Waterbedden en Onderdelen Blog

Hier vindt u alles over waterbedden en de bijbehorende onderdelen. Lees al onze tips en adviezen. We behandelen uitgebreid veelvoorkomende vragen en problemen.

 • Hotels met waterbed

  Overweegt u een waterbed, maar wilt u echt ervaren hoe het is om op een waterbed te slapen? Dan kan het fijn zijn om eens een weekendje weg te boeken en te overnachten in een hotel met een waterbed. Wij hebben enkele hotels in de Benelux voor u op een rijtje gezet met kamers voorzien van een waterbed.
  Lees verder »
 • Wat is het beste matras bij nek- en rugklachten?

  Een goed matras kan uw pijn verlichten, terwijl een slecht matras de klachten juist kan verergeren. In dit artikel bespreken wij de meest voorkomende klachten en oorzaken en geven wij u advies over de belangrijkste aandachtspunten bij uw matras en kussen keuze.
  Lees verder »
 • Waterbed uitproberen

  We slapen ongeveer een derde van ons leven. Met deze informatie in ons achterhoofd denken we wel drie keer na over welk soort bed we kopen. Het zou namelijk zonde zijn als we zoveel tijd van ons leven doorbrengen op een oncomfortabel bed. Met een waterbed kiest u zeker voor comfort. Aangezien het matras zich volledig aanpast aan de contouren van je lichaam, kunnen uw wervelkolom en uw spieren zich volledig ontspannen waardoor u slaapt als een roosje. Tenminste dat wordt gezegd, maar misschien ervaart u dat wel heel anders. Daarom is het verstandig om een keer te proefslapen op een waterbed.
  Lees verder »
 • Waterbed of gelbed?

  U staat op het punt om een nieuw bed te kopen. U twijfelt alleen of u een waterbed of een gelbed moet kiezen. Wat zijn de verschillen tussen deze twee bedden? En wat zijn de voor- en nadelen van een waterbed en een gelbed? In dit artikel geven wij alle informatie zodat u de juiste keuze kunt maken.
  Lees verder »
 • Kan mijn houten vloer een waterbed dragen?

  U bent van plan een waterbed te kopen. Een waterbed is zwaar, dat weet iedereen. Een waterbed wordt namelijk gevuld met honderden liters waters, dat zijn dus ook honderden kilo’s aan gewicht. U vraagt zich vast af: kan mijn houten vloer zo’n waterbed dragen? Ja, dat kan zeker! In dit artikel vertellen wij u waarom u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.
  Lees verder »
 • Waterbed of boxspring?

  Bent u op zoek naar een nieuw bed? Een bed waarin u elke avond heerlijk wegdommelt zonder de volgende ochtend wakker te worden met nek of rugklachten? Keuzes! Gaat u dan voor een waterbed dat zich vormt naar uw lichaam, of toch voor het traditionele slaapcomfort zoals een boxspring? Het soort bed dat het beste bij u past, is afhankelijk van uw lichaam, persoonlijke voorkeuren en uw budget. In dit artikel vindt u informatie over deze verschillende soorten bedden, zodat u een dure miskoop voorkomt.
  Lees verder »
 • Waterbed tijk wassen en onderhouden

  Naast het feit dat een waterbed zeer comfortabel is, is het ook nog eens lekker hygiënisch. Het matras kan eenvoudig worden gereinigd waardoor huisstofmijten en allergieën geen kans hebben. Maar hoe onderhoudt u uw waterbed op de juiste manier? En hoe kunt u uw tijk wassen? In dit artikel leest u alles over hoe u uw waterbed en uw waterbed-tijk het beste kunt onderhouden.
  Lees verder »
 • Wat is de beste slaaphouding?

  Tijdens het slapen neemt u gedurende nacht verschillende slaaphoudingen aan. De een slaapt op zijn of haar rug, de ander op de zij en de ander op de rug. De houding waarin u in slaap valt, is niet per definitie de houding waarin u de hele nacht blijft liggen. U neemt waarschijnlijk een slaaphouding aan die voor weinig ongemakken zorgt.
  Lees verder »
 • Matrassen vergelijken: Wat is de beste matras voor mij?

  Matrassen zijn er in vele soorten en maten. Elk type matras wordt gekenmerkt door een aantal eigenschappen. In dit artikel zetten wij de 7 meest voorkomende matrassen op een rij met de belangrijkste eigenschappen, voordelen en nadelen zodat u een betere keuze kunt maken.
  Lees verder »
 • Waterbed ontluchten

  Lucht in uw waterbed vermindert het slaapcomfort. Wanneer er lucht in uw watermatras zit maakt dit een klotsend geluid. Dat is alles behalve rustgevend, laat staan dat het lekker slaapt. Het is echter niet helemaal te voorkomen, daarom moet u af en toe uw waterbed ontluchten. Als dit goed wordt gedaan is dit zelden nodig. Gelukkig is dat vrij eenvoudig om de lucht uit de watermatras te krijgen. Lees in dit artikel hoe u uw waterbed moet ontluchten.
  Lees verder »

1-10 of 36

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4