Over ons

Zoekt u een goed waterbed voor de laagste prijs?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Waterbed Kampioen is de goedkoopste waterbeddenzaak van Nederland en België. Wij verkopen waterbedden en waterbedonderdelen van hoge kwaliteit tegen absoluut de laagste prijs. Vergelijk het zelf!

Onze besparing, is uw voordeel!

Wij verkopen onze waterbedden rechtstreeks van de fabrikant aan de consument. Zonder gebruik te maken van dealers, tussenpersonen of winkels besparen wij enorm op de kosten. Doordat onze reclame van mond tot mond gaat, houden wij er bovendien geen dure promotiecampagnes op na. Bij Waterbed Kampioen koopt u een goed waterbed tot 60% goedkoper dan in de winkel! Vertel dat gerust verder!

Leverancier van het beste slaapcomfort

Kenners, medici en gebruikers zijn het er allen over eens. Slapen op een waterbed is ‘s werelds meest ultieme vorm van gezond en comfortabel slapen. Dagelijks ervaren duizenden tevreden klanten van Waterbed Kampioen het gevoel van 100% uitgerust wakker worden. Zonder spierpijn, nekpijn, stress of rugklachten.

Waar koopt u een bed onder de 1000 Euro met deze voordelen? Als geen ander vormt het waterbed zich aan de contouren van uw lichaam.

  • U slaapt dieper
  • U draait minder tijdens uw slaap
  • U heeft een betere nachtrust

Een waterbed is heerlijk warm in de winter en verkwikkend koel in de zomer en natuurlijk hygiënisch, anti allergisch, duurzaam en modieus uitgevoerd in verschillende dessins.

Heeft u vragen of opmerkingen, neem dan gerust contact met ons op. Wij kijken ernaar uit u als tevreden klant te mogen begroeten.

Met vriendelijke groet,

Waterbed Kampioen

Post your comment

Waterbed Kampioen