ZOMERACTIE - Bij aankoop van een waterbed ontvangt u GRATIS WATERBEDTEXTIEL Meer informatie »

7771-7785 of 8784


21-03-2012

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Het waterbed is zeer snel geleverd, ook ligt het bed uitstekend.
Om het bed in elkaar te zetten moet je goed de intructies lezen die per e-mail wordt verzonden, maar dan staat het waterbed er ook meteen prima bij.
Voor de prijs die je betaald is het zeker de moeite waard om een bed bij waterbed-kampioen te nemen!!

21-03-2012

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Ik ben zeer tevreden met de snelle service die ik gekregen heb van de medewerkers van de waterbedden kampioen.

21-03-2012

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle service, prima verpakt en track and trace code.

21-03-2012

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Zeer Tevreden helaas mijn pakketje heb ik nog niet en dit komt door DPD (slecht bedrijf voor pakketjes..bieden het op onmogelijke uren max. 2 aan en daarna moet men zelf naar mechelen..in belgie erom). Ik ben op Invaliditeit en bijna altijd thuis..max..1 uurtje buiten per dag)

DPD doet geen goed voor jullie

Pakketnummer : 05117013541535 (DPD) was vrijdag 16 maart al in mechelen op afleverings-ronde (ben 4 dagen binnen gebleven)..afspraak gemaakt voor morgen donderdag 22 maart (uur onbekend..zal ik mijn kiné moeten laten of bij buren het pakket achterlaten???)
Gino Thierens

Uw bestelling : 127203486 is vandaag verzonden


20-03-2012

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

snelle levering, nabellen van klantenservice over de bestelling geeft aan dat er serieus wordt omgegaan met de bestelling.

20-03-2012

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Alles zeer vlot afgehandeld, en keurig geleverd.. Dit was de tweede maal dat we hier iets besteld hadden en zullen het in de toekomst nog doen .

20-03-2012

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

In een woord een geweldige bedrijf om zaken te doen.
Bestelling is super aafgehandeld en ik ben onzettend tevreden ik heb geen enkel verbeter punten.
Nogmaals super en vooral de klantvriendelijkheid van het personeel.

20-03-2012

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Simpel, snel, correct.

20-03-2012

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

ben tevreden

20-03-2012

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

prima en snel

19-03-2012

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

super tevreden !! vooraf met de chat heel veel vragen beantwoordt het bed een super snelle levering en tijdens het monteren ook goed geholpen via de chat op de site met andere woorden we zijn meer dan tevreden en het belangrijkste we slapen weer heerlijk bedankt !!!!

19-03-2012

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

wij zijn tevreden met onze bestelling en hoe die is afgehandeld.

19-03-2012

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Ben zeer te vreden over de service van de waterbedkampioen spullen besteld de dag erna geleverd zou het zeker weer doen en ze houden je goed op de hoogte ivm verzenden van de spullen.

N van Hees

18-03-2012

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

bestelling is correct afgehandeld, afbeelding komt niet geheel over met het geleverde stond een flacon met vernevelaar afgebeeld nu gewone fles geleved

18-03-2012

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

We zijn goed geadviseerd. De bestelling is vlot en zonder problemen geleverd. We zijn heel tevreden.

7771-7785 of 8784

Post your comment

Waterbed Kampioen