9391-9405 of 14385


21-11-2016

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

ik had liever niet nagebeld geworden of ik niet dit of dat extra wilde ( begrip dat iemand nog graag iets meer wil verkopen hoor) , daardoor werd er niet binnen 24 uur geleverd , zat ik in het weekend met een ander leveringsadres , daar was een huisnummerfout in , waardoor ik uiteindelijk 3 dagen moest wachten, lastig met een lek waterbed . 5 sterren omdat ze de goede spullen leveren ,waarschijnlijk de grootste in hun soort , hier ging gewoon alles mis , maar toch nog keurig opgelost.

20-11-2016

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle en vriendelijke service. Er wordt meegedacht met de klant om zo goed mogelijk aan de wensen van de klant tegemoet te komen.
Meubelmontage bedrijf is ook erg vriendelijk en professioneel .

20-11-2016

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Ik bestelde al verscheidene keer producten voor ons waterbed bij waterbedkampioen! Een keer werd de bestelling niet geleverd door de post en prompt kreeg ik een dag later al een nieuwe levering. Tot op vandaag topservice!

18-11-2016

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Uitstekend bijgestaan met de chat in keuze waterbed. Levering binnen 24uur.

16-11-2016

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Perfecte spullen, goede kwaliteit en goedkoop.

Pakketservice van DPD geeft een marge in leveringstijd van een halve dag en track and trace gaf alleen aankomst sorteercentrum aan. Zonde van onze tijd. Hier kan waterbedden kampioen niks aan doen of kiezen voor andere pakketdienst.

15-11-2016

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Dit bedrijf en zijn medewerkers zijn vrij uitzonderlijk. Ze zijn werkelijk TOP! Van eerste chat gesprek tot volledig slaapklaar bed in minder dan 3 dagen!

Ik kreeg degelijke informatie en snelle respons op al mijn emails. Echt, dit bedrijf is uitzonderlijk qua dienstverlening, super aanrader voor eender wie zoekt naar een waterbed.

14-11-2016

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Goede service en opvolging van het order, snelle en complete levering. Super bed, zalig om weer goed te kunnen slapen.

14-11-2016

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Goede service, mooi product
Jammer dat het geleverde model er anders uitzag dan op de website. Ik dacht dat de bovenkant er in zijn geheel afgeritst kon worden maar het dek kan alleen door de helft.
Ook staat er nergens dat het het luxe topdekmatras betreft. Na enig speurwerk kwamen we rr achter dat het wel de goede was.

14-11-2016

3 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Het vertraagde alles met één dag, maar ze gaan wel die extra mile door iedereen eerst persoonlijk aan de telefoon te willen hebben gesproken voordat er iets wordt uitgeleverd.

Jammer genoeg behoed dat niet altijd voor tegenvallers. Ik vond ik de bestelde tijk immers niet geheel volgens verwachtingen, deze zou wat losjes kunnen zitten aan de lange zijde (zei men me al aan de telefoon, het probleem was dus gekend, enkel esthetisch wat minder) maar het euvel was problematischer dan dat, het ding is gewoon veel te ruim. De tijk zelf is prima (het deel waar je op ligt), echter de rand waarmee je hem vast kunt maken rondom bevat een ontoereikende elastiek (niet strak genoeg) én is groot genoeg voor 2 waterbedden (los hangt deze bij mij tot op de grond). Het is in principe bedoeld voor een split tijk (en ik heb een basic tijk) maar zoveel stof en dan ook die elastiek zijn zo gewoon nutteloos. Door iets te beknibbelen op de hoeveelheid stof zou het in dit geval dus duidelijk beter zijn geweest, maar nogmaals, het ding ligt eigenlijk wel voortreffelijk.

Reactie van Waterbed Kampioen:

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw beoordeling, we vinden het vervelend om te vernemen dat de tijk niet aan uw verwachtingen voldoet. Gezien de conversatie welke we hebben gehad zullen we de aanmerkingen met de productie afdeling gaan bespreken. Uiteraard willen we onze producten blijven verbeteren.

Door de telefonische verificatie proberen we de fouten in bestellingen tot het minimum te beperken. Het gebeurt helaas te vaak dat mensen een artikel bestellen welke niet past op de specifieke en technische details van het waterbed.
Wij zien u uiteraard graag terug in onze webshop. Hopend u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Waterbed Kampioen
www.waterbedkampioen.nl

14-11-2016

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Prima service. Snel en correct geleverd. Waterbed van een prima prijs/ kwaliteitseisen verhouding.
Hopelijk gaat het jaren mee. Een aanrader.

14-11-2016

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

prima bedrijf alleen jammer dat een plintplaat beschadigt was ik gebruik deze niet maar kan iets zorgvuldiger mee omgegaan worden

14-11-2016

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle en vlotte bestelling en levering !

13-11-2016

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Alles online besteld en dat ging prima. werd netjes gebeld om de bestelling te checken. Jammer dat de tijk tijdelijk niet leverbaar was maar netjes een nieuwe afspraak gemaakt voor levering 5 dagen later. Levering was perfect.Zelf het bed geïnstalleerd en dat ging prima. Nog even gebeld omdat de beschrijving niet helemaal klopte, deze gaan ze aanpassen. Heb nog wel 3 tips.1. zorg dat de bestelbon en de afleverbon de zelfde omschrijving bevat dan is het makkelijker te cheken of je alles hebt ontvangen. Moest hiervoor even bellen. 2. Lever direct bij de matrassen 2 flesjes conditioner voor een duo matras een voor elke matras voor 1 jaar. Nu moet je gokken met 1 flesje te verdelen over 2 matrassen. 3. Ga ook matrashoezen en/of lakens leveren want deze zijn voor onze afmeting van bed bijna niet te krijgen 2.00x2.20 mtr. extra omzet dus! Het bed slaapt heerlijk en raad een ander aan om het bij deze online winkel te bestellen want ik heb er geen enkele spijt van, en had het eerder moeten doen. Groet ***

13-11-2016

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

hele goede service goed geholpen aan de telefoon snelle levering

11-11-2016

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Ons waterbedden zijn fantastic!!! Bedankt.
Een suggestive, er was geen instructies bij.
Wij genieten elke avond ons bed. Dank u!!

9391-9405 of 14385

Post your comment

Waterbed Kampioen