ACTIE: KLAAR VOOR DE WINTER - Bij aankoop van een waterbed ontvangt u GRATIS WATERBEDTEXTIEL Meer informatie »

Waterbedden en Onderdelen Blog

Hier vindt u alles over waterbedden en de bijbehorende onderdelen. Lees al onze tips en adviezen. We behandelen uitgebreid veelvoorkomende vragen en problemen.

 • Verschillen tussen de matrastijk, de beschermingslaag en de molton

  Waar zijn een matrastijk, een beschermingslaag en een molton voor bedoeld? Wat zijn de verschillen? En de belangrijkste vraag: welke heeft u écht nodig?
  Lees verder »
 • Hoe plaats ik een nieuw watermatras?

  Zelf uw watermatras plaatsen of vervangen is niet moeilijk. Wij vertellen wat u nodig heeft en wat u moet doen. Lees onze blog voor uitgebreide instructies.
  Lees verder »
 • Hoe vervang ik een waterbed verwarming?

  Het vervangen van uw waterbed verwarming is niet ingewikkeld, maar kost wel wat tijd. Wij leggen u uit welke stappen u moet zetten.
  Lees verder »
 • Stappenplan: waterbed opbouwen

  In dit artikel nemen we u in vogelvlucht mee hoe het waterbed wordt opgebouwd. Aan de hand van duidelijke foto’s ziet u welke stappen u moet nemen. Raadpleeg onze handleiding voor de volledige instructies.
  Lees verder »
 • Waterbed demonteren in 5 stappen

  Als u gaat verhuizen of als uw watermatras moet worden vervangen, moet uw waterbed worden gedemonteerd. In dit artikel vertellen we u alles wat u moet weten om uw waterbed op de juiste manier te demonteren.
  Lees verder »
 • Snoezelen in een snoezel waterbed

  Waterbedden worden ook wel gebruikt als ‘snoezelbed’. Snoezelen is een rustgevende activiteit voor mensen met bijvoorbeeld een verstandelijke beperking. Lees in dit artikel hoe u een waterbed kunt gebruiken als snoezelbed.
  Lees verder »
 • Wat is de ideale bedhoogte?

  De bedhoogte is bepalend voor het comfort bij het in- en uitstappen en is afhankelijk van uw lichaamslengte, uw mobiliteit en de stevigheid van het matras. Bepaal zelf uw ideale bedhoogte met de tips in dit artikel.
  Lees verder »
 • Hoe houdt u uw bed koel in de zomer?

  Bij warme of zelfs tropische temperaturen hebben veel mensen last van slaapproblemen. Het bed voelt warm, net als de slaapkamer, en vergeet ook vooral de zoemende mug niet. Voor de mug hebben we helaas geen ander advies dan de lamp aan te knippen en het insect op te sporen, maar voor de warmte hebben we zeker een aantal bruikbare tips.
  Lees verder »
 • De juiste afmeting waterbed kiezen

  Bij een softside waterbed ligt de matras in een schuimrand waardoor het daadwerkelijk slaapoppervlak anders berekend wordt dan bij een standaard matras. In dit artikel leggen wij u uit hoe u de juiste grote waterbed kiest.
  Lees verder »
 • Helpt een waterbed bij lage rugpijn?

  Heeft u pijn in uw onderrug en bent u op zoek naar een nieuw matras? De Waterbed Kampioen geeft u advies en laat u zien wat een waterbed voor u kan betekenen. Want een goede nachtrust is belangrijk, zeker als u last heeft van lage rugpijn!
  Lees verder »

1-10 of 61

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 7