VOORDEELACTIE - Bij aankoop van een waterbed ontvangt u GRATIS WATERBEDTEXTIEL Meer informatie »

7771-7785 of 9292


23-11-2012

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Veel informatie, duidelijk, prima telefonische afhandeling, en goed advies!!!

22-11-2012

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Prima, zeer snelle afhandeling en zeer prettig dat de bestelling nog eens telefonisch bevestigd werd door uw bedrijf

22-11-2012

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Wij zijn van bestelling tot en met de levering zeer tevreden over de geleverde service.

22-11-2012

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Ik vind uw firma bijzonder klantvriendelijk. Duidelijke en snelle service en goede informatieverstrekking vanaf het moment van bestellen, verzenden, levering en gebruik toe.

22-11-2012

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

het bedrijf is super. de zakken zijn van goede kwaliteit.levering is supersnel. ook de telefonische klantenservice is uitstekend. ons waterbed ging stuk.maar gelukkig hoefden we maar 1 nacht zonder. toen werd de zak al geleverd. Ga zo door!!!!"

22-11-2012

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Bestelling tijk snel in huis.

22-11-2012

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Alles helemaal goed geregeld

22-11-2012

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

elke bestelling is tot nu toe zeer goed verlopen

22-11-2012

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Super dat als je iets besteld het de volgende dag er al is.

22-11-2012

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

prima service, bestelling wordt serieus gecontroleerd en er wordt gebeld indien twijfel over de bestelling.
niet zo maar wat geleverd. Prima!!
Misschien iets duidelijker over het opmeten van een matras
is bij mij al twee keer mis gegaan. (kan ook aan mij liggen)
Maar voor aflevering al gecorrigeerd door waterbedkampioen.

22-11-2012

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

ja met het eerst bestelling van het eerste waterbed was beter was een mevrouw daarna moest ik er nog een was ook ineens lek maar dat was een man maar die was een stuk minder vriendelijk sorry

22-11-2012

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

vlotte bestelling, correcte afhandeling

22-11-2012

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Na bestelling te hebben geplaatst, de volgende dag gebeld door een vriendelijke mevr. De maat gechecked en de volgende dag bezorgt Super

22-11-2012

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Perfect geregeld, gekregen wat we hadden besteld in perfecte conditie.
Communicatie was ook zeer goed, dank hiervoor

22-11-2012

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

duidelijke website, alles is zeer goed uitgelegd en met duidelijke foto"s
snelle en correcte afhandeling en je wordt eerst nog gebeld om je bestelling te controleren om zeker te zijn dat je het juiste hebt besteld

7771-7785 of 9292

Post your comment

Waterbed Kampioen