Lichamelijke klachten en allergieën

 • De ervaringen van onze waterbed test

  Overweegt u een waterbed aan te schaffen? Dan gaat u waarschijnlijk online op onderzoek of een waterbed voor u de beste keuze is en zo ja welke. Daar vindt u een enorme hoeveelheid informatie. Winkels en webshops promoten hun eigen producten, en in video’s wordt door middel van tests getoond waarom het ene waterbed beter is dan het andere. En dan zijn er ook nog de mensen die in het verleden een waterbed hebben aangeschaft en hun persoonlijke ervaringen met u delen.
  Lees verder »
 • Helpt een waterbed bij lage rugpijn?

  Heeft u pijn in uw onderrug en bent u op zoek naar een nieuw matras? De Waterbed Kampioen geeft u advies en laat u zien wat een waterbed voor u kan betekenen. Want een goede nachtrust is belangrijk, zeker als u last heeft van lage rugpijn!
  Lees verder »
 • Welk matras is geschikt bij reuma?

  Heeft u een reumatische aandoening? Dan heeft u waarschijnlijk vaak last van uw spieren en gewrichten. Goed slapen is heel belangrijk. Want met een fijne nachtrust kunt u overdag de pijn en de andere ongemakken net wat beter verdragen. Hier leest u hoe een goed matras spier- en gewrichtspijn bij reumatische aandoeningen kan verlichten.
  Lees verder »
 • Helpt een waterbed bij artrose?

  Door artrose heeft u vaak pijn in uw gewrichten en bewegen gaat soms moeizaam. Juist dan is goed slapen heel belangrijk, net als bij andere reumatische aandoeningen. Want als u ’s nachts lekker slaapt, dan voelt u zich fitter en kunt u overdag de pijn en andere ongemakken beter verdragen. Hier leest u hoe u met een goed matras de pijn in uw gewrichten kunt verlichten.
  Lees verder »
 • Het beste matras bij een hernia

  Heeft u een hernia in uw rug of nek? Dan is het juist belangrijk dat u tijdens het slapen uw rug en nek goed ondersteunt voor een ontspannen wervelkolom. Een natuurlijke lichaamshouding is dus essentieel. Overdag, maar ook juist als u slaapt. Hier leest u hoe een goed matras de pijn en ongemakken bij een hernia kan verlichten.
  Lees verder »
 • Nekklachten: Wat is het beste matras bij nekpijn?

  Lang zitten, veel computerwerk, bezig zijn met uw mobiel en hangend op de bank kijken naar uw favoriete serie. Stuk voor stuk activiteiten waarbij de druk op uw nek aanzienlijk is. Het gevolg? Pijn. Een goede nachtrust is dan de perfecte remedie. Slapen ontspant en geeft uw lichaam, dus ook uw nek, de kans om te herstellen. Maar dan is het wel belangrijk dat u een goed matras heeft. Hier leest u hoe een goed matras kan helpen bij nekklachten.
  Lees verder »
 • Huisstofmijtallergie: Standaard matras vs waterbed?

  Niezen, branderige ogen, een loopneus en soms moeite met ademhalen. U bent gevoelig voor stof of heeft zelfs een huisstofmijtallergie. En juist in bed en in de slaapkamer kunt u hier veel last van hebben, want in en om uw bed verzamelt stof zich makkelijk. Hier leest u wat u kunt doen bij een huisstofmijtallergie.
  Lees verder »
 • Rugklachten: Wat is het beste matras bij rugpijn?

  Een goed matras kan uw pijn verlichten, terwijl een slecht matras de klachten juist kan verergeren. In dit artikel bespreken wij de meest voorkomende klachten en oorzaken en geven wij u advies over de belangrijkste aandachtspunten bij uw matras en kussen keuze.
  Lees verder »
 • Waterbed helpt bij rugklachten

  Ieder mens wordt graag fris en uitgeslapen wakker. Maar helaas steken lichamelijke klachten zoals rugpijn daar vaak een stokje voor. U kunt uw draai niet vinden en geen enkele houding ligt lekker. Pijnlijk herkenbaar? Dan wordt het tijd voor een waterbed: goed voor uw rug en het best bewaarde geheim van een gezonde nachtrust.
  Lees verder »

9 artikel(en)

Post your comment

Waterbed Kampioen