikt voor normale matrassen. Voor zowel gewone matrassen als watermatrassen geldt een maximale hoogte van 30 centimeter.

Ontvang nu gratis een premium waterbed hoeslaken bij ieder waterbed en kies uit deze 5 kleuren:

 • Wit

  hoeslaken wit
 • Creme

  hoeslaken creme
 • Grijs

  hoeslaken grijs
 • Zwart

  hoeslaken zwart
 • Taupe

  hoeslaken taupe


Ook ons ander beddengoed bekijken? Bekijk alle Beddengoed

Post your comment

Waterbed Kampioen