ACTIE: KLAAR VOOR DE WINTER - Bij aankoop van een waterbed ontvangt u GRATIS WATERBEDTEXTIEL Meer informatie »

Nieuws

 • Waterbed Kampioen wint Nederlandse Shopping Award in de categorie 'Wonen & Slapen'

  Op 8 maart jl. hebben we voor de 3e keer de Shopping Awards gewonnen. Waterbed Kampioen is verkozen tot Beste Webwinkel van Nederland in de categorie Wonen & Slapen.
  Lees verder »
 • Slapen in een hotel met waterbed

  Overweegt u een waterbed, maar wilt u echt ervaren hoe het is om op een waterbed te slapen? Dan kan het fijn zijn om eens een weekendje weg te boeken en te overnachten in een hotel met een waterbed. Wij hebben enkele hotels in de Benelux voor u op een rijtje gezet met kamers voorzien van een waterbed.
  Lees verder »
 • Waterbed kampioen wint voor de tweede keer Thuiswinkel Awards

  Yes! Tijd voor een feestje! De Waterbed Kampioen is wederom beoordeeld als de beste webwinkel in de categorie Slapen tijdens de jaarlijkse Thuiswinkel Awards 2016 in Utrecht.
  Lees verder »
 • Winnaar Thuiswinkel Awards 2014

  De Waterbed Kampioen is de winnaar van de Nationale Thuiswinkel Awards in de categorie slapen! Lees in dit blog artikel meer over de uitreiking van deze prijs.
  Lees verder »
 • Waterbed Kampioen Facebook winactie

  Op maandag 25 november begonnen wij met onze Facebook winactie. Hierbij gaven wij iedereen de kans om een compleet Basic waterbed van Waterbed Kampioen te winnen. Heerlijk toch, voor de winter?.
  Lees verder »
 • 2500 positieve reviews!

  We zouden het bijna vergeten, maar er zijn inmiddels al meer dan 2500 positieve beoordelingen voor Waterbed Kampioen op eKomi! Daar kunnen we toch best trots op zijn, vinden wij.
  Lees verder »
 • En dat is duizend...

  YES!!! Wij hebben zojuist onze duizendste positieve beoordeling op eKomi ontvangen. De kers op onze taart, door onze harde inzet voor al onze klanten, is een feit. Laten we beginnen met al onze klanten te bedanken die vertrouwen in ons product tonen en hebben getoond. Het is ons een waar genoegen om uw slaapgenot te mogen verzorgen en hopen dat u de mening deelt van iedereen die de loftrompet steekt over Waterbed Kampioen.
  Lees verder »
 • Waterbed Kampioen in vakblad Slaapkamers

  Een tijdje terug werden wij bij Waterbed Kampioen benaderd door het vakblad Slaapkamers. In dit blog artikel vindt u een deel van het interview dat wij aan hen gaven. Omdat wij veel van hun vragen ook van onze klanten horen willen wij graag dit interview met u delen.
  Lees verder »
 • Meer informatie

  Bent u op zoek naar nog meer informatie en niet alleen over waterbedden? Maar bijvoorbeeld ook over het inrichten van uw slaapkamer, de meubels of het restylen van uw huis. Lees dan gauw verder want onze tips gaan namelijk veel breder dan de waterbedden.
  Lees verder »

9 artikel(en)