7981-7995 of 8070


02-11-2010

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

prima werd goed geholpen en snel

02-11-2010

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

zeer tevreden

02-11-2010

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

alles prima, goede service,afspraken worden nagekomen

01-11-2010

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

ben zeer te vreden ben zeer coreckt geholpen kwamen afspraken na en ook het produkt is tot op heden prima het plaatsen was ook tot tevredenheid en ook werd er rekening gehouden met mijn wensen de prijs was ook prima vergeleken met andere zaken en zal het bij kennissen zeker aanbevelen

01-11-2010

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

gemak en snelle service was okee en snel gelevert

31-10-2010

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Levering is goed en degelijk verpakt.

De overbodige telefonische check van de gedane en via ideal betaalde bestelling mag wel achterwege blijven. Dit kan ook via de mail. Nu is het gewoon een verkapte poging tot extra verkoop en werkt alleen maar vertragend en enigszins irritant.

31-10-2010

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Wij zijn zeer tevreden over de snele levering.
We hadden de waterzak besteld , toen werden we al gebeld door een van jullie medewerkers, die mij zeer vriedelijk heeft geholpen om zeker te zijn dat wij de goeie maat waterbedzak hadden.
Hij vroeg of ik het bed even wou op meten. het bleek de goede maat te zijn. Wij liggen nu weer heerlijk op ons waterbed.

Hartelijk dank hier voor

31-10-2010

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Het was super eenvoudig. Online bestellen, even een telefoontje voor de bevestiging en na het weekend werd mijn bed bezorgd. De juiste tekening downloaden en 2 uur later zat hij inelkaar. Nog even snel tussen door online wat checken maar na een dik uurtje vullen was het bed klaar voor gebruik! Echt super service en snelle levering! Ik ga dit zeker aanbevelen aan mensen. M'n tante zoekt ook nog een nieuw bed. Dat word een waterbed van waterbedkampioen!

28-10-2010

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Prettig even contact te hebben met de verkopers om de order door te nemen, voordat alles wordt verstuurd

27-10-2010

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Heel tevreden

26-10-2010

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Het was iig snel geregeld....
Het had alleen wel fijn geweest om bij de geritste tijk te waarschuwen dat die eerst geïnstalleerd moet worden vóór dat je de zakken erin legt....doordat dit voor ons een nieuw systeem was hadden we daar geen rekening meegehouden en kwamen daar dus later pas achter...toen de bedden al gevuld lagen.

26-10-2010

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle en complete levering, TOPPIE

26-10-2010

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

wij zijn zeer tevreden over de service en de kwaliteit tot nu toe.

25-10-2010

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

geweldige en snelle service.

25-10-2010

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Vlug gemakkelijk en juist mvg.

7981-7995 of 8070