ZOMERACTIE - Bij aankoop van een waterbed ontvangt u GRATIS WATERBEDTEXTIEL Meer informatie »

7981-7995 of 8784


14-12-2011

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Prima service, snel en geen enkel probleem!

14-12-2011

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

deze webshop is heel duidelijk en de service is uitstekend.

13-12-2011

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Alleen conditioner en een air extractor gekocht. Prima en snel aangekomen. Ben zeer tevreden!

13-12-2011

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

duidelijke prijs en snelle levering

12-12-2011

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

de prijs kwaliteit verhouding en de levering is meer dan
goed te noemen

12-12-2011

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

zeer snelle levering en de installatie verliep vlekkeloos dankzij de nagestuurde installatieprocedure.

12-12-2011

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Zeer vlotte levering, vriendelijk geholpen aan de telefoon.
Heel goed bed, zalig. Eén kleine opmerking wij hadden enkel een waterzak gekocht, misschien ligt het aan ons vorig verwarmingselement, maar wij hebben hem s middags gevuld en s avonds had hij nog ijskoud. Het staat niet vermeld dat je hem beter vult met warm water, denk ik.

12-12-2011

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Ik gebruikte de webshop reeds meerdere malen en vind deze goed. Zeker geen klagen. En een goede service!

11-12-2011

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

ik heb maar 1 verbeter punt en dat is dat bij zelfinstalatie standaard de handleiding hiervoor in de doos wordt gedaan.
bij het downloaden had ik door mijn eigen fout de verkeerde.
maar zoals ik zei door mijn eigen fout verder niets als lof.
alle beloftes worden na gekomen dus ben ik verder zeer tevreden.

10-12-2011

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

supergoede service. Vragen worden correct en direct beantwoord. Prijzen zeer scherp en goederen van prima kwaliteit.

08-12-2011

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

duidelijk en alles volgens afspraak, kan andere het aanbevelen . toppie

07-12-2011

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Levertijd zoals beloofd, waterbed zoals beloofd, duidelijke communicatie, petje af weinig online shops die het zo goed voor elkaar hebben.

07-12-2011

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

is uitstekend

06-12-2011

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle en vlotte afhandeling !

05-12-2011

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

De bestelling is telefonisch gecontroleerd. Ik ben gebeld met de melding wanneer de monteurs weer in mijn regio zou zijn en een dag van te voren ben ik gebeld met de mededeling hoelaat de monteur zou komen. Handleiding heb ik in mijn e-mail gehad. Prima service

7981-7995 of 8784

Post your comment

Waterbed Kampioen