LENTE ACTIE - Bij aankoop van een waterbed ontvangt u GRATIS WATERBEDTEXTIEL Meer informatie »

7981-7995 of 8302


25-04-2011

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

we zijn zeer tevreden, snelle service
vriendelijke man die het waterbed instaleerde.

24-04-2011

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Duidelijke webshop.

20-04-2011

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Wij zijn tevreden. alles netjes geleverd zoals besteld. Alleen een montageplan zou wel handig geweest zijn... gelukkig hadden we al een waterbed staan, zodat we konden gaan piepen hoe het moest ! Voor de rest zeer tevreden .

20-04-2011

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

correscte en vriendelijke service,zowel aan de telefoon als de plaatsingsdienst.een zeer positieve ervaring ook al waren we eerder terughoudend naar webwinkels.ZEEER tevreden over de ganse lijn!!!!!!kwaliteit service dik in orde.

18-04-2011

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Prima

13-04-2011

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Betaal liever met visa voor de rest alles ok

11-04-2011

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Wij zijn goed geïnformeerd wat betreft de keuze die wij hebben gemaakt. Het verloop van de order was vanaf stadium informatie tot aan demontage en montage in een woord prima te noemen.

11-04-2011

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Duidelijke web shop , goede info en keuze is makkelijk te maken.

10-04-2011

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Jullie webshop is erg overzichtelijk, waardoor de selectie een eitje was. Wat wij echter gemist hebben is een installatie handleiding.

10-04-2011

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

We hadden een verkeerde tijk besteld daarna na navraag toch de goede ontvangen, jammer dat de andere met verzendkosten terug gestuurd moest worden

10-04-2011

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Ben zeer tevreden goede service.

10-04-2011

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

ik ben tevrede , is allemaal goed verlopen ,maar iets meer over de thermo staat verschil hed ik een digitale genomen maar dat krijg je van de moneur tehoren .

08-04-2011

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Ben erg tevreden. De service om de bestelling nog even telefonisch te controleren is super.

07-04-2011

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Ik vind dat ik perfect behandeld ben en ben zeer blij met mijn bed. een dikke 10 van mij

07-04-2011

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

tevreden

7981-7995 of 8302